ה"י 25/10

צ ל י ל 8

New member
למה? אמרתי לך, כל עד היא לא מחייכת היא אחלה

<a target=_blank rel=nofollow>http://www.timg.co.il/tapuzForum/images/Emo3.gif>

Hasselblad

New member
אני לא יכולה להגיד את דעתי על המראה הזה

זה נוגד את חוקי הפורום......

הוא כבר לא קיים.....

עכשיו היא עם קוקיות אדומות..... עיניים אדומות ועוד אפור.... אבל לפחות כבר לא נראיית כמו נערה עובדת.....

צ ל י ל 8

New member
זה גם מה שעבר לי בראש

ודווקא ובעיקר בגלל זה כמיולית של מכירות היא היתה אחלה <a target=_blank rel=nofollow>http://www.timg.co.il/tapuzForum/images/Emo6.gif>

אני מוכרת עם הקוסמת שלי (חנות רגילה)

ומקבלת כל מני הערות.... חחחחח.... אם זה עוזר במכירות לא אכפת לי. הקוסמת שלי נראיית יפה....

הכנתי את זה....

זה היה אמור להיות יותר טוב..... קניתי גרזן עם אטק אחד מעל הממוצע בשוק עם פוטנציאל חבוי..... זכוכית מגדלת גילתה 12 אטק ....... עדיין מי שיקנה את זה יכול לקבל על זה עוד 5 אטק עם עליית הרמות..... הבת שלי ביקשה שאכין לה ציוד ל DS.... אולי זה יהיה שלה יום אחד.....

מ י ל ר

New member
אל תדאגי

יצא גם מרצדס (סוג של קשת עם רובה קשתים) הוא גם לא יהיה חלש, והוא יכניס את רוב הדמויות גם לכיס הקטן

צ ל י ל 8

New member
קשת אחר שאל אותי מה הבסיס של ה-STR שלי

כשאמרתי שהוא 65 הוא הרים גבה. כולם היום מכינים קשתים ועוקפים אותי בסיבוב עם הרמות. לך תסביר שזו דמות שאני עובדת עליה מלא זמן, עוד הרבה לפני ה-BB
בקצב שלי, ייצא המרצדס ויהיו אנשים לפני עם מרצדס רמה 200
עכשיו שאני רמה 175 ועליתי את 5 הרמות בשביל ה-1.5 EXP, אני אתחיל להשקיע בקוסמת-אש לפחות לעבודה רביעית (בעזרתם המאוד אדיבה של חברי הפורום הנפלא, המדהים והמקסים הזה
)

מ י ל ר

New member
DS זה לוחם של קבוצת המתנגדים

הסיפור הלא מעניין שהוא היה העוזר של הקוסם האפל הדימיוני שנקסון המציאו לכול השינויים שיש במשחק (מה זה למה הסליימים ירוקים? אה זה הקוסם האפל) זה לוחם ש משתמש בגרזן / BM ליד אחת [אין לי מושג אם הוא יכול להחזיק מגן] הוא יכול לקפוץ ממש אבל ממש גבוה ואז הוא יכול לפרוס כנפיים ולדהות למטה כמו פאקינג ציפור הוא חזק ומהיר, יש לו MW עם אנימציה שונה הוא מגניב ומפחיד ממה שסמדר אומרת זה הדמות הכי חזקה במייפל, יש לו אלף סקילים של הגנה, התקפה, יש האומרים שהוא יותר חזק מ-GM. אומרים שהיה קרב ב-PVP, היה DS נגד GM וה-DS ניצח, ובמקום לקחת ל-GM את הכובע, הוא ירק לו על הכובע
"מי צריך 999 לכול הסטטים, אני DS" זה מה שהוא אמר.. וזה גם סיפור אמיתי.

מרסדס יהיו הדמות הכי חזקה במייפל

ואחר כך דימון סלייר. אבל דימון סלייר הם גם דמות מאד חזקה וגם מאד עמידה - הכי עמידה במייפל..... אין לי מושג כמה עמידים מרסדס ואם הם צריכים HP WASH או לא. אבל לא למדנו כבר שמי שהכי חזק זה מי שיש לו יותר % ודברים יותר פרו? כי יכול להיות מרסדס ממש חלשלוש ..... אם לוקחים את כל הדמויות ומשקיעים בהם את אותו הדבר - מרסדס עומדים להיות הכי חזקים. ולהכניס את כולללםםם לכיס הקטן..... דרך אגב. אראנים קיבלו התחזקות מדהימה, ואיוונים קיבלו סקיל של תעופה קלה על חיית רכיבה וכו'.

gate11Maccabi

New member
הבעיה במרסדס..

זה שהם משתמשים בנשק שעוד לא יצא, נכון? היה כבר אפשר להכין נשקים גדוליים ובכלל להיות מוכנים ליציאה של זה, כי אם הם גודלים כמו שאומרים, הBM שלי חסר משמעות. בכל מקרה, איתו אני אגיע ל170 בוודאות, כי אני פשוט נהנה

למעלה