ה"י 24/10/10

שריתושי

New member
אם היה לי קוסם, אולי גם אני הייתי מתבאסת

אבל הקשתית שלי הולכת להתחזק וזה פשוט יאמי......

מ י ל ר

New member
כן את הרווחת

הבעיה שממש השקעתי על הקוסם, ככה שאני לא מבין איך קוסמים אמורים להתאמן בכלל, הסקיל ״בינג באנג״ לא נראה ממש תענוג. והכי גרוע שהוא לא מקפיא כמו הבליזרד... :( אני קרח! אני אמור להקפיא! זה הפואנטה שלי! אררר!!!

מ י ל ר

New member
בפתח יש בנדיט רמה 37

העיקרון שביום שאני אתחיל לשחק איתו רציני, הוא כבר יהיה מעבר לעבודה ראשונה המסריחה הזאת, מוכן לפעולה. הבעיה שאני אוהב את הקוסם, ואני חושב שאני אשאר איתו עד הסוף, במידה שהסוף אפשרי. (והוא אפשרי, ראיתי אחת קוסם קרח רמה 200.)

deisy

New member
למה שלא יהיה אפשרי?

ולמה אתה בהיסטריה על ה BB? וואלה, קח את הפאצ באיזי, חכה בסבלנות, אולי דווקא דברים ימצאו חן בעיניך? תראה, נקסון חשבו על דברים לפני שהוציאו אותם, ככה שבטוח יהיה אפשר לשחק עם קוסמים, אולי קצת שונה ממה שהתרגלנו, אבל וואלה, שינויים לפעמים זה כיף ומגוון...

בנדיט זה אחלה עבודה

אבל צריך להשקיע בציוד הרבה יותר מבקוסם. וכדי שלא תעלה את ה AP בצורה לא טובה תשאל את סיון בזמן..... אולי לא צריך יותר מדי DEX - אני לא מבינה בבנדיטים - שאל את סיון כדי לבנות דמות חזקה וטובה. לקוסם שלך יש יותר מדי LUK....

מ י ל ר

New member
כן אני יודע שיש לו יותר מידי לאק...

פשוט לא ידעתי אז שצריך להפסיק לעלות את הלאק באיזה שהוא שלב.

deisy

New member
רגע,

נכון להיום מספיק שלבשת פעם אחת מכנס עם HB גם אחרי שהורדת את הבגד הסקיל נשאר, אם אני מבינה נכון את מה שאת אומרת, אחרי ה BB מי שלא לובש את החפץ לא יהיה לו HB.. ואם כל זה נכון לא היה לך חבל לוותר על ה HB שהיה לך במכנסיים? או שאני מפספסת משהו?

לא מפספסת

אנצל את הזמן שאני ומיקי מחכות לשטיח המעופף.... כיום מי שלובש את החפץ עם הסקיל יכול להשאיר אותו גם אם הוא לא לובש את החפץ. צריך כמה טריקים לזה אבל זה עובד. ב BB נקסון מאפסים לנו אתהסקילים. אני מניחה - וזו רק הנחה שלי ולא בדוק, שעם כל השינויים הגדולים בסקילים - יעלמו לי הסקילים שהם לא ממש על החפצים שלי. אבל זו רק הנחה. אולי תהיה לי הפתעה לטובה. (אני ממש פסימית בעיניין הזה). מה שבטוח שזה לא ל 10 ימים כמו שמישהו כתב כאן. לא חבל לי ? המממ. שאלה טובה. יש לי HP גבוה גם ככה. ואני צריכה HB רק לבוסים ממש גדולים או כדי לחסוך במשקאות. זה לא ממש חיוני בשבילי כדי לשרוד. אז קודם כל אני לא מצטערת ששיניתי את החצאית. בעיקרון חפץ שהוא UNIQUE אפשר לשחק איתו ולקבל שוב סקיל. זה עולה קצת כסף אבל יש סיכוי די טוב שזה יקרה. כרגע גם אם אאבד את ה HB שלי 9 % STR ו DEX הרבה יותר חשוב לי.

deisy

New member
או קי, הבנתי, עוד שאלה אפשר? ../images/Emo8.gif

לדמות של איריס יש כפפה עם SE מצד שני יש לה כפפה אחרת עם פוטנציאל אחוזים מאוד גבוהה ב INT... הבעיה היא שהיא שמה את הכפפה עם ה SE עושה סקיל - הכל סבבה עד כאן.. ברגע שהיא מורידה את הכפפה ורוצה לשים את הכפפה השניה בלי ה SE, הסקיל נעלם לה מהמקשים של המקלדת! יש איזה טריק שפותר את זה???

תלוי על איזו כפפה יש לה את ה SE

אם זה על כפפה שהיא TRADABLE ואפשר לזרוק אותה אז אפשר לסדר את זה. אם זה על כפפה ריברס או כזו שאם זורקים מאבדים אותה אז אי אפשר לתקן. בגלל שזה הסבר ארוך אייך עושים את זה. אם תגידי לי שאפשר לזרוק את הכפפה עם ה SE בלי לאבד אותה לנצח אז אסביר לך.

Hasselblad

New member
אי אפשר לזרוק אותה

אבל עדיין אשמח אם תסבירי איך עושים אז זה במידה וכן אפשר לזרוק.

בכפפות ונעליים

פעם היה אפשר לשים את זה ולהחליף את הכפפה או הנעל והסקיל היה נשאר. נקסון ניסו "לסדר" את זה. אבל עדיין אפשר לקבל את הסקילים. אני כותבת עם הקפה הראשון של הבוקר ומרגישה שאני כותבת קצת אילג.... לא לגמרי עירה. אגב HB - אם מחליפים את המכנס או החצאית עם ה HB באוורול אז הסקיל נשאר. לגבי כפפות ונעליים - צריך לשים את הכפפה או הנעל עם הסקיל. את הסקיל מוצאים בספר עבודות של עבודה ראשונה. גוררים את הסקיל מהספר למקלדת - רצוי מאד לשים את הסקילים על HOT KEY - אם תסתכלו בתמונות של הדמות שלי כל הסקילים האלה נמצאים אצלי על HOT KEY. (למרות שה SE הוא שלי). אחרי ששמים את הסקיל על המקלדת משתמשים בו פעם אחת. אחרי שרואים שעובד פותחים את המזוודה עם E - את המזוודה של החפצים שאותם אתם כרגע לובשים. (אצלי זה עדיין כמו אצל ביגינר). נוגעים עם העכבר בחפץ עם הסקיל פעם אחת - לא דאבל קליק ואז זורקים אותו לריצפה. אם תעשו דאבל קליק על החפץ עם הסקיל הסקיל יעלם ! אם תחליפו את הכפפה או הנעל עם הסקיל בנעל או כפפה אחרת הסקיל גם כן יעלם. אני קיבלתי HASTE ממישהי - ניפגשנו באיזה חור בליפרי. אחרי ששמתי את הסקיל על המקלדת, זרקתי לה את הנעליים שלה. רק אחרי שנשארתי יחפה והשתמשתי בסקיל - שמתי את הנעליים שלי חזרה. מקווה שזה מובן. בכל מקרה כפפות עם SE לא זורקים..... זה בעיה. אם אדע על טריק שזה יעבוד אני אעדכן אותך.

deisy

New member
משגע אותי

איך אנשים באמת חשבו על כל התחכום הזה.. לגעת פעם אחת, לזרוק לעשות סקיל קודם שיהיו בריאים הילדים עם הראש הזה
תודה סמדר על ההסבר!

Hasselblad

New member
כמו שתיארתי לעצמי

אי אפשר לעשות את זה עם כפפות, ממה שאני יודעת אפשר לקבל SE רק על כפפות לרמה 120 מה שאומר כפפות ריברס.... וחפצי ריברס כמו שידוע אחרי שלובשים פעם אחת אי אפשר לזרוק... באסה.

למעלה