ה"י 21.10

Don Nirtin

New member
ואז......./images/Emo267.gif

הלכנו לבקר קצת באמוריה בשביל לתת לבתאל שיער חדש, שממש ממש מחמיא לה
אחרי זה הלכנו לבית הרדוף בניסיון לעשות PQ/ אסף לא עשה שום קווסטים של שנה שעברה אז הלכנו לעזור לו. משהו לא בסדר עם המפתחות כי אסף אומר שזה לא נופל בכלל. ואחרי זה אסף פרש לאנשהו, וטל נקרא לעזרתנו. הכלנו לרצוח קצת אוליביה. יש שם בעיות כי הבובה שלה נעלמת ואי אפשר לקחת אותו
. ובהמשך לPQ הלכתי וחיסלתי 3 HEADHORSEMAN. אף אחד מהם לא זרק ראש. אמא שלו
. וזהו, זה כל הערב שלי. וסיון, תעדכני מי היה נהג האוטובוס...........

תמונה ללא המקפיים יותר יפה../images/Emo3.gif

וללא ספק ערב פורה בהחלט! כל הנודדים חזרו הבייתה

Don Nirtin

New member
../images/Emo6.gif|כןן|../images/Emo267.gif

ורק אנה המסכנה לא הבינה מה הולך שם
................

לא רק אנה F3

גם אני לא הצלחתי לעקוב ולא הבנתי מה לעזאזל הסיפור עם האוטובוס, זה עדיין נשאר אצלי בסימן שאלה

מ י ל ר

New member
אחי, המפתחות לא נפלו ביכלל

התחלתי לטייל בבית והרגתי מפלצות שונות, וכלום. נכנסתי להיידן סטריט ורשום שם באמת שזה נופל בכול הבית, אני משער לעצמי שגם בגלל איפה שהמקפצות, אבל לא, אין כלום... אוף אני רוצה גם את הכיסא של אוליביה... :(

miss_t

New member
בוסית אישה, ממש מעצבנת

הרגה אותי פעמיים ואת סיוון פעם אחת, מה שכן- לי היא החזירה את מה שלקחה- עם ריבית. תודה סיוון:) בתמונה- סיוון תוקפת ו'נעלמת' ואני יושבת. רוב הזמן פשוט הרגתי את הלידר A B C....

Don Nirtin

New member
ליאת, כל הכבוד../images/Emo267.gif

הצלחת לצלם את הכאפה המפורסמת שלה. זו מתקפה מאוד קטלנית שמצליחה לקטול אותה
ולמה בכלל היית צריכה אותה? אין קווסט שמצריך להרוג אותה למיטב זכרוני.

miss_t

New member
שלום,

קוראים לי אישה יקרה, ואני מכורה למפגשים סוערים עם בוסים שלא פגשתי!

Don Nirtin

New member
חכי חכי אני אקח אותך לראות מה זה בוס ../images/Emo267.gif

אבל רק אחרי שאעלה רמה
.

מ י ל ר

New member
הוווווווו בזה את צודקת!

בזכותך פגשתי כמה בוסים ב"מציאות" ולא רק בדוג'ו! (המציאות בגרשים כי זה עדיין משחק ולא מציאות, עדיין) את ממש יודעת איפה כולם אה?? :)

אני הולכת להגיד משהו שלא אמרתי כבר המון זמן

היה כיף אתמולללללללללל יאללה, להתחבר ולראות את סיון, גלית, איריס, ניר, בתאל, אסף ולאט לאט הצטרפו מאיה, טל, ליאת, אנה ועוד... היה פשוט ערב כ"כ מבדר, לגמרי הוצאתם אותי מהבאסה שהייתה לי
אז מה שעשיתי, בהתאם להמלצתו של ניר, הלכתי לחוף החזירים, והם באמת הפילו הרבה טוקנים, אבל לא מספיק הרבה, לקח לי המון זמן לאסוף, ואז טל נרתם לעזרתי ועד חצות בערך הספקנו להשיג מספיק טוקנים ל-3 טבעות, כובע וכיסא
טל, אם אתה קורא את זה, תודה
ורק אומר, כן ירבו ערבים כאלה
תראו את התמונה, אתם חייבים להודות שאני נראית סופר חמודה עם הכובע הזה, לגמרי מתאים לתסרוקת שלי

yonVata

New member
דווקא כשיש כאלה איוונטים מגניבים

אני לא רואה את עצמי מסדר את האינטרנט בזמן הקרוב
איזה מעצבן!!!

אני מקווה שיסתדר לפני תום האיוונט../images/Emo201.gif

ואל תדאג, במייפל תמיד יש איזשהו איוונט
אתה לא יכול בינתיים לשחק קצת במחשב של ואל עד שיסדרו לך

deisy

New member
.....

יון וואל חיים באותה דירה, ובדירה אין אינטרנט, ככה שהמחשב של ואל לא ממש יעזור לו הרבה במרה הזה

כמו שאמרתי מוקדם יותר היום../images/Emo11.gif

יונתן נתן לי להבין שלואל כן יש אינטרנט שהיא קולטת מהשכנים, מאוחר יותר גלית וסיון הסבירו לי שגם היא לא קולטת הכי טוב... כך שצר לי בתאלה ונירוש, אני לא מקבלת את הפדיחה

למעלה