ה"י 24.7

miss_t

New member
הופה הופה

סחטיין נו איך הולך עם כל שאר הדברים??

אבישי ר

New member
כן גם אני שמתי לב לזה...

איזה מוזר זה, פתאום הג'סטרס ניהיה כל כך איטי ואין לי מושג למה רמה 70~80 הייתי מטיס בפחות משעה וחצי עם הדואל בלייד שלי הגעתי ל 80 אחרי 3 שעות ואפילו יותר

אחחחחח אנשים מרושעים

דפקו אותי ב180 מיל על GM סקרול, וגם נקסון האלה קמצנייים.. בשביל מה להוריד את הקווסט של גולדן טמפל פעם ביום? למהה? שתוכלו לעשות עוד כסף על חשבון אחרים ועל חשבון אלה שאין להם NX? כזה מבאס גאדדד.

TheParrot

New member
הכי טוב ככה שהם הורידו את זה!

אני לא יודע אם היה יוצא מהמקדש הזה גם סקרולים לבנים אבל מאז שהתחיל כל החרא הזה המחירים ירדו ואני הפסדתי יותר מ 1B...!!! שיעלה הכל בחזרה כבר, זה האיוונט הכי מפגר שאני מכיר....GM SCROLLS בכל פינה ... מלא חפצים... חסר שהיו מעלים אותנו רמות בלי להתאמן בתקופה הזאת וזהו.

ולי אין גם 1 ביל להפסיד

אין לך בכלל על מה להתלונן, יש לך מספיק כסף להמוווון זמן. אני השגתי 30 מיל בקושי אחרי עבודה כל כך קשה, אל תגיד לי שזה כל כך רע, מצידי שגם יעלה כל סקרול 50-100 מיל.

TheParrot

New member
היה עדיף

שהם יעלו את הקצב שהמפלצות שם זורקות חפצי מייפל ולא יזרקו מגילות , ככה לא אני ולא אתה מפסידים...

יודע כמה חפצי מייפל קיבלתי בראשי?

קיבלתי תיק שלם של אקוויפ מלא בחפצי מייפל. אף אחד לא קונה ממני שום דבר במעל למליון מסוס. עובדה שאני פשוט לא מוכר. גם לא בבאזיל, וגם לא כאלה עם סטאטים טובים. לעומת זאת, דווקא מה שאין לי, שזה סקרולים גודלים, הולכים במאות מליונים.

btekx

New member
למי יש טבעת?? לי! לי יש טבעת!!!!

הנה, סופסוף ללווינים יש חברות! בעיה יש 3 לווינים ו2 פיות, מה נעשה עם 1 לווין לבד? גלגל החמישי??? האפקט זה מעלה עוד 5 ATT, וזהו? או יש עוד משהו שמיוחד בטבעת זה? חוץ מזה למי שלא שמת לב, יש לי משקפיים סופר קול ומסכת בלתי נראה (שמחליף את מסכה דם של כפול להב) כעת אני מה זה חתיך! אני מאוהב בעצמי!!! כעת אני מחפש דרופי Android כמו לב מכונאי של Android וביצה של Android .... (אחראי על מין זכר או נקבה Android ...)

אבישי ר

New member
כן האפקט מעלה 5 אטטק

תתחדש על ה NX ועל הטבעת
גם אני חשבתי על לחפש אנדרויד, אבל הבנתי שזה הרבה יותר נדיר מהטבעת

אני רואה המון ביצי אנדרואיד ולבבות אנדרואיד

בפרימרקט...יקר אבל זה לא -כזה- נדיר. בכ"מ אני לא מבינה במה זה מועיל.

Guid

New member
../images/Emo6.gif

תתחדש! הצחקת אותי עם הגלגל החמישי
אולי תהיה בעתיד טבעת שתוסיף לו חברה

מ י ל ר

New member
תתחדש!!

ולמה גלגל חמישי? לווין עם פיה לווין עם פיה לווין עם קינו 0:

איזה יאוש../images/Emo69.gif

אנשים מאיימים עליי בDC/ישר עושים לי DC כשאני מחפשת ספוט. יופי.

אבישי ר

New member
פשוט אל תעני... שיגידו

זה מראה עד כמה הם מכבדים בנות ועד כמה שהם סתומים יעשו לך DC? מקסימום תתנתקי חפשי ספוט אחר, אין דרך אחרת זה שתמשיכי לענות רק יותר יעצבן אותם והם ימשיכו

הם חשים עבריינים וזה בסה"כ משחק

הם הורסים לכולם, באמת.
אחרי ויכוח כזה לא בא לי לשחק.

אבישי ר

New member
אויש נו שיקפצו לך...

למה את בכלל מכירה אותם? לא סתם עוד אנשים שחושבים שהם מפחידים מישהו קוראים לזה עברייני מקלדת

תיאור מדוייק../images/Emo3.gif

אבל אחרי כמה DCים זה מייאש כבר...אני יכולה להתווכח בלי הפסקה, אבל זה פשוט מייאש...

למעלה