ה"י 21.1

ReallyWrong

New member
ה"י 21.1

דאבל דרופ בlmpq =
!! מ54 עם 80% אני עכשיו 56 עם 35% בערך. כמעט 4 שעות רצופות של lmpq.. אבל יאייייייייייי.

Guid

New member
חזרתי הביתה!

זהו, הסתיימו לי המילואים סופסוף~ ולעניין- התקדמות יומית: עם ההאנטר- עשיתי כמה פיקיויים במייז ועליתי בו כמה אחוזים. אחרי הפיקיויים שיעמם לי אז נסעתי לוודוס. לא היה ממש אפקטיבי, אבל מצאתי שם פארטי ועליתי איזה 5 אחוז בכמה דקות שהייתי שם... קיצר, אני צריך לתפוס ראש עם זה, אחרת אני אתייאש מההאנטר. לא טוב~ T__T עם הפיראט- נכנסתי לבקר בברה ומצאתי שם את איציק וסיון. הרגתי כמה חלזונות\פטריות ירוקות ועליתי כמה אחוזים. אז התחברו טל, שחר והלן, וקישקשנו קצת. ^_^ ואז יצאתי~ XD וזהו. לא משהו. אני כנראה עייף... אני מקוה שאני לא מתחיל להשתעמם ממייפל.... >__>

icy woman

New member
קודם כל

שמחה שנגמרו לך המילאים. (כן, ראיתי את ההודעה במסן, אבל זה היה בערך שעתיים אחרי שניסית ליצור איתי קשר.....אבל אלו שעות שאני עסוקה עם הילדים...) תמיד יש תקופות שיעמום במייפל, גם לי. אבל בסוף אני תמיד חוזרת

Jolteon

New member
כמעט רמה 56

החלטתי לעשות סבב של מקומות אימון חדשים- והובלתי את חבר שלי לmp3. מסתבר שהexp לא רע בכלל, עליתי 50% =] אני אמשיך היום ומחר וכנראה אגיע ל56. גם קניתי ספארטה נחמדה לרמה 60, אז יש לי מוטיבציה להמשיך את ארבע הרמות האלו עד ל60 =] בסך הכל התקדמות טובה. עידן- כן, אני כל כך אבל כל כך מכיר את זה =\ הייתה לי תקופה שהייתי תקוע ברמה 44 ולא שיחקתי חודשים שלמים. אחרי זמן מה חזרתי, עליתי בכלום זמן ל51 בעזרת הקרניבל, ועכשיו אני נהנה מהשחקן כמו שלא נהניתי בחיים שלי. אל תתייאש, אני בטוח שזו רק תקופה שתעבור =]

Guid

New member
עודדתם אותי. D:

אני מניח שהפאץ' היום יעודד אותי להיכנס למשחק שוב ולהתחיל לחרוש! תודה לשניכם~ ^__^

deisy

New member
עידן...

תשאל את סיון כמה אני מקטרת לה ברמות שלי עכשיו
בטח כבר נמאס לה לשמוע אותי
יש רמות מתישות, חבל על הזמן כמה הן מתישות! אני נמצאת כבר כמעט 20 רמות בהימס
כבר לא יכולה לראות אותם יותר!!!
אבל אני מודעת לזה שזו תקופה כזו, אין לי פשוט משהו אחר שיביא אחוזים מהירים ... אז אני הולכת "לבלות" שם עוד 4 רמות
בלית ברירה (ואח"כ אני לא רוצה לראות אפילו תמונה שלהם!
אלה אם זה להרוג את העורב השחור! אני אנקום בו על כל הפעמים שהוא הרג אותי אתם עוד תראו
) נסה לגוון לך קצת עם קווסטים, עם פרטי נחמד שיעביר את הזמן , ברבה פעמים כשמשחקים יחד זה עובר הרבה יותר נחמד ולא מרגישים את הרמות המעצבנות... תקופות כאלה.. זה יעבור

deisy

New member
שיווו את טסה!

שווה
נצלי אותו טוב טוב לפחות עד שתיגמר לך הסבלנות אליו
מזל טוב!!!

icy woman

New member
ורק אני

במשך שבוע שלם עליתי רק 0.07%.... התעקשתי להשיג דבש והוא לא הגיע... אבל התעקשתי!!! והתעקשות משתלמת (מסתבר)

deisy

New member
את...

את זה משהוא מיוחד
את שמה לעצמך מטרה ומשיגה אותה ויהי מה! מורידה את הכובע בפניך אחותי
סחת'ן עליך! אגב, חלמתי שעשיתי גג'ה והדבר הראשון שקיבלתי היה האלמנט בשבילך
(עכשיו מדגדג לי באצבעות לעשות
)

P o o f i

New member
../images/Emo6.gif בהתחלה כשאמרת טסה, חשבתי

'מי טס? לאן?!', ורק אולי אחרי כמה דק' הבנתי.

deisy

New member
../images/Emo6.gif

רק טיסות יש לך בראש אה?
(עוד לא ראינו תמונות
זה לא פייר
)

../images/Emo13.gif

די נטשתי את ווינדיה כרגע לטובת ברה. אבל אז, כשאני נכנסת לכמה דקות לווינדיה, אני מתקבלת שם כמו מלכה
אם אין אנשים מעניינים מחוברים, אני פורשת לטובת ברה.

הטיZרית

New member
ה"י שלי באבל...

נכון שזה לא קשור לפורום כל כך... אבל אני והמזל שלי.. סוף סוף משחררים אותי ליום חופש שאין לי סידורים ותוכניות חוץ מלשחק מייפל... אז המשח מושבת לפאטצ'.... אז נסעתי צפונה אתמול בלילה... חשבתי לפחות לשבת עם חברים... אז כולם היו עסוקים בלריב... ולאף אחד לא הייתה סבלנות אלי... נשארתי לנוח בבית של אמא .. ואז מגיע סמס מהבוסית שלי... אנחנו עם הסייחה בדרך לבית החולים... עוד פעם קוליק... ובבוקר כבר קיבלתי סמס נוסף... "לא יכלו לעזור לה יותר..." חנצ'וקה הקטנה... רק בת שנה וחצי... שרדה בגבורה 3 ניתוחי קוליק... אחרי חודשיים של השרדות היא חזרה אלינו הביתה... ואתמול בלילה הלכה לעולמה....

למעלה