ה"י 13.6 משהו משהו!

ה"י 13.6 משהו משהו!

הכל התחיל, כמובן בשעמום, קווסטים בלבולי קווסטים וקווסטים. אבל לפני כשלושת רבעי שעה ככה, אני ודריון ( הלא היא דריון XD ) הערקנו ללודי בנפרד. ואז פגשתי את הפאפ המזויף שרצחתי עם 4 אנשים לפני כיומיים, והצעתי לדריון להשתתף, וההצעה התקבלה. בנינו פארטי לשתיים, והתחלנו לרצוח. עוד צ'אנל ועוד צ'אנל... שבמהלך הצ'אנלים בורח מפעיל הרובוט למעמקי המפה... ואז צריך לרדוף אחריו. אז היה ממש כיף, ויש הרבה תמונות. בבקשה. שאפו לנו D:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

יצא לי לעשות סולו על הגוף הראשון של פאפ..:) לקח לי איזה דקה וקצת כי הייתי לבד..D: ואז לגוף השני באמצע בא פריסט ועזר לי קצת..XD

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|לא..../images/Emo11.gifהאמתית!

מה נראה לך? אמן עליי, אני כולה רמה 70 עכשיו..
נראה לך שהייתי מחסלת פאפ ברמה 69? חחחחח..:) סתם נו לא ידעת איזה רמה אני..:)

נושיfay

New member

וקצת תמונות כי משעמם לי..:)אני והפאפ..D: אחח איזה כייף..:)

נושיfay

New member

הבוס המעצבן ברח מהתמונה, יש לו פחד מצלמה..=\

נושיfay

New member

זוכרים את האפקטים לכל מי שיש לו 3 חיות? רואים את הדרקון הענק הכחול והמגניב?! זה האפקט הכי יפה למי שקונה 3 דרקונים!! גאדמיט...3>~

noam 500

New member
../images/Emo218.gif../images/Emo133.gif../images/Emo49.gif

למה העלת נקודה ראשונה?

eboy10

New member
סוף סוף! רמה 50!!

שלוש רמות ביומיים ב- cpq. קשת חדשה, אוברול חדש, והמון המון סקרולים שלא עבדו :((((( היה לי ממש מזל רע! מתוך איזה 10 סקרולים של 60%, רק אחד עבד! עכשיו אני גם עני (טובעדיין לא, אבל בדרך לשם) וגם חלש.. נראה לי שאני אקנה nx בשביל חנות.. יש לי הרבה מה למכור. אני יכול בקלות לעשות כמה מיליונים בשביל סקרולים חדשים וציוד חדש. ואני צריך גם כפפות, כובע ונעליים
אווףף.. במקום להיות שמח שסוף סוף הגעתי לרמה הזאת זה רק עצבן אותי :((

למעלה