ה"י 15.4

Shanny9

New member
חג שמח!!!../images/Emo13.gif

עוד מעט SIN^^ איפה גנבים עושים עבודה שנייה?

Don Nirtin

New member
KC../images/Emo87.gif

בקרנינג בפורטל שבו היה פעם התמנונים יש איזה אידיוט.

Shanny9

New member
הוו אחלה../images/Emo3.gif

מקווה שעוד מחר אני יעשה את זה^__^ איך הגנבת שלי?

Shanny9

New member
הנה

אוף נכון סין זה גם טוב?
בחרתי בסין ועכשיו אני מתחרטת

miss_t

New member
לא רע ../images/Emo140.gif

אל תתחרטי. לכל אחד זה קורה קצת, פתאום את לא בטוחה, אבל לסין יש המון יתרונות, כמעט ולא פגיע (יש לו הרבה MISS ממפלצות) ויכול לתקוף מרחוק... מה לגבי הצד השני של הSTATS? המתקפה עצמה טובה? יש לך WG?

Don Nirtin

New member
נו באמת ליז../images/Emo87.gif

איך האידיוט לא התחשמל מהחשמל שלידו עוד לא הבנתי

Nightfall Queen

New member
המייפל עובד!@#$%^&../images/Emo13.gif

42%. אני עושה LMPQ בינתיים..להרוויח קצת כסף. [הגילד שלי גם מתה
כלכך ביאס אותי.אהבתי את הגילד שלי כלכך

Nightfall Queen

New member
../images/Emo9.gif

שיעמם מהר בLMPQ. אז הלכתי להתאמן בזומבים לבד כי רוב הBL היו מנותקים. ומתתי שם..ואיבדתי 5% =_= חזרתי ל42% והתאמנתי עד 43.60. מחר אני אחרוש כדי לעלות ל64!@#$%^&*) [אם מישהו רוצה לבוא להתאמן איתי אני אשמח.אני בברה.]

deisy

New member
כי...

השימוש ב MG לוקח המון MP... במפלצות שלא חזקות לך מידי, או זומביות למינהן, כדאי להשתמש ב bless ובאינוינסיבל ולא לשים MG.. את תראי שלא ילכו לך שיקויי MP בכלל... ותודה לליאת וליז שהסבירו לי את זה
מאז שהבנתי, אני ממש בקושי מבזבזת שיקויים
אני בברה, בדיוק ברמות שלך (64) שלחי לי מסר עם המשתמש שלך ונוכל להתאמן יחד

miss_t

New member
../images/Emo45.gifיאפ, במיוחד אם את נלחמת עם HEAL....

[מוסיפה על מה שנאמר] ואם את דואגת לרגע מסוים שתפגעי/ רגע שאת רוצה לדבר בבאדי - שימי MG. אם יש לך כמה נקודות בMP EATER אז זה בכלל מעולה- את מקבלת מהמפלצות את הMP שלהן וכמעט לא צריכה להשתמש בשיקויי MP. מאוד חסכוני!

שאלה חשובה על שיקויי magic att

אתמול בפארטי מישהי אמרה לי ששיקויי שנותנים +M.AAT לא מועילים במקרה שנחלמים עם HEAL. זה נכון? היא אמרה שזה יעיל רק עם מג'יק קלאו או הולי ארווז או ER. מה דעתכם?

miss_t

New member
לא נכון. השתמשתי בתפוח onxy apple

בסביבות רמה 65 מתישהו, על הרוחות בJAPAN, המתקפה שלי עם HEAL הייתה גבוה יותר. נכון, לשיקויים נמוכים יותר יש פחות השפעה אבל תוספת של 10 או 20 לM.ATK משפיע.

למעלה