ה"י 24.3.10

ה"י 24.3.10

למעטים בינינו שעדיין משחקים

אז אתמול סוף סוף עליתי רמה../images/Emo6.gif

עכשיו רמה 83
נירוש, אני מבינה למה לא ראית את העלייה שלי, אחרי שהסתכלתי בתמונה שצילמתי, שמתי לב שהעלייה התערבבה עם ההתקפה שלי לכן לא ממש רואים אותה

Guid

New member
מזל טוב!!

מגניב לך~ /tapuzforum/images/Emo3.gif אני עשיתי 5% היום עם הריינג`ר... עכשיו אני 65%... /tapuzforum/images/Emo3.gif

תודה עידן../images/Emo9.gif

אתה יודע שדווקא חשבתי עליך כשהתאמנתי שם
המפה של הספיריט ויקינג יכולה להיות טובה גם לך, יש לך שם מקומות שאתה יכול לעמוד בהם מבלי שהם יפגעו בך, אתה רק צריך להכיר את המפה קצת... הייתי מציעה לך לנסות אותה אחרי שתעלה רמה, כך לא תסתכן לאבד אחוזים יקרים

Guid

New member
נדמה לי שהייתי שם עם ניר פעם...

יש להם דמג` די גבוה עליי, והם גם תוקפים מרחוק, אז זו טיפה בעיה... אבל אני אנסה אותם בכל זאת, הייתי שם די מזמן והספקתי להתחזק מאז~ איך הEXP שם? כמה למפלצת?

לדעתי כדאי לך לנסות

אקספי 2100 למפלצת לכן אני מציעה לך לנסות כשתהיה על 0%, כך אין לך מה להפסיד

ואחרי שעליתי רמה...../images/Emo3.gif

סיון נרתמה לעזור לי ולניר, עשינו כל מני דברים שברובם עמדתי בצד וחיכיתי שהמפלצות יחוסלו
ואז הם עזרו לי להשיג את המדליה של לודי והלכנו לנסות לחסל את פאפאלוטוס
הנה מזכרת
סליחה שהתפגרתי סיון
אתמול היה פשוט ערב כיף

icy rain drop

New member
איךךך נכנסת לפאפאלאטוס???

אני ניסיתי לעשות את הקווסטים, זה פשוט בלתי הגיוני. הראשון סבבה, לאסוף טאקיונס, השני, מילא, אם אני אקח לשם את בעלי שיהרוג לי master death teddies אני סביר להניח אמות פה ושם והוא קצת חסר סבלנות אבל הוא אוהב בוסים אז אפשר לסמוך על זה אבל להרוג גייטקיפר וטאנאטוס?? למה לא נראה לי שזה יקרה? בקיצור, איך עשית את זה? והאם קיבלת ludibrium cape? תודה

למעלה