ה"י 15.7

ה"י 15.7

ספרו על החוויות שלכם היום P: ושוב! אותה שאלה! פתחתי לוחם בברה, מה לבחור, ספירמן או פייטר? ומישהו מוכן לתרום כמה שקלים לדמות?

אבישי ר

New member
עבודה 2 P:

דרך אגב רק כי אין פה שירשור של יום חמישי חזרתי עכשיו מהופעה של עמיר בניון בבאר שבע למרות שהיה צפוף היה ממש כיף זמר תותח

Hasselblad

New member
מזל טוב על הרמה אבישי!

והשבוע קצת איחרתי אבל שירשור יום חמישי נפתח... אתה מוזמן לפרט שם על כל השבוע שלך ולא רק על ההופעה.

Hasselblad

New member
רועי

היה בדיוק שירשור כזה בימים האחרונים של אבישי - פשוט לך תקרא את התגובות שם. לגבי כסף אני אומרת תאמת... היום כל כך קל לעלות רמות עם ציוד של רמה 10 ושיקויים נופלים כמו מים.... תתקדם קצת ברמות לפני שאתה מבקש נדבות

זהו שאני ממש מתחיל לפחד P:

עליתי מ23 ל27 ברבע שעה.. הסטאמפי הזה מעולה.. במיוחד שיש דאבל P: ונכון שיקויים בסדר אבל שיקוי לבן יתחיל עוד מעט לפגר שזה מגיע ל2000 HP... וגם קראתי את השרשור אבל אני רוצה כעיקרון לדעת מה תביא לי כל עבודה, זה לא שאני חסר אונים לגמריייי...

Hasselblad

New member
מצטערת שאני לא מבינה

אבל באמת שאני לא מבינה. לגבי השאלות או שתשאל שאלות ספציפיות או שכנראה לא תקבל תשובה היה בדיוק את אותו הדיון ואנשים כבר ענו לא רואה סיבה שיענו שוב בדיוק אותו הדבר. ולגבי הכסף, אני פתחתי לאחרונה שתי דמויות שלא הוצאתי עליהן מסוס אחד, הם התקימו יפה מאוד ממכירת דרופים ל NPC והרמת שיקויים שכמו שאמרתי נופלים כמו מים, זה לא שיש לי בעיה להביא לך כסף אני פשוט חושבת שהבקשה שלך מוזרה - אתה דואג להרים כסף דרופים ושיקויים שנופלים ממפלצות? אני הייתי מוכרת את כל ה ETC וכל השיקויים שלא הייתי משתמשת ל NPC ומימנתי את עצמי עד רמה 80+ בלי בעיה.

אני לא ממש מבין למה זה מסובך..

דרופים של מפלצות זה כלום, והשיקויים שמעלים 300 HP לא עומדים בקצב. זה מה שאמרתי. לא משנה. תודה לשתיכם

Hasselblad

New member
טוב תחפש אותי במשחק

אני אביא לך ערמות של שיקויים שהצטברו אצלי (ולא שיקויים לבנים
)

../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה

עד רמה 90 ומשהו דאגתי לאסוף דרופים של מפלצות ולמכור. תתפלא, אבל זה עוזר. גם ככה לא צריך לקנות שום דבר חוץ משיקויים ברמות האלו. ובכ"א, אני יכולה לעזור לך כלכלית קצת. אם אתה מעוניין.

אבישי ר

New member
רועי

אני לא ממש מבין בלוחמים, אני יכול לנסות להסביר לך קצת עליהם... דבר ראשון אם אתה מתכוון לעשות בוסים וגם אתה דואג על מימון אז שתדע - לוחמים הם העבודה הכי חסכונית שיש והכי פחות צריך לשבור את הראש עלייה לוחמים עכשיו מעלים רק STR ואפילו לא נקודה אחת לדקס והם בכל זאת יכולים ללבוש בגדים לרמות גבוהות ככה שזה אולי הדבר הכי מעולה בהם וגם כמובן הם ממש חזקים ככה הם לא צריכים לקנות חפצים עם HB (אני מדבר כמובן על הירו ופלאדין) כי גם ככה יש להם הגנה ו HP גבוהה אם אתה כמובן משחק רק בשביל הכיף אני דווקא הייתי הולך על פלאדין זאת דמות שנראת לי די מעניינת אם חשוב לך להיות מהיר וגם חזק לך על הירו, יש להם רייג' בעבודה שנייה סקיל שמשתמשים לפחות עד עבודה רביעית אולי אפילו יותר יש להם את הסקיל brandish בעבודה שלישית שזה סקיל מהיר וגם מאוד חזק ובעבודה רביעית מקבלים סקילים דומה לזה אם אתה רוצה הגנה טובה HP גבוהה ולהיות רצוי בפארטי לך על ספירמן, יש להם HB (מה שכמעט כולם רוצים ב LHC ובמקומות אימון בסגנון הזה) יש להם IRON משהו שמוסיף הרבה הגנה מבין כל עבודות הלוחם יש להם את הסקילים הכי טובים בעבודה 3 והם עולים יותר מהר מכולם רמות אבל (שאני רואה את זה אבל גדול) הם ממש איטים, אלא אם אתה קונה גלשן סגול שהוא מהיר אז זה בכללי מה שאני עד עכשיו הבנתי על לוחמים, אל תסמוך רק על מה שאני אומר כי יכול להיות שאני טועה לא ממש ניסיתי לשחק בלוחם מתישהו

אבישי ר

New member
סקיל דומה לזה* ../images/Emo268.gif

עולים רמות יותר מהר מכולם* עברית שפה קשה הגיע הזמן שאני ילך לישון -.-

עליתי ל57 אתמול עם הנובית.

ויש לי את הסקיל הזה עכשיו
שהוא נחמד ומגניב אבל לוקח 24524525 MP ככה שהוא לא כזה יעיל. משתמשת בו לפעמים אבל עדיין הסקיל המרכזי הוא סלאש סטורם. היום אני מקווה לעלות ל65 לפחות...

מ י ל ר

New member
זה הסקיל הראשי שלך

כיוון שהסלש סטרום יהיה עוד מעט לא יעיל, הוא רק 5 נקודות וצריך סיפרי סקיל של NX. הסקיל הזה לוקח פשוט טונה של MP... אבל לא נורא, תסיימי עם ה-DB הזה ותודה רבה.

תראה קסם!

הסלאש סטורם שלי ממוקסס! ראית איזה קסם? ברגע שפותחים DB חדש מקבלים ספרי סקילים. חלק מהאיוונט, אני מניחה. ככה שכן, זה הסקיל המרכזי שלי בינתיים.

למעלה