ה"י 19.8

ה"י 19.8

בעקבות העליה הדרמטית והפתאומית, ברגע זה סיימתי קרניבל נוסף. לפני 24 שעות הייתי ברמה 48 ו29%, ועכשיו עבדתי כמעט רמה שלמה. רמה 49 ו19%! יש לי הכל לרמה 50 חוץ מכפפות... אז אני משחק עד לרמה הנכספת.. ואז אוכל להתחיל להרוויח כסף בלודי מההה...

IceFairy

New member
כמעט רמה 27 בפייטרית שלי..

כמעט רמה 129 בבישופ, אגב, לא התאמנתי בימים האחרונים, לכן לא עליתי רמה. בהתלבטות אם לפתוח קשתית ביילונד, נראה, אולי אחרי שאקבל את העבודה השניה של הפייטרית.

אימונים על שקי הכסף- CRAZYBOW2

וXxtherionxX. הנה תמונה, אחרי שחיסלנו בהנאה את השקים, מישהו היה חייב לנוח. XD. צחוק מהעבודה, ונרדמים בשמירה. הנ התמונה.

deisy

New member
זו מפה רק שלהם או שיש עוד מפלצות?

איפה המפה הזו?

deisy

New member
אחלה! תודה!

הבוס הזה.. נו, בשביל מה הוא שם
ואיך מגיעים למפה הזו שאת נמצאת פה? (כן, אני עוד אחת מאלה שהלכה לאיבוד במבוך הזה
)

הטיZרית

New member
אין צורך להכנס למבוך..

מהבית הרדוף... מפה ראשונה ללכת ימינה עד הסוף.. להכנס במערה האחרונה התחתונה ואת שם

deisy

New member
מעולה! תודהרבה!

עכשיו אני אחפש מישהוא שיבוא איתי כי על הבוס הזה בטח לא אצליח לבד

הטיZרית

New member
הוא מופיע פעם ב 4ומשהו שעות..

זה לפחות מה שאמרו לי... הכי טוב זה להזהר וכשהוא מגיע לשנות צ'אנל.... אין הרבה אנשים במפות האלה... מה שכן.. יש שם אחלה דרופים... קיבלתי שם 30% LUK ל CUP ו כמה דארק אניגמה אחד עם 7 INT ואיזה 70 מג'יק דאפ(אם אני לא טועה זה היה המאג'יק דאפ

עליתי לרמה 71

טוב חרשתי בפעם האחרונה על lmpq
היה טוב שם. והיה לי פארטי נחמד ואחריי זה נסעתי בחזרה לויקטוריה ושם הכרתי ranger שצירף אותי לגיילד, גיילד חזק בהרבה מזה שיש לי, יש שם המון אנשים בעבודה שלישית וזה נחמד מאוד. ודיברתי איתם והם נראים לי נחמדים, גם רציתי לעשות איתם gpq בפעם הראשונה שלי, אבל לא היה לי כוח יותר לחכות אחריי 3\4 שעה שחיכתי שהם ייארגנו את כל הבלאגן, אז אמרתי להם שלום והתנתקתי ושנעשה את הפיקיו בפעם אחרת...קצת מבאס אותי שעזבתי את הגיילד הקודם למרות שהוא היה יחסית חלש בשבילי(רובם היו עבודה שנייה נמוכה), כי היה לי שם חבר ממש טוב, שהוא הלידר וגם היו שם אנשים ממש טובים. טוב נקווה לטוב עכשיו אני מתכנן ללכת למקום החדש ולראות מה הולך שם.

MiRi XD

New member
עדיין 27.. קשה לעלות רמות><" במיוחד כש

ידיד של קורא לי להתאמן ב HHG1...

Guid

New member
הייתי בקייאקים בירדן.

מה לעשות, אני עדיין בחופשה...

לבנדר א

New member
הרגתי את מנו!

משום מה לקח לו איזהחצי שעה להופיע, וכל הזמן באו אנשים והפריעו לי, פעמיים דרשו כסף כדי להסתלק... אבל הבהרתי להם שאין לי כוונה לתת להם כלום, והם הלכו.

Jolteon

New member
רמה 24 =]

בחיי, ה4EXP שהיה אתמול היה מעולה. עליתי כמעט עשר רמות, באמת בזמן קצר (לצורך המחשה- התחלתי בלי מג'יק קלאו בכלל, עכשיו הוא ממוקסס ויש קצת במג'יק גארד) O0 בקיצור, שיהיו עוד כאלה XD

Guid

New member
וואו, עד שאני אמקסס את המגיק קלאו..

כיף לכם!!! אני גם רוצה מייפל!!! ואני רוצה גם הביתה!! כיף להתאוורר קצת, אבל אין *אין* כמו הבית!

D amaged R oses

New member
קיבלתי על הראש מישראלי מ****!! :/

נכנסתי לקרנינג פיקיו והיה מעולה, עשינו בערך 4 פיקיואים ברצף, אפילו שהוא והלידר מתו כולנו תמכנו. אבל הוא כל שנייה דיבר לא יפה, אמר לי נו כבר! ופתאום, בהפתעה, אמר לי ישראלייה מסריחה! והוא גם ישראלי! התעלמתי בהתחלה, אבל אז הוא אמר שוב! אז אמרתי לו שהוא רוסי מפגר והתחלנו במטר קללות אחד על השני. איזו חוצפה לא ייאמן... וזה לא שאני נובית, אני מעולה בפיקיו הזה וגם בבוקר הייתי עם קבוצה ועשינו 6 פיקיואים ברצף בערך. ואם כבר הוא נוב! הייתי איתו קודם בפארטי, הוא היה לידר ולא ידע אפילו איך להכנס. גם העז לקרוא לי נובית, אידיוט. בכ"א רמה 25 עם 60+% קיבלתי עגילים לרמה 30, 2 כובעים, אחד ירוק, סקרול לטופ וואר דיפנס[הוא שווה משהו בכלל?] ומלא ORES!

למעלה