לרמות די נמוכות. הרמה הכי גבוהה היתה 70 נראה לי...
B btekx New member 13/6/11 #99 הי מה עם מדליה? האם גם זה חוזר? האם מדילה זה יותר טוב משל מדילה של מייפל?? והכי חשוב! מי יילך איתי לPQ שבחייזרים?????????? (עם דמותי מכונאי 151)
הי מה עם מדליה? האם גם זה חוזר? האם מדילה זה יותר טוב משל מדילה של מייפל?? והכי חשוב! מי יילך איתי לPQ שבחייזרים?????????? (עם דמותי מכונאי 151)
M miss_t New member 12/6/11 #59 אולי בגלל הכאוס פאץ?? אולי בגלל זה אמורים לצאת נשקים חדשים ואז נשקי VIP יהיו שווים ל...............
מ מ י ל ר New member 12/6/11 #70 השמועות אומרות שיגיע שוב האיוונט של החייזרים אז אנשים מוכרים את מה שיש להם ככה או ככה זה יהיה יקר רצח, אני מאמין שיהיה יותר קל להשיג את נשקי ה-VIP כיוון שכולם פשוט יותר חזקים. אין ספק שהפעם אני אוכל להשתתף בפיקיו VIP, אם יזימינו אותי כמובן D:
השמועות אומרות שיגיע שוב האיוונט של החייזרים אז אנשים מוכרים את מה שיש להם ככה או ככה זה יהיה יקר רצח, אני מאמין שיהיה יותר קל להשיג את נשקי ה-VIP כיוון שכולם פשוט יותר חזקים. אין ספק שהפעם אני אוכל להשתתף בפיקיו VIP, אם יזימינו אותי כמובן D:
צ צ ל י ל 8 New member 13/6/11 #84 עכשיו אני מתחילה עם MW ../images/Emo3.gif סיימתי את הCONS וה-MW רמה 3 כרגע. אחריו זה הפניקס. אני מקווה שאני אצליח להעלות את ה-MW ל-30
עכשיו אני מתחילה עם MW ../images/Emo3.gif סיימתי את הCONS וה-MW רמה 3 כרגע. אחריו זה הפניקס. אני מקווה שאני אצליח להעלות את ה-MW ל-30
T Touched By Angels New member 12/6/11 #7 סקרלתי קצת את הטארגה~ סתם בשביל הכיף. קניתי 3 סקרולים, 2 עבדו...אני די מרוצה... עכשיו אני חייבת להרוויח קצת כסף.
סקרלתי קצת את הטארגה~ סתם בשביל הכיף. קניתי 3 סקרולים, 2 עבדו...אני די מרוצה... עכשיו אני חייבת להרוויח קצת כסף.
T Touched By Angels New member 12/6/11 #8 טוב זה 23 אינט עכשיו...../images/Emo122.gif הייתי חייבת עוד סקרול, עצבן אותי שאחד נכשל
T Touched By Angels New member 12/6/11 #17 אני ומסתבר שעוד אנשים../images/Emo6.gif אם יש עוד אנשים אני כן נהנית לנסוע בדרך הזו...מיושנת...