ה``י 19.4~ /tapuzforum/images/emo9.gif

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך
סתם הרגת מפלצות?../images/Emo2.gif

זה צער בעלי מפלצות, איך יכולת? איפה הרחמים שלך? סתם להרוג אותם בלי שום סיבה.
עכשיו... תגיד את האמת.... נכון שזה היה כיף?
( אל תתייחס, אני קצת מחורפן היום.
....
)

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

האמת שזה לא היה סתם. אני הולך לתומי בקרבת הנסיס, פתאום בועטת בי ביצה!! הייתי חייב להשיב מלחמה... /tapuzforum/images/emo3.gif (נו, אתה כנראה לא היחיד שמחורפן היום...) /tapuzforum/images/emo6.gif

אני מבין אותך.

אני שונא את הביצים האלה, הם מוצאים אותי מדעתי לפעמים. ( טוב, די קל להוציא אותי מדעתי, לא לחינם אני אם הניק של פרד וויזלי
) גם אני מוציא עליהם את העצבים, כך שבמקרה שלהם זה יותר מבסדר לכסאח להם ת'צורה.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gifתות|../images/Emo187.gifמזלטוב..D:

כמו שכבר אמרו לך, כשלא משחקים הרבה -כל אחוז מרגש!... אז מזלטוב..

D amaged R oses

New member
אני AFK עם החנות שלי../images/Emo3.gif

עליתי רמה במזל טוב אתמול[?] או שלשום עם הסינית שלא נגעתי בה הרבה זמן ועליתי ל99 עם הקוסמת [רשמתי כבר?
] חבר שלי חזר ללימודים אז יש לנו זמן מצומצם ואנחנו לא מספיקים לאמן את הדמויות כלכך והכל נשאר תקוע
אבל אני מאמנת ברנדומליות את הקשתית המהממת שלי
שמרתיחה לי את כל הפיוזים עם הדמג' המעצבן שלה בקרנינג פיקיו. העליתי לה 20 STR ואני משאירה את זה ככה, כל השאר לDEX למרות שעכשיו בא לי שהיא תהיה לגמריי STRLESS, אבל היא כבר רמה 23 בערך ואין לי כוח שוב
והתחדשתי אתמול בגלימה, קניתי נקייה, ניסיתי סקרול של 70% ונכשל
אני מקווה לטוב עם ה60% הבאים, כדי שאני אוכל למכור אותה ולהשיג חדשה בשבילי וגיליתי שראיתי גלימה ממש זולה, הייתה לי הרגשה, אבל תמיד אין לי את מי לשאול כשיש באמת דברים טובים, ואני לא קונה
ואני כן קונה שיש דברים שאני לא בטוחה לגביהם ובסוף מתברר ששילמתי יקר יותר! יופי, רותם

Guid

New member
וואו, אני מרחם עלייך...

קשת ברמה 20+ זה סיפור כ``כ מייאש!! T___T אבל חכי כמה רמות, הכיף עומד להתחיל~ /tapuzforum/images/emo8.gif

Guid

New member
קרניבל עם האנטר!! /tapuzforum/images/emo99.gif

ללא ספק הדבר הכי כיף בעולם... /tapuzforum/images/emo99.gif

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifבהצלחה...D:

חנות זה יעיל. אבל קניתי אחת ואינלי כוח לשים אותה...=.=" זה כ"כ לא נחמד..XD אבל היי~שתצליחי למכור הרבה דברים עם החנות וזה..:p ובהצלחה עם הסיקרול
לי זה אף פעם לא עובד...>: אעה ומזל טוב על 99..^_____________^

deisy

New member
אגב, אתם יודעים שאם אוספים 5 קלפים

מאותה מפלצת מקבלים בונוס של אקספי לשעה! השלמתי חמישיה של הסקילס וכל השעה, אחרי 3 מפלצות שהרגתי קיבלתי בונוס של 2500 אקספי כל מהלך השעה ששיחקתי.. יש לזה אפילו באר שסופרת את הזמן

Guid

New member
מגניב!!!

אגב הקלפים האלו, אספתי היום אחד של החזיר בלי הסרט וכל מה שהופיע בספר המפלצות זה רק האנימציה שלו. לא שום דבר אחר. יש מצב כזה, או שלא הבנתי איך הספר הזה עובד? |צוחק

deisy

New member
כל קלף מוסיף משהוא

בראשון רואים תמונה בלבד בשני רואים את ה HP\MP של המפלצת בשלישי רואים הסבר קצר על המפלצת ברביעי רואים דרופים שלה בחמישי רואים איפה היא נמצאת (מן הסתם אם יש 5 קלפים סימן שטחנו את היקום שלה אבל ניחה
) ואז גם מקבלים בונוס אקספי למשך שעה.. אגב, יש קלפים שמוסיפים סקיל מסויים: נגיד דבל דאופ כל יעוד הסקיל עובד, או תוספת התקפה או תוספת קפיצה וכו'... נחמד!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifעכשיו אנחנו יודעים..D:

וזה ממש מגניב..=] רק שלא יוצא לי להתאמן כ"כ הרבה על אותה מפלצת כדי שיפול לי אפילו קלף אחד, אז 5??? <<"

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהמממ...

טוב אתמול עליתי ל30% ואז הלכתי לסיים קווסט כלשהו- ומשום מה מסיבה לא מוסברת הפסקתי לשים לב לבאר חיים שלי=\ יש לי תקופות כאלה שאני לא שמה לב שהחיים יורדים ופשוט מתפגרת ולא מבינה איך זה קרה=\ בתקופות כאלה חייה עם HP זה יעיל מאוד.... אז זה מה שקרה- הלכתי לטבוח בהומונוקלוסים ושמתי MG והתפגרתי..<<" ניחא. חזרתי ל30% עם MPQ . אגב כמה עולה מכילה ל OVERALL DEX 30% לפי מה שראיתי בבאסיל זה 8 מיל. זה באמת 8 או שעשו עליי נוב טרייד..?:p כי קניתי את זה ממישהו שהיה מאוד זקוק לכסף[כי אני בכלל לא...F3 ] י..LOL נמנמנמ..... בכל מקרה - אוגרים כסף לעוד קסדה..

למעלה