ה"י 12.2

ה"י 12.2../images/Emo87.gif

מה קורה פורום מייפל סטורי? התאבדתם בחסות הגשם הקר הפוקד אותנו בחוץ? הא? בה"י (התקדמות יומית) תספרו לנו על ההתקדמות האישית שלכם במשחק.

התקדמות ממש קטנה../images/Emo87.gif.

שחקן רמה 15 שמחכה להיות קוסם אש. רק עוד 15 רמות -_- מכרתי כמה מגילות אפלות בFM. שזה לא רע בכלל. מכרתי 200 קלפים ירוקים באלפיים לאחד שזה גם לא רע בכלל. החיים טובים

TheMessyOne

New member
112 וכמה אחוזים =\

היומיים האחרונים ממש חסרי מוטיבציה .__. טוב נו , נסתפק בקצב של רמה אחת או 80% ביום .. זה יספיק עד עבודה רביעית =]

שירלי317

New member
רמה 41

9% התעייפתי מלהיות עייפה. זה מה קורה כשחולים (שוב) בבית לבד... חורשים על מייפל כי כבר אין מה לראות בטלויזיה וכואב הראש יותר מדי בשביל להתרכז בספר... נומי נומי

Elizab3th

New member
רמה 41 הבנדיטית ואוטוטו 38 הקלריקית שלי.

יש לי כמה קווסטים קשים עם שתי הדמויות, ב-KFT.

Elizab3th

New member
../images/Emo9.gif תודה ../images/Emo24.gif מזמן לא ראיתי אותך במייפל.

miss_t

New member
../images/Emo53.gifסקילים פריסט- עצות בבקשה

היי חברים, הפריסטית הגיעה לרמה 72, ועכשיו יש לי 3 נקודות לסקילים. אני יודעת שהסקיל הבא אמור להיות Holy Symble אבל אני ממש רוצה להוסיף את סקיל הדלת- שאוכל להגיע לעיר הקרובה- אבל יותר לשימוש של להביא חברים אליי. רציתי לבקש את עזרתכם בנושא. השיקולים הם כאלו- הדמות לא תעלה הרבה רמות בזמן הקרוב ואני משחקת בה בשביל ההנאה בלבד- אני לא שמה לעצמי מטרה להעלות אותה רמות בקצב מטורף או משהו כזה. אני שוקלת לשים את סקיל הדלת מכיוון שזה נחמד להביא אליי את החברים כשנרצה לעשות ZAKUM PQ ביחד או למקומות עמוקים בדנג'ן (אם זה בכלל אפשרי עם דלת). אני ממש חושבת לשים את הדלת ולא את הסקיל שמעלה EXP, אבל השאלה היא מה עדיף והאם באת השיקול הזה של הרצון העז להשתמש בסקיל ממש מגניב הוא שיקול טוב או לא
אנא ייעצו לי
אודה לכל תגובה

Whoareyouto

New member
Hs

אבל זאת ההחלטה שלך ורק שלך תעלי במה שאת רוצה כל עוד את שלמה עם זה ולא תיתחרטי בסוף אז סבבה אני ממליץ לך לשים בהולי לילה טוב:p

אני מניח שאת יכולה לשים רק 1 בדלת..../images/Emo108.gif

זה לא יעשה הבדל כל כך משמעותי בHS, רק 2% של EXP פחות.. העיקר שלא תתחילי למקסס עכשיו את כל הסילים האחרים ולהאשיר את HS נמוך..

miss_t

New member
הבעיה-

לשים נקודה אחת על דלת פותחת אותו ל3 שניות חשבתי לפחות להשקיע 5 נקודות לפני שאמקסס HS. אני מודעת לחשיבות של HS באימונים קבוצתיים, אך עדיין מתלבטת... תודה זיו! אשמח לעוד דעות... האם לבנות לפי בילד סטנדרטי או לשבור את הבילד הזה ולשחק לפי כיף והנאה? האם החסרת HS בפריסט ממש משמעותי?

לפי מה שרשום בHidden street../images/Emo108.gif

Level 1: MP -80; Portal works for 30 seconds Level 2: MP -77; Portal works for 40 seconds Level 3: MP -74; Portal works for 50 seconds Level 4: MP -71; Portal works for 60 seconds Level 5: MP -68; Portal works for 70 seconds כשהפאץ' ייגמר, תבדקי שוב בדמות שלך אם זה ל3 שניות או 30, כי נדמה לי ש30 שניות זה מספיק, מקסימום אם הם רוצים לקנות פוטים אז תעשי אחת להלוך ואחת לחזור.. אם זה ל3 שניות, אני מניח שאת יכולה לסטות קצת מהבילד שלך תמורת קצת פאן, אולי לא 5 נקודות, אבל 3? המממ HS כן דיי חשוב לאנשים אחרים כשהם מזמינים פריסט לפארטי, כי זה בעצם החלק שלך בלהביא EXP לכל הפארטי, כי הרי את לא הורגת בקצב שלהם.. אבל דיליי של שלב אחד במקסוס לא נראה לי כל כך קריטי :) אני למשל בסניפר שלי לא ממש הולך לפי הבילד הרגיל, אני משנה אותו לפי מקומות האימון שלי ולפי מה שאני רוצה [אבל מצד שני, אין מישהו שאני צריך לרצות אותו
] בשלב 85 אמור להיות לי: 21 Strafe 12 Arrow Eruption 6 Puppet 1 Golden Eagle 5 Mortal Blow 1 Blizzard ולפי דעתי זה מאוד נוח וטוב, למרות שזה לא לפי הבילד הרגיל.. בכלל מרמות 21 עד 30 סטרייף עולה רק באחוז אחד כל רמה, בזמן שAE עולה 5% כל רמה, ואני כן משתמש בAE בזמן שאני בגובי, אז עדיף לי D: [הגולדן איגל זה כדי להממם את הבתים של הגובים :O]

אם זה חצי דקה../images/Emo118.gif

אז לדעתי זה אחלה לגמרי לשים נקודה אחת
[כל עוד יודעים איפה הדלת תופיע / מוצאים אותה מהר בעיר וזה]

miss_t

New member
תודה לשניכם../images/Emo45.gif

הייתי בטוחה שזה 3 שניות משום מה אני מניחה שאשים נקודה אחת

למעלה