ה"י 23.12

Guid

New member
עליתי לרמה 50!!! ^___^ ../images/Emo137.gif

איזה מגניב, זה חצי ממאה!! XDD לא האמנתי שאני אגיע בכלל לרמה הזאת!
וסופסוף קשת חדשה, וגלימה~ כמה זמן נתקעתי על רמה 49, זה כבר היה מייאש בטירוף.. ועוד בכלל אין לי מחשב בבית עכשיו, חיכיתי שאני אסע לחבר והתחברתי מהמחשב שלעכשיו אני רק צריך למצוא בגד לרמה 50, כי אין לי.. חרשתי את הFM בתקוה למצוא אחד, אבל לא מצאתי. והMTS לא עובד כאן, במחשב של חבר שלי... בעסה~

deisy

New member
מזל טוב עידן! ../images/Emo6.gif

יללה עוד 20 לעבודה שלישית!
go go go

Jolteon

New member
מזל טוב, עידן =]

רמה 50~ רמה שמעניקה את אחת ההרגשות הכי טובות במשחק, בייחוד למי שזו הפעם הראשונה שלו. הרבה מזל טוב =] יאללה, ל60 ואחר כך 70- ובלי להתייאש =]

Guid

New member
תודה איריס וJolteon,

אבל יש לי עוד זמן עד שאני אגיע לעבודה שלישית.. XDDD בנתיים- הנה התמונה של עליית הרמה: זה היה במפה של הzombie lupins, ידעתי שלקופים האלו יהיה ייעוד גדול בחיים! ^__^ D:

Guid

New member
והנה עוד אחת~

קניתי מהטרייד סיסטם את הבגד לרמה 50! שמו בישראל הוא Blue-Lined Kismet, אז שיחקתי קצת עם המילה הזאת~ XDDD ואני נראה מגניב כ"כ!!!! !$$^%^#$ *____*

Guid

New member
את מכירה את הגילד הזה?!

P: אחלה גילד, אגב~ תודה ענקית שצירפת אותי אליכם!! *_*

מזל טוב !

ובקשר לפיראט שלך, הצעתי עדיין בתוקף. רק שיש לי קצת בעיה בזמן האחרון. המשחק מעט נתקע לי, נראה לי בגלל העומס של חג המולד. אבל, בכל זאת, אם תרצה אני לשרותך.

Don Nirtin

New member
40%../images/Emo87.gif

בזמן האחרון אני שם יותר דגש על הלפרקונים ופחות על אימונים. הייתי בFM סתם לראות מחירים של בליזארד לעבודה 4. כמעט והתעלפתי. 500 M רק בשביל מאסטר בוק מ****. נחמד מאוד. ובכללי- אין לי הכי מצב רוח להיכנס למייפל. אחת הסיבות זה שאף אחד לא ממש מתגעגע ולא אכפת לו שאני קיים. @.@. שאלה לאיריס- אפשר להתאמן בAQUA ROAD עכשיו או לחכות קצת?

Guid

New member
לא אכפת שאתה קיים?!

מצטער לאכזב אותך, אדוני, אבל דוקא כן אכפת לנו~ לי, לפחות.. P: פשוט עד שאני מתחבר למייפל, אני מעדיף להשקיע בהאנטר! ^_^

Don Nirtin

New member
חבל שזה לא אותו שרת../images/Emo87.gif

הייתי עוזר לך עם קווסטים בNLC להשגת הכיסא הכחול.

Guid

New member
נחמד מצידך,

אבל אני לא ממש אוהב את הכורסא הזאת.. אני מעדיף לחסוך כסף במייז ולקנות palm beach. הוא נראה ממש מגניב~ אבל כן, היית יכול לעזור בהרבה דברים אחרים... P:

icy woman

New member
נירוש- אל תתחיל

לאנשים אכפת מאלו שאכפת להם. אתה מקבל תשומי לא פחות ולא יותר מאחרים, אז אל תתחיל לבדוק למי יש גדול יותר... וחוצמיזה, לא כל אחד יכול לעמוד בקצב הדיבורים שלך (אני לא יכולה..)
אני יודעת שאצלי- לא תמיד בא לי לצ'וטט, אלא מתחשק לי להתאמן. ובקשר לאקווה- לצערי, אני לא יכולה לעזור לך, משום שאני לא אוהבת את אקווה וברמות שאתה נמצא, לא הייתי בכלל באקווה. אם כי נראה לי, שאתה בהחלט יכול על הפיש בון

Don Nirtin

New member
אז שווה לבדוק את אומרת.../images/Emo87.gif

וזה לא נעיין של תשומת לב. זה עניין קצת יותר לא לכאן.... אפרט בהזדמנות. אז על מה התאמנת מ80-90 אם את זוכרת?

icy woman

New member
אתה הכנסת את זה לכאן ../images/Emo2.gif

אם זה לא לכאן- אז למה הטלת את ה
? ואם הטלת אותה- תישא איתנו את התוצאות.... אני מנסה להיזכר- קצת לא פשוט (כנראה הגיל....).אני יודעת שבזמני דאבל חרשתי בפיראטים והעלתי רמות במהירות. אמנם האקספי לא משהו, אבל בשל הספאון הגבוה שלהם, עולים מהר. זה כמו ההימס ברמות הגבוהות. התחלתי לבקר אצל הבירקים החל ברמה 86 (ומאז אני בליפרי

deisy

New member
../images/Emo12.gif

זה הגשם? אני חושבת שלבד באקווה יהיה לך קצת קשה, אבל אולי איציק ידע יותר טוב כי הוא מכיר דווקא את אקווה, אבל אם תרצה איזה יום נלך יחד לגוביס ננסה...(ניתן לך להרוג ואני רק אשמור לך על החיים וככה תוכל לראות אם שווה בלי למות
)

Jolteon

New member
רמה 40 עם הבראולר

בכנות, הדמות הכי מגניבה שקיימת XD וחברים שלי עוזרים לי, אני משיג כסף בהמון דרכים, וגם 50 בכלל לא נראית באופק אלא קרובה מאד- רק להמשיך לשחק, כי חשק יש, והרבה =] הכיף גם מתחיל עכשיו כי סיימתי עם סקיל העלאת החיים והמאסטרי, ואני מגיע לסקילים ההתקפיים~

למעלה