רועי
אני לא ממש מבין בלוחמים, אני יכול לנסות להסביר לך קצת עליהם... דבר ראשון אם אתה מתכוון לעשות בוסים וגם אתה דואג על מימון אז שתדע - לוחמים הם העבודה הכי חסכונית שיש והכי פחות צריך לשבור את הראש עלייה לוחמים עכשיו מעלים רק STR ואפילו לא נקודה אחת לדקס והם בכל זאת יכולים ללבוש בגדים לרמות גבוהות ככה שזה אולי הדבר הכי מעולה בהם וגם כמובן הם ממש חזקים ככה הם לא צריכים לקנות חפצים עם HB (אני מדבר כמובן על הירו ופלאדין) כי גם ככה יש להם הגנה ו HP גבוהה אם אתה כמובן משחק רק בשביל הכיף אני דווקא הייתי הולך על פלאדין זאת דמות שנראת לי די מעניינת אם חשוב לך להיות מהיר וגם חזק לך על הירו, יש להם רייג' בעבודה שנייה סקיל שמשתמשים לפחות עד עבודה רביעית אולי אפילו יותר יש להם את הסקיל brandish בעבודה שלישית שזה סקיל מהיר וגם מאוד חזק ובעבודה רביעית מקבלים סקילים דומה לזה אם אתה רוצה הגנה טובה HP גבוהה ולהיות רצוי בפארטי לך על ספירמן, יש להם HB (מה שכמעט כולם רוצים ב LHC ובמקומות אימון בסגנון הזה) יש להם IRON משהו שמוסיף הרבה הגנה מבין כל עבודות הלוחם יש להם את הסקילים הכי טובים בעבודה 3 והם עולים יותר מהר מכולם רמות אבל (שאני רואה את זה אבל גדול) הם ממש איטים, אלא אם אתה קונה גלשן סגול שהוא מהיר אז זה בכללי מה שאני עד עכשיו הבנתי על לוחמים, אל תסמוך רק על מה שאני אומר כי יכול להיות שאני טועה לא ממש ניסיתי לשחק בלוחם מתישהו