ה"י 16/2

miss_t

New member
ה"י 16/2

מה קרה איתכם היום

miss_t

New member
התחדשתי בכאוס זאקום

חסכתי חסכתי ובסוף קניתי
אחד שאני אוהבת. הסטטים יותר גבוהים, אבל בגלל שסיקרלתי את ה-targa שלי אז יש אותה כמות INT (גם לטארגה יש 3% INT) עלה לי 210 מיליון ואני מרוצה. השתמשתי בשני סקרולים לכובע שנכשלו. אני מוכרת את הטארגה שלי- לכל המרבה במחיר/חיבוקים

Hawkgirl

New member
בכמה את מוכרת את הטארגר?

ואפשר תמונה של הסטאטים? :]

GינGית

New member
היא בברה לא בשרת שלנו

לי יש אחת למכירה צריך לשחק עם קוביות

Hawkgirl

New member
אני גם ככה קונה

רק בשביל האוסף שלי. תמיד רציתי קסדת טארגר. אבל אני לא לובשת אותם, הכובע שיש לי מספיק טוב X: לאחרונה השגתי גם קאסדת סקארליון מה-PQ שלו. ויש לי גם קסדת זאקום... אני לא לובשת אותם, סתם לפעמים אני מחליפה כובעים בשביל להשוויץ F3. ניסינו גם פעם להרוג את טארגר, הוא היה קשוח מדי ]:

רותם..... אני מזינה אותך לבוא איתי לאסוף אחד

בלי כסף.... זה ממש קל להרוג את טרגה בימיינו..... הצרה היא שצריך פארטי..... תארגני פארטי ואני באה להרוג לך כדי שיהיה לך כובע לאוסף... אבל לא אחרי 8 בערב... אז יש לי X2 DROP ואני במקומות המתאימים לדרופים + מעט % להתקדמות היומים המזערית שלי.

Hawkgirl

New member
לא מצאתי אותך אתמול :D

האמת שראיתי חנות שמוכרת את הכובע, אבל זה כובע LUK. אם אני קונה(גם אם זה רק לאוסף) אני מעדיפה כובע INT. יכול להיות שזו הייתה החנות שלך שראיתי..?

GינGית

New member
הכובע שלי הוא INT עם 2 שורות

אם את עכשיו יכולה להכנס ואף אחד לא ניתק לי את החנות אז אני בערוץ 3 חדר 3 או 2 אני ברשימת חברים שלך ככה את יכולה לזהות אותי הדמות הכי יפה המייפל

miss_t

New member
תמונה של הקסדה

אני מנסה למכור אותה בסביבות ה-190 מיל. אולי כדאי לי יותר? הציעו עליה בבאסיל 150 מיל. אני מתלבטת אם להשאיר את המכירה ולמכור במשחק או למכור דרך באסיל

SimsY

New member
איך אפשר להשיג כאוס זאקום

יש פארטי חדש של זאקום ?

miss_t

New member
כן, לפי מיטב ידיעתי

בערןץ 13 כאוס זאקום מזומן והוא הרבה יותר קשה מהרגיל הוא מפיל קסדה כזו

SimsY

New member
אה אוקיי תודה

טוב מן הסתם זאת קסדה הרבה יותר טובה אז זה רק הגיוני שהזאקום יהיה יותר קשה