ה"י 18.4

../images/Emo49.gif דפנה../images/Emo24.gif

אני לא נשואה ולא יודעת מה כל היתרונות שמגיעים עם זה, חוץ מ-APQ ששמעתי על זה מניר ומהרבה כאן בפורום, אבל תהני

אתה יודע מה מצחיק?

אם עדיין יש לך את החילזון מהאיוונט, אתה יכול להפוך את עצמך לחילזון, ולשים את החילזון מחמד - ואז תהיה חילזון עם חילזון

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifתפוזבל.

תגידו
מה זה זה זהזה?....0.0 מה זה הדברים האלה? אלו מפלצות שפגשתיבמגטיה ובאל נט אבל אני בטוחה שיש עוד מקומות שבהם אפשר למצא דברים בסגנון. אי אפשר לפגוע בהן סתם- אם מנסים משתגרים לעיר הקרובה- ושימו לב כשהן מופיעות מופיעות הוראות איך "להחליש" אותן. ורק אחרי שעושים את מה שכתוב אפשר להרוג אותן.... שוואדה??

deisy

New member
צריך לנטרל אותה

לזרוק שם ליד הפסל דרופ של היצור הפרוותי שנמצא שמפה ההיא ואז תוכלי להרוג אותה.. זה מיני בוס כזה.. זורק "דמעת קרח" יפה דווקא, אבל לא בבור לי מה עושים איתה...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאת זה הבנתי..XD

אבל למה טובים הדרופים? יש קווסט איתם? שם סתם בשביל הכיף /לתפוס האקרים...0.0 למעשה לתפוס האקרים זה רעיון מעולה! הרי ברגע שזה נפגע בלי לבצע את הפעולה הנדרשת-אתה חוזר לעיר! מה שאומרשאי אפשר לעשות האקים עם זה/לור למפלצות/להתאמן כשאתה לא ליד המחשב/האק שאיבה וכו..... יש מצב?

Guid

New member
לא נראה לי,

והם עושים את זה רק על מפלצת אחת...? /tapuzforum/images/emo6.gif

deisy

New member
לכל המיני בוסים החדשים האלה

יש סוג של ניטרול.. לא יודעת אם זה לגרש האקרים או סתם כי בא להם... אין לימושג מה עושים עם הדרופים עדיין.. אני אשים במיולית שלי אולי יצטרכו לאיזה קווסט עתידי או משו...

לבנדר א

New member
היא ממש יפה!

אני פגשתי רוח כזאת בKFT, כשעשיתי את המשימה של השועלים. 3-4 פעמים הוא החזיר אותי לעיר. בסופו של דבר ראיתי מה כתוב, שצריך לזרוק זנבות של שועלים על מגדל אבן או משהו כזה, אבל לא ידעתי בדיוק למה הכוונה אז זרקתי זנבות בכל מני מקומות אסטרטגיים במפה. נראה לי שזה לא עבד, או שפשוט לא ניסיתי כי פחדתי עוד פעם לחזור לעיר...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

המפלצת במגטיה.... כאן צריך להרעיל אותה - זתומרת להרביץ למכונת רעל שעומדת על אחת הפלטפורמות...

miss_t

New member
לפי מיטב הבנתי- זה לעצור האקים

והפלת הפריט על אבן או מה שציינת זה כי האקרים בדר"כ עושים BOOT - וכך הם נתפסים וחוזרים לעיר הקרובה.

למעלה