ה"י 18.11

XxTherionxX

New member
ה"י 18.11

עליתי ל 80 אבל אני במואסת רצח......... קשת נורמאלית לרמה 80 עולה יותר מידי.... והבגדים כל כך מכוערים.... שמנה וירוקה... -_- נראה לי שאני קורבה לפרישה ממיפל...

TblaGbla

New member
לא חבל לפרוש ברמה 80 בגלל בגדים משמינים?

קשת הכי נורא אל תחליפי או שתבקשי מאנשים או שתעשי כסף מסקרולים ואין שום דבר רע בלהראות קצת כמו קרפדה שמנמנה =] אל תפרשי..

XxTherionxX

New member
קיבלתי החלטה... (למרות שזה בטח זמני -_-)

עד סוף האיוונט אני נכנסת פעם ביום.. 1 - הקווסט של אמא ואבא 2 - APQ אולי לפחות עם המייפל פויינט אני אוכל להשאיר את החיה שלי...

שירלי317

New member
עליתי ל28 ../images/Emo13.gif (ושאלה קטנה..)

אני מתקרבת לרמה 30 והתחלתי לחשוב על מה לעשות בקשר לעבודה שניה... אז אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה כדאי לי בתור עבודה שניה ללוחמת שלי. העלתי סטאטים וסקילים לפי המאמרים.. זו פעם ראשונה שאני אעלה לעבודה שניה.. אז אני רוצה לבחור בעבודה שלא תייאש אותי מהר מדי אבל תהיה "רווחית" ומשתלמת כביכול במהלך העבודה השניה ועד השלישית וכ'ו... אבל מצד שני לא הכי בא לי לעשות עבודה שניה שהיא נפוצה במיוחד... המון תודה מראש
אני מרגישה נורא נובית

One Minute

New member
תתנסי בסוגי הנשקים, תראי מה נוח לך יותר,

סתכלי בסקילים ותראי. הספירמן מועדף יותר בגלל ה-HB. הרבה צריכים אותו לפיקיו

שירלי317

New member
מה זה HB

חשבתי ללכת על הספירמן, אבל מצד שני הפייטר נשמע לי יותר יעיל.. כשהפלוס של הפייג' זה בעיקר זה שהוא לא נפוץ במיוחד... לא יודעת. עדיין לא לגמרי הבנתי פה משהו... הסתכלתי במאמרים והכל... אני עדיין מרגישה אבודה

XxTherionxX

New member
הייפר בודי...

מעלה את רמת ה HP שלו ושל משתמשים אחרים באותו הפרטי

sapir aloud555

New member
פייטר.

(הא, כן אני מייעצת את זה כמעט לכולם.) עבודה שהיא בדיוק באמצע. לא יותר מדי נפוצה (לא כמו Dk), לא יותר מדי חלשה, וכו'. אם תרצי לדעת מעבר לזה, אשמח לעזור.

TblaGbla

New member
אני אומר ספירמן

ברמות קצת יותר גבוהות יש לספירמנים ביקוש רציני. לכל פיקיו יקחו אותך ויש להם דמג' לא רע בכלל

שירלי317

New member
25% ../images/Emo203.gif ..........

נמאס לי להתאמן לבד... יש איזה PQ לרמה הזו? בא לי לעשות משהו מעניין... אם מישהו רוצה להצטרף אלי אני ממש אשמח broa

שירלי317

New member
סליחה שאני מציקה... אבל עוד שאלה! ../images/Emo9.gif

איפה הכי נוח להרוג evil eye בשביל להשיג הרבה evil eye tail חוץ מבאנט טאנל? כי שם הם באים בכמויות אדירות... ואם אני אהיה שם לבד אני אמות על בטוח...

One Minute

New member
פתחתי קלריק חדש

Slaaps, רמה 13 D: מחר אעלה לרמה 21, אני מקווה בברה ^.^ חחח דרך אגב I annoyed פנג בלייד אחרי ששיגעתי אותו ועקבתי אחריו בהנסיס. לקחתי תמונה, נראה לי שאשים אם יהיה ביקוש:p

TheMessyOne

New member
אני רואה שיש לך קאש ^^

ממה את מתבאסת? את יכולה לטוב ברמות בפיראטים עם הסקיל של החצים שבאים מלמעלה , אני רק מחכה שאני אוכל להתחיל לעלות בזה ^^ . יהיה טוב :]

XxTherionxX

New member
ה NX הולך להעלם בקרוב... -_-

ואז אני אהייה ירוקה שמנה ומכוערת
אני אנסה לדבר עם ההורים בהנסיס כל יום עד סוף האיוונט... אולי לפחות התרנגולת שלי תישאר איתי...(אם אני אשיג מספיק NX) ועוד יותר מבאס... שמרתי לרמה 80 3 דארק סקרולים של ATT 70% אחרי ש 2 סקרולים עבדו.... השלישית העלימה לי את הכפפות.... אז קניתי כפפות חדשות וניסיתי לשים 60% DEX כי זה מה שנשאר לי... וזה לא עבד... קיצר יום חרא... מחר יהייה יום חדש....

למעלה