ה"י 16.3

sapir aloud555

New member
ה"י 16.3 ../images/Emo121.gif

אני לא מאמינה שיעל וויקי הלכו לישון! זה שיא חדש לאנושות. ;-;
התקדמות יומית - 15.3 ו16.3

sapir aloud555

New member
~ ../images/Emo121.gif

חזרתי למייפל אתמול, לפייג'. היה ממש כיף לחזור, כל הגילד השתגע, קיבלתי מלא מגילות, פיים, ואפילו סיימתי כמה קווסטים מעצבנים. באחד מהקווסטים הייתי צריכה להרוג Mdt, ביקשתי מחברה שתבוא לעזור, כי אין סיכוי שאני הורגת אותם. תוך מכה אחת ולאג של כמה שניות מצאתי את עצמי על הקבר. אז ויתרתי וחזרתי להתאמן עם חברי הגילד~ ואממ, לפי מה שהבנתי היה rollback אתמול בסקניה ובברוא - מישהו נפגע מהשינוי?

שלב 22../images/Emo87.gif

אני כל כך נואש לאיזה PQ נורמלי שגם אגמור אותו וגם יהיה כיף. לא רק להיתקע חצי שעה עם התנינים ו... לא להתקדם?~_~ ספיר. יונואו.

somebodddy

New member
הווו... חכה שתגיע לPQ בלודי...

אז תבין מה זה להתפלל לPQ נורמאלי!

עזוב את זה שאני רוצה להגיע ../images/Emo87.gif

לשלב 30. זה פשוט בלתי אפשרי=\

איזה זבל הם!

למה הם חסמו IP ישראלי בcash shop הכסף שלי לא מספיק טוב להם?!? אוווווף!!!! אני צריכה חנות! למה הם עושים לי את זה

יאאאאאאא../images/Emo205.gif

אני גאוןןן דיברתי עם טייגר וסושי, שיטה סודיתb-| שניהם נפלו בפח והחזירו לי תשובה >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>תת
בהתחלה טייגר ענה מה זה קפצתי מפחד הוא כתב לי 2 פעמים ואז ניסיתעי על סושי ואז היא ענתה עוד יותר קפצתי והיא מה זה חאמודהה היא חייכה =]]]]]

Charmed YC

New member
לול - שיטה סודית xD

בתמונה כבר הסגרת אותה. XD אבל זה היה ברור שככה אפשר לדבר עם כל אחד, לא? 0-0

somebodddy

New member
החוכמה זה לא ללחוש להם

החוכמה זה לגרום להם ללחוש לך בחזרה.

באמבוק

New member
החוכמה היא לא לגרום להם ../images/Emo42.gif

ללחוש בחזרה אלא לגרום להם ללחוש בחזרה תשובות לעניין ולמצוא איתם נושאי שיחה, משימה קשה מאוד. כל אחד יכול לגרום להם ללחוש בחזרה. (;

באמבוק

New member
סושי חמודה :) ../images/Emo42.gif

היא חברה טובה שלי והיא יודעת לקלל בעברית :D חהחהחהחה. ווישפר לשלטון -.- אני דיברתי איתם פנים מול פנים. O; הווווו כן. בכלל, אני כל יום מדברת איתם הרבה.. P:

למעלה