לפי מה שרשום בHidden street../images/Emo108.gif
Level 1: MP -80; Portal works for 30 seconds Level 2: MP -77; Portal works for 40 seconds Level 3: MP -74; Portal works for 50 seconds Level 4: MP -71; Portal works for 60 seconds Level 5: MP -68; Portal works for 70 seconds כשהפאץ' ייגמר, תבדקי שוב בדמות שלך אם זה ל3 שניות או 30, כי נדמה לי ש30 שניות זה מספיק, מקסימום אם הם רוצים לקנות פוטים אז תעשי אחת להלוך ואחת לחזור.. אם זה ל3 שניות, אני מניח שאת יכולה לסטות קצת מהבילד שלך תמורת קצת פאן, אולי לא 5 נקודות, אבל 3? המממ HS כן דיי חשוב לאנשים אחרים כשהם מזמינים פריסט לפארטי, כי זה בעצם החלק שלך בלהביא EXP לכל הפארטי, כי הרי את לא הורגת בקצב שלהם.. אבל דיליי של שלב אחד במקסוס לא נראה לי כל כך קריטי

אני למשל בסניפר שלי לא ממש הולך לפי הבילד הרגיל, אני משנה אותו לפי מקומות האימון שלי ולפי מה שאני רוצה [אבל מצד שני, אין מישהו שאני צריך לרצות אותו
] בשלב 85 אמור להיות לי: 21 Strafe 12 Arrow Eruption 6 Puppet 1 Golden Eagle 5 Mortal Blow 1 Blizzard ולפי דעתי זה מאוד נוח וטוב, למרות שזה לא לפי הבילד הרגיל.. בכלל מרמות 21 עד 30 סטרייף עולה רק באחוז אחד כל רמה, בזמן שAE עולה 5% כל רמה, ואני כן משתמש בAE בזמן שאני בגובי, אז עדיף לי D: [הגולדן איגל זה כדי להממם את הבתים של הגובים :O]