ה"י 18/11?

ToryMaster

New member
ה"י 18/11?

עשרים וחמישה אחוזים, ג'וניור ומיגרנה. הספק לא רע.

../images/Emo45.gif

2 אחוז בראשית... מאסטר לסיגנוסית
(ואולי עוד מעט ג'וניור
) וצירוף המיולית שלי לגילדה.. לפחות לא יהיה משעמם שהחנות פתוחה חחח

yonVata

New member
הספק לא רע!...

תרגישי טוב עם המגרנה!!.. שונא אותן... :/

deisy

New member
../images/Emo99.gif

יפה לך! והכי יפים זה שזו *את* שפותחת אותה

לרגל היותי 0 % החלטתי להתאבד ולחפש ANEGO

אבל לא מצאתי אותה בבית. אז הלכתי לחפש יצור מכוער ושעיר. (לא BIG FOOT) יש לציין שזו פעם ראשונה שהרגתי אותו. לא מומלץ לנסות בבית. היצור הזה תוקף בצורה מטורפת. הוא מהיר ביותר. תוקף כל שניה בערך. מוריד 7 K HP כל התקפה.

לבנדר א

New member
חחחחח האף ../images/Emo6.gif

אני מה זה אוהבת דרופים מצחיקים. כל הכבוד על ההריגה!

deisy

New member
אני שונאת אותו!!!!!!

אחרי שאעלה רמה אני הולכת לנקום בו!
מי רוצה לבוא? עשיתי אותו לפני איזה חודש או משהוא כזה, עם MG הוא מוריד לי 5K, אבל אין לי בעיה לשרוד עם השיקויים הלבנים שם.. הבעיה היתה שנגמרו לי השיקוייים באותו יום
אומרים דווקא שיש לו דרופים טובים בד"כ... כל הכבוד לך!!!
כמה זמן לקח?

לא בדקתי - משהו כמו 7-8 דקות אני מניחה

אין לו HP BAR שזה מבאס. את לא יכולה לדעת באיזה מצב את. עוד לא ראיתי בוס שתוקף כל כך מהר והרבה. אולי SCARLION החדש.

deisy

New member
נכון, זה שאין לו באר HP

זה מציק! כמו HH גם לו אין F3 סיו צחקה עלי באותו יום שנגמרו לי השיקויים שבטח זה שבא אחרי נתן לו מכה אחת והרג אותו חשב שהוא תותח על שהרג אותו במכה אחת

Hasselblad

New member
אכן דרופים לא משהו...

תגידי איך את עם ה Female Boss? אני חושבת שלה יש דרופים יותר טובים.... למרות שגם לא אין באר של HP שזה מעצבן רצח

קוראים לה ANEGO היא כעסנית

ונוהגת להרביץ למי שמנסה להתקרב אליה. אותה הלכתי לחפש במקור כי הייתי 0 %. היא טובה בעיקר לתוקפים מרחוק ולא ללוחמים. NL CORSAIR BM לא ניסיתי וכנראה לא יכולה להרוג אותה מהסיבה שהיא נותנת סתירות שמורידות 18K HP ולי יש רק 15.9K. יש לי חבר שהורג אותן באופן קבוע. היא נותנת 5 מיליון EXP. וע"י ליץ ממנה עשיתי לעצמי HS MULE.

Hasselblad

New member
אני ושמות לא מסתדרים משהו...

יצא לי להיות אצלה לא מזמן עם איריס... והצלחנו להרוג אותה... אני נהרגתי רק פעם אחת, נכון שהיא נותנת סטירה של 18K HP אבל למזלי היא לא נותנת אותה הרבה ואני מספיק זריזה להתחמק ממשנה רוב הפעמים.

icy woman

New member
כל עוד

אנחנו לא מתקרבות אליה
אבל האקספי שלה ביחס לזמן ההריגה , לא ממש כדאי

Hasselblad

New member
אני דווקא הייתי יחסית דיי קרובה...

וכן האקספי ביחס לזמן שלוקח לנו ממש לא שווה את זה.. זה יותר בשביל הכיף... או יותר בגלל שאני רוצה שהיא תפיל כבר את הנעלי שלג הצהובות F5

אם את גנבת את בטח זזה יותר מהר ממני

לוחמים מאד איטיים. אני מבטיחה לנסות כשאהיה שוב 0 % להרוג אחת. עכשיו אני כבר 0.8 % וחבל לי על זה.

למעלה