ה"י 13-14.2.11

Don Nirtin

New member
לא, גם לך מגיע מזל טוב../images/Emo267.gif

אתה קיבלת סקרול מתנה וגם עבד........

btekx

New member
בשבועיים אחרונות לא עליתי הרבה רמה

משום שעשיתי כמה קווסטים שלא עשיתי, רוב מרמות נמוכות כמו בעיר NLC וקיבלתי כורסא כחול, למרות זאת אני לא משתמש בכיסאות למכונאי, הרי לדמות במכונאי תמיד יושב על רובוט כאילו כמו כיסא... לא..? גם קיבלתי שרשרת, למרות שיש לי כבר שרשרת מרמה 50... (מדמות פיראט ברק...) וגם קיבלתי NX, שהשתמשתי בהם בקוביות, והחלפה בין MP לDEX (בשביל לקבל עוד HP...) וכובע בלתי נראה לשנה ומספריים שאוכל להעביר את החגורה של דמות אחר למכונאי... מרוב קוביות קיבלתי מגילה 90% אפעיל על משקפיים שאסיים בPQ לודי נשאר לי עוד כ15... אוף... חוץ מזה קיבלתי כמה FAME על כול עוגות אהבה... מכונאי כעת רמה 109 ו80%... עוד 20% לאקדח רמה 110 (שלקחתי מפיראט אקדחון) וכפפה רמה 110... חג אהבה שמח לכולם!!!

מ י ל ר

New member
../images/Emo41.gif ניר הביא לי מגילה של אובראול ארמור INT 60

במתנה! וגם ספר סקיל של איפריט 30 אז כמובן שהספר לא עבד ואז מהר הפעלתי את המגילה, והיא כן עבדה!!!!!! ואני רוצה להגיד תודה גדולה לניר על ה-2 מתנות שהוא הביא לי היום!!
אז... קבלו את האובראול שלי, איך שהוא כרגע
כרגע הכול הולך לפי התוכנית, לחסוך כסף, ולסקרל את האובראול בחינם (למרות שמגילה אחת קניתי, אחת מצאתי ואחד ניר הביא לי) כי עכשיו רק לחסוך כסף! כמובן שאני לא חשבתי על התוכנית הזאת, מישהו אחר חשב עלי במקומי, כי אני סתם בזבזן. חשוב לציין שאני מצליח לא לבזבז! זה סופר קשה, במיוחד שאני רואה את הסקרולים של ARMOR INT 60% שאנשים מוכרים באיזה 24 מיל, שפעם זה היה 40 מיל, זה קשה, אבל אני הולך לפי התוכניות שאמרו לי.

למעלה