ה"י 19.12!

לבנדר א

New member
מתי דאבל EXP?

32%, רמה 58. יצאתי למו לונג להשלים את הקווסטים החדשים. הדובים השמנים קצת חזקים לי. עד עכשיו, הרווחתי בערך 3 מיליון ממכירת העוגות שהבוסים המזויפים זורקים.
כפרה עליהם, חתיכים.

XxTherionxX

New member
נוסעים לאורביס

לא קונים כרטיס... הולכים לכיוון ה NPC שמעביר אותכם לתחנה והוא נותן אופציה לנסוע למו לונג.. בוחרים את האופציה הזו והוא מעביר אותכם לפורטל שבסופו נמצאת חסידה.. משלמים לה 6K והיא לוקחת אותכם למו לונג בהצלחה

ToryMaster

New member
אני הבנתי שלא

[לא נסעתי לשם] נאמר לי שכדאי לנסוע בסביבות רמה שלושים+

לבנדר א

New member
לא כל כך.

הייתי ממליצה לנסוע לשם ברמה 30, כשיש שם הרבה קווסטים חדשים והמוטציות של חתולים הם אימון טוב.

שירלי317

New member
איזה קווסטים של רמה 30 יש שם?

כי אני בנתיים מצאתי רק די הרבה קווסטים בלודי בעיקר.. (רמה 32 , בתקווה בקרוב- 33...) ואומגה סקטור. ואני חייבת לציין שאיוז טאוור ממש מעצבן אותי עכשיו.

לבנדר א

New member
מכירה את hidden street?

אתר שימושי מאוד. http://global.hidden-street.net/quests/questall.php#quest3140

XxTherionxX

New member
לאורביס מגיעים דרך....

אם אתם בויקטוריה.. הולכים לאלינה - נכנסים לפורטל הכי גבוה מצד ימין.. יש שם חנות כרטיסים.. קונים כרטיס לאורביס.. כשהספינה מגיעה מדברים עם ה NPC שליד הספינה והוא מעלה אותכם לספינה... מיד כשהספינה מתחילה לזוז יש בחלק התחתון שלה דלת (אדומה אם אני לא טועה) כנסו לתוך הקבינה של הספינה דרך הדלת הזו.. רצוי להשאר בפנים עד סוף הנסיעה כי לפעמים יוצאים בלרוגים מחוץ לספינה ולרמות נמוכות זה מוות בטוח...

גם כשאני לא מתאמן אני מתקדם לאט ../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

כי אני משחק איזה שעתיים ביום
צריך עוד איזה 19 PQים לכובע :p

שירלי317

New member
שאלה בקשר למשהו שקיבלתי מהקווסט של הרולי פולי

וורן אווט מניואל לפול ארם... מה עושים עם זה? אגב, אנש נחמד הביא לי את הקפסול כדי לצאת מEOS TOWER ללודי בתמורה לפיים ואז התחלתי לבקש מכמה אנשים שיצילו אותי כי אני ענייה לגמרי והיה איזה מישהו ממש נחמד שהביא לי כמעט 2000 מזוס ועוד מלא מלא דברים מגניבים במתנה, כולל דארק סקרול לדיפנס נראה לי ועוד כל מיני שיקויים נחמדים :] אנשים יכולים להיות ממש חמודים!

למעלה