ה"י 16/6
M MR Lordi New member 16/6/07 #2 עליתי לרמה 31 מכרתי את הבנדנה של מייפל ב5 מיליון קניתי 3 טובי ועשיתי claw לרמה 30, שיפרתי בadmantarium (האבנים הכתומות) וב7 מגילות 100% ניסיתי לטוס לאורביס וזה יצא לי מהמשחק וזה גם עושה לי שרק אני זז ושום מפלצת לא זזה/אנשים לא זזים שונא את הפאץ' הזה מלא לאגים
עליתי לרמה 31 מכרתי את הבנדנה של מייפל ב5 מיליון קניתי 3 טובי ועשיתי claw לרמה 30, שיפרתי בadmantarium (האבנים הכתומות) וב7 מגילות 100% ניסיתי לטוס לאורביס וזה יצא לי מהמשחק וזה גם עושה לי שרק אני זז ושום מפלצת לא זזה/אנשים לא זזים שונא את הפאץ' הזה מלא לאגים
ס סוניק הקיפוד New member 16/6/07 #6 איזה צבע הבנדנה היתה?../images/Emo118.gif ובע, כן, הלאגים מוגזמים
S spongbob New member 16/6/07 #3 ../images/Emo110.gif אני.... נכנסתי למעמקיי העיר החדשה וגיליתי שאני הורג זומבים D: עליתי בערך 7% ניסיתי להתחיל עם מישהי אני כזה אומר לה I love YOU והיא עושה F6 ואז אני שואל אותה אם היא אוהבת אותי והיא אמרת לא... חחחחח
../images/Emo110.gif אני.... נכנסתי למעמקיי העיר החדשה וגיליתי שאני הורג זומבים D: עליתי בערך 7% ניסיתי להתחיל עם מישהי אני כזה אומר לה I love YOU והיא עושה F6 ואז אני שואל אותה אם היא אוהבת אותי והיא אמרת לא... חחחחח
K Koki Girl1 New member 16/6/07 #4 סוף סוף יש לי זמן לשחק../images/Emo9.gif אממ לא עליתי רמה אבל עשיתי את הקווסטים החדשים.בערך
X XshironetX New member 17/6/07 #11 אוקיי =] למישהו יש רעיונות למתנה? הבעל רמה 9X קלריק והכלה רמה 5X אססין
נ נושיfay New member 17/6/07 #12 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifאממ מתנה שתמיד עובדת- מגילות?D:
נ נושיfay New member 17/6/07 #15 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifXD גם נכון.. המנמנמ...^^ אז לא יודעת..P:
מ מאור כהן1 New member 18/6/07 #20 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
מ מאור כהן1 New member 18/6/07 #23 זה לא קשור לזה.זה אחלה מתנה. רק שמעי פה מנסה לשדר לה מכירה יש לליאת את כל סוגי הורודים נדמה לי. עם את בשרת ברה היא תשמח להעיף אותם
זה לא קשור לזה.זה אחלה מתנה. רק שמעי פה מנסה לשדר לה מכירה יש לליאת את כל סוגי הורודים נדמה לי. עם את בשרת ברה היא תשמח להעיף אותם
ל לה קרמריה New member 18/6/07 #24 לפי דעתי הורדים זה רעיון נחמד אם את בברואה אני יכולה לתת לך אחד, אבל צהוב.
T ToryMaster New member 18/6/07 #25 גם לי יש כמה וכמה בעיקר צהובים ועם התקפה מאוד נמוכה, אבל היי, מתנות!