ה"י 25/1 יום שלישי

miss_t

New member
ה"י 25/1 יום שלישי

שתפו מחוויות יומכם לפני הSERVER CHECK

miss_t

New member
מה קורה איתי? לי קוראים פלפלת!

בפריסט- רמה 115, תודה לאסף
העליית רמה קרתה ב-PAP. בפריסט הצלחתי לפוצץ את הכובע targa שלי עם 30% INT, אחרי כמה ימים נכנסתי עם חברים לראן שלהם והרמתי targa חדש עם 18 INT. השתמשתי עליו בפוטנציאל 70% ועבד. רק מה- פוטנציאל מעפן. על הקודם השתמשתי בכמה קוביות וזה לא שינה הרבה. תוהה אם שווה להשקיע קוביות או לנסות כובע אחר? בwild hunter- התקדמות מעניינת.... עליתי לרמה 58 עם קווסטים מ -KFT. בנוסף- סיימתי שני קווסטים באומגה סקטור (בהמלצת נעמה) וקיבלתי סקרול לאובראול LUK 60%. אני חושבת ששווה לעשות שם את הקווסט של ה-officer. דבר אחרון לגבי הדמות הזו- השתמשתי במגילה 60% gloves att, וזו הרביעית שעבדה לי. יש לי כרגע עוד solt אחד ואני תוהה- האם למכור ככה? או לסקרל עוד אחד? אשמח לטיפים לכאן או לכאן...

Guid

New member
מזל"ט על הרמות ליאת!

115... את ממש קרובה לעבודה רביעית!

Hasselblad

New member
מוכרים?

כפפות עם אתק זאת דרך מצויינת להשיג קאש הם נמכרות ממש מהר ב MTS. אם את מעדיפה מסוס אז כמובן למכור בפרי מרקט. כפפות עם 10אתק לדוגמא נמכרות בשנייה ב MTS ב 11K - לפני העמלה אחרי העמלה זה עולה כמעט 13K אבל לך נשאר 11K נקי את יכולה גם למכור ב 11.5K, רוב האנשים מוכרים ב 12K אבל אני תמיד מוכרת קצת יותר זול שימכר מהר.

צ ל י ל 8

New member
תמול הלכתי לניו-סיטי עם חבר בבאדי

היה ממש כיף, הגענו רק עד דונאס כי הוא הלך לאכול צהריים ואני כבר הלכתי לישון. בחיי, עליתי 20% רק מהקווסטים שם בינתיים. 50% עדיין רמה 128. ייקח לי זמן לעלות אחוזים, בעיקר כי אני בצבים האדומים ואין מה לעשות, זה לא מהיר כמו בקפטיינים. בטח אחזור אליהם בסביבות 70% כדי להשקיע שעה+ לעלות רמה.

מ י ל ר

New member
איזה קווסטים צריך לעשות בשביל להכנס לשם?

כי נראה לי שאני צריך לעשות אותם מחדש, מתי שהייתי שם (בשנה הראשונה) לא היה לי קווסט לעשות, ואני לא יכול להכנס לבד רק שמישהו בפארטי שעשה את הקווסט לפני נכנס.

צ ל י ל 8

New member
אם אני זוכרת, זה מתחיל במגאטיה

אבל הברוקר. הוא שולח אותך לNPC למדבר (שכחתי את השם של העיר), אורביס ואחר כךלליפרי ואז לניו סיטי. וכן, חייבים להיכנס בפארטי
וכמובן צריך שיהיה לך את השעונים שנופלים ממפלצות בליפרי.

צ ל י ל 8

New member
נכון שיש בעיה לקנות NX מהאתר של נקסון?

הנה מה שענו לי: Greetings sharon, A GM has suggested a solution for your ticket, which you may "accept" or "decline" by viewing the ticket on the Customer Support website. Please see below for more details. I am sorry to hear you have had trouble while trying to purchase NX. Please be advised, we have a verification system due to continued fraudulent charges. The error you received was because your transaction failed the verification process of this system. This account is not be able to use PayPal or the Credit Card feature. Please feel free to use our other payment options such as PayByCash or Nexon Game Cards. More information about our payment options can be found here: http://billing.nexon.net/WZ.ASPX?PART=/Item/CashGuide I apologize for any inconvenience this may cause and appreciate your understanding. Have a nice day. Sincerely, GM Diatia Nexon America, Inc. ב-2 מילים - אי אפשר

צ ל י ל 8

New member
דיברתי ספציפית על כרטיס אשראי דרך האתר של

נקסון, כי יש אפשרות כזו שהיא לא PAYPAL. רק ששתיהן חסומות כנראה לישראל. קניתי היום דרך MONEYBOOKER, נראה אם יתקבל אחרי הפאץ'

Hasselblad

New member
שרון שימי ../images/Emo23.gif לתגובתי לנעמה

פאיפאל אכן חסום לישראל אבל שימוש בכרטיס אשראי לא!. החשבון שלך כן חסום גם לאשראי....

Hasselblad

New member
לא מדוייק!

מה שהם אמרו לה שהחשבון שלה לא יכול לבצע רכישת NX בויזה/פאיפאל כבר בדקתי בעבר ובחשבון הראשי שלי אני לא יכולה לקנות בויזה ובחשבון אחר כן. ההשערה שלי היא שמי שכן קנה בעבר דרך פאיפאל בתקופה שישראלים רימו נחסם לשיטה הזאת.

Hasselblad

New member
טוב אז התאוריה שלי לא נכונה

אבל זה עדיין לא מסביר לי למה יש חשבונות מישראל שכן יכולים לקנות באשראי וכאלה שחסומים. איך הייתי רוכשת קאש בעבר? ואני מתכוונת לעבר הרחוק יחסית...

למעלה