ה"י 16.3

Elizab3th

New member
ה"י 16.3 ../images/Emo23.gif

איזה כיף לי להיות הראשונה שפותחת את שרשור ההתקדמות היומית
רמה 63 כמעט 20%, השבוע אני משקיעה את כל הזמן שלי בקריאת מאמרים על פריסט, נראה שהחלטתי להיות פארטי פריסט. התחלתי לעשות את הקווסט המרגיז והבלתי נגמר של הבובות המקוללות, יכול להיות שאנטוש את הקווסט הזה באמצע, לא מבינה מה הקטע של כמויות הבובות האדירות שמבקשים בקווסט הזה ובסוף מקבלים כובע שכבר ממילא לא ישמש אותי. שיהיה לכולנו שבוע טוב וחג פורים שמח

miss_t

New member
אולי בשביל הEXP זה יהיה טוב.

אבל סתם בזבוז של זמן. באמת.

לבנדר א

New member
רמה 60!

כנראה העליתי לא נכון את הסטאטים ואני לא יכולה ללבוש את הכובע החדש. ): בכל מקרה, התחלתי לעשות משימות וקיבלתי אחת ממישהו שנראה כמו ליצן בpath of time. לא כל כך הבנתי מה אני צריכה לעשות.. אשמח לעזרה.

ככה../images/Emo87.gif

צריך לצוד טכניון (זה העברית של הדבר הזה) שנופל מSOUL TEDDY, MASTER TEDDY וLAZY BUFFY. ההמשךזה כבר ראש אדיר אחר. כי צריך לצוד 300 כאלה ובנוסף 100 משהו מMASTER DEATH TEDDY לרמה 89. וואלה יופי.

לבנדר א

New member
אוי.

נראה לי שאני אחכה אם זה קצת. יש איזושהי משימה שחשוב שאני אעשה, או שאני יכולה פשוט להמשיך לגלגל PQ?

לא במיוחד../images/Emo87.gif

תמשיכי בPQ. אגב- השלב השלישי זה להשיג חתיכת קרח מ... ניחשת נכון. GRIM WATCH. אחרי זה אמורים בעיקרון ללכת לפאפוטולוס. בקיצור- סבבה של קווסטים מעצבנים נתנו.

btekx

New member
אולי יש דרך אחר לעשות משימה

אם זה מעצבני לעשות משימה על בובות מקולל תאסוף רק 100 - 200 בובות בכול יום, ולא יעשה הכול ביום אחד כמו שעשיתי כבר- נמשך 4 ימים
בהצלחה

icy rain drop

New member
אחלה אקספ יש בקווסט הזה

עשיתי אותו ממש בעצמי, ואני הגעתי לא מזמן ל46 עשיתי אותו ברמות 43-45 אני חושבת :] כל פעם קצת וחוצמזה, בשביל מי הקווסט הזה אם לא בשביל קלריקים כמוני וכמוך???

למעלה