ה"י 19.3.11

ה"י 19.3.11../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עליתי 2 רמות ל33. ועכשיו נתקעתי עם קווסט במאשרום קינגדום. אני צריכה להרוג את קינג פהפה, אבל אי אפשר להכנס לפורטל שהוא נמצא בו אם אתה לא בפארטי של 2-6 אנשים. יש למישהו דמות עד רמה 40 שרוצה להצטרף אליי?
כי אנשים רנדומאליים לא נענים לי בדיוק.

FML. ../images/Emo69.gif

אחרי שהתייאשתי מהקינגדום מאשרום עד שאני אמצא מי שיעזור לי להכנס ולהרוג את קינג פהפה, הלכתי לקניון הזה בקרנינג ועשיתי 254823452450 קווסטים, אפילו שאני מתעבת את זה. ועליתי שם לרמה 38 והגעתי לקווסט שבו אני צריכה להרוג בוס כלשהוא. עכשיו בדקתי, הוא 10 רמות מעליי. איך מצפים ממני להרוג אותו כשאני עושה לו MISS כל הזמן?!?!?!?111 אז אחרי 20 דק' בערך הוא פשוט הרג אותי במכה אחת. ><" אוףאוף. עכשיו אני צריכה לעלות מלא רמות בשביל להפסיק לעשות לו MISS.

איזה מוזר, זה לא זכור לי../images/Emo118.gif

ועשיתי את המשימות של הקניון בקרנינג.. כנראה זה משהו חדש
ואגב, הייתי ממליץ לא לעלות רמה ל39 כי 38 זו ההזדמנות האחרונה לסיים את מאשרום קינגדום.. וכדאי גם לחכות לכאלה שיעזרו עם הPQ.. פשוט מקבלים אחלה מדליה ואת הכפפה השווה
[וגם בPQ שאת צריכה עוד מישהו איתך מקבלים לפעמים חפצים שווים לעבודה שלך]

אי אפשר לעשות את זה ברמות גבוהות יותר?

אני ממש משתגעת, יש בCH1 מישי בשם ארוטיקה שסתם יושבת שם כנראה AFK, וכל השלוש וחצי אנשים שעוברים שם גם לא עונים לי אף פעם.
ובערב אני לא ממש יכולה לשחק כי יש לי לאגים נוראיים... אבל תודה על ההערה, אני אנסה עוד פעם לחפש אנשים.

btekx

New member
אפשר ברמה גבוהה אפילו רמה 200

מאז ביג באנג זה פתוח לכול רמה

לא, הכוונה היתה לPQ של מאשרום קינגדום../images/Emo118.gif

ואי אפשר, זה נסגר ברמה 40- אבל הקווסט שנכנסים להציל את הנסיכה הוא עד רמה 38.

Don Nirtin

New member
איזה כושל אתה../images/Emo267.gif

MUSHROOM KINGDOM פתוח לכל הרמות. עד 200.

ידעתי. ../images/Emo69.gif

כתוב Over LVL 35 או משהו כזה. אין הגבלה. בכ"מ, כרגע אני מוותרת על העניין.
ישבתי שעה וחצי בCH1 וחיפשתי מישהו להרוג איתו את קינג פהפה, עד שמצאתי, שיגעתי אותו בין הצ'אנלים כדי שאני אמצא צ'אנל שאין לי בו לאגים-ויש לי כל לילה לאגים-מהעומס-ובסוף קיבלתי DC. יופי.
הייתי ממש מול הכניסה לפורטל של קינג פהפה.

Don Nirtin

New member
ובואי נתקן אותך קצת../images/Emo267.gif

אין דבר כזה קינג פהפה. אלה 3 יטים בצבעים שונים שרוכב על כולם פינגויין. ואין להם שמות בכלל לבוסים האלה.

השם לפי הקווסט הוא קינג פהפה,

וידוע לי שהם יטים גם לפי הקווסט, אבל השם בקווסט הוא קינג פהפה, אז מה אכפת לי...

Don Nirtin

New member
אלה שלוש יטיים שהם השומרים של קינג פהפה../images/Emo267.gif

בקינג פהפה עצמו לא נאבקים. הוא כן מופיע בשלב כלשהו (לא נספיילר לך מתי
).

יש לי שאלה, אם כבר

יש לי קווסט שבו אני צריכה להרוג יטי וקינג פהפה. זה כתוב ככה-Golden Yeti and King Pepe ויש עוד 2 חוץ ממנו שאני צריכה להרוג. מדובר באותו קינג פהפה שהוא לא באמת הקינג פהפה אלא רק השומר?
החלטתי שאני אעלה כמה רמות, קודם אהרוג את הבוס המפגר שהרג אותי בקניון בקרנינג ואז אני אחזור למאשרום קינג ואחפש פארטי. ם:

MomerS

New member
נראה לי שקצת מאוחר מידי אבל.....

את יכולה לחפש בראש הדף את המילה מדריכים ומשם את "המדריך השלם לטירת הפיטריות" ושם יהיה לך את כל השדר של הקוסטים כולל הפרסים והסברים

Don Nirtin

New member
הגולדן יטי אנד קינג פפה זה השומר הצהוב../images/Emo267.gif

יש עוד שני שומרים חוץ ממנו.

MomerS

New member
אין לי שום בעיה לעזור לך עם הבוס בקניון

אם אתה בברה אז תוסיף אותי לבאדי אני הורג אותו בשתי דקות ואתה תוסוף את הדרופים מקבלים כפרס אחלה עגילים אבל הם לא ניתנות למסחר בקשר למאשרום אני לא אלך לשם אבל תחפס לך מישהו בשרת 1 ותקחו את הקופסאות בתורות אם אתה רוצה עזרה אני בברה באדי: AranSoPro רק תזכיר לי להרוג בשבילך את הבוס

את* ../images/Emo9.gif

תודה רבה, אבל אני רוצה להרוג את הבוס הזה לבד.
אני אעלה כמה רמות ואחזור כבר לקווסט הזה.

למעלה