ה"י 21/11 רוצו
B blink282 New member 21/11/07 #3 אין אני שונא את נקסון גם אתמול הסרבר צק המסריח שלהם הם עשו שיחזור למערכת הורידו אותי רמה וחמישים אחוז ולקחו לי מייפל פוינט אין בני זונוצת
אין אני שונא את נקסון גם אתמול הסרבר צק המסריח שלהם הם עשו שיחזור למערכת הורידו אותי רמה וחמישים אחוז ולקחו לי מייפל פוינט אין בני זונוצת
O One Minute New member 21/11/07 #16 הם עשו RollBack ../images/Emo138.gif האקר פרץ לנקסון אז הם שיחזרו את זה ליום~יומיים לפני, ירדתם רמות ואם השגתם כסף או קניתם משהו לא יהיה לכם אותו וגם לא את הכסף~ D:
הם עשו RollBack ../images/Emo138.gif האקר פרץ לנקסון אז הם שיחזרו את זה ליום~יומיים לפני, ירדתם רמות ואם השגתם כסף או קניתם משהו לא יהיה לכם אותו וגם לא את הכסף~ D:
G Geanie New member 22/11/07 #20 ../images/Emo110.gifמוזר, לי לא השתנה דבר\= אפילו לא שמתי לב שהשתבש משהו, עד שאנשים מה-buddy list שלי התלוננו. הכסף נשאר, האחוזים נשארו, חפצים נשארו, דרגה נשארה, אין לי מושג מה קרה.
../images/Emo110.gifמוזר, לי לא השתנה דבר\= אפילו לא שמתי לב שהשתבש משהו, עד שאנשים מה-buddy list שלי התלוננו. הכסף נשאר, האחוזים נשארו, חפצים נשארו, דרגה נשארה, אין לי מושג מה קרה.
O One Minute New member 21/11/07 #4 כנראה שאעלה איזה 30% עם יוניק.. לא יזיק../images/Emo122.gif כל המבחנים והעבודות~~~
Y You have one life New member 21/11/07 #5 ../images/Emo129.gifזה נתקע לי בחלק ה3 של הפאצ' והורדתי את המנואל מה לעשות?
L LaChicaDeLasNovelas New member 21/11/07 #7 נכנסתי להחזיר ל67 אחוז.... אבל לא שווה לשחק כי אי אפשר לעבור לחלק מהמפות וגם לא לזרוק חפצים מהתאים בערב אחזור לשחק נראה אם השתנה משהו.... ככה זה מרגיז...
נכנסתי להחזיר ל67 אחוז.... אבל לא שווה לשחק כי אי אפשר לעבור לחלק מהמפות וגם לא לזרוק חפצים מהתאים בערב אחזור לשחק נראה אם השתנה משהו.... ככה זה מרגיז...
ש שולה שבלולים New member 21/11/07 #12 :O אוף. רק אני לא מצליחה למכור כלום TT_TT אני מחכה שתיהיה לי חנות.. :S