ה"י 12.12 אחלה תאריך.

ה"י 12.12 אחלה תאריך.

לו הייתי כותב זאת בחצות היו 3 פעמים 12.
טוב לפני כמה שעות עליתי ללבל 31. חלף קצת זמן מאז העבודה השניה בלבל 30 ועד שעליתי ללבל הנוכחי שלי. מסתבר כי כן נחתי קצת על זרי הדפנה, כנראה שהעלים הרכים והנוחים הרדימו אותי קצת.
טוב, אחרי מאמץ גדול להגיע לעבודה שניה מגיע לי קצת מנוחה.
ועכשיו מתחיל הספירה לעבודה שלישית, שזה יוצא בעוד כשלושים ותשעה לבלים. כך שאין מה לדאוג.

ReallyWrong

New member
מזלטוב ../images/Emo3.gif

העליתי את הפיראטית ל20 ואני מקווה לחרוש עם אח שלי בסופשבוע ובשבוע הבא על arpq ולהשיג את הכיסא הזה כבר [ועל הדרך בראולר
]

deisy

New member
שתהיו לי בריאות אתן

אני כבר לא עוקבת אחרי כמה דמויות יש לכם! מזל טוב בכל אופן!
איך יש לכן כוח לעבור את הרמות הנמוכות האלה כל פעם מחדש?

D amaged R oses

New member
גם אני איבדתי מעקב ../images/Emo6.gif

יש לי 3 דמויות ראשיות, ועוד בערך 3-4 שנפתחו והיו לי כוונות להשתמש בהן.. בראולרית, שאני דיי מאוהבת גם בה, וסינית, שהחלטתי שסינים אפשר לוותר. ואחרי הלוחמת HP חושבת לפתוח לוחמת "רגילה"
לנעה יש סינית שהייתה המיין שלה עד שפתחתנו קלריקיות ונעה התאהבה בקלריקית והפכה אותה למיין, ויש לה גם את הבראולרית המדוברת

deisy

New member
אבל אבל אבל

כל הכיף מגיע ברמות הגבוהות יותר (לדעתי
) לעשות כל פעם מחדש את הרמות הנמוכות יכול להוציא אותי מדעתי
אבל אם אתן נהנות - זה הכי חשוב!

ReallyWrong

New member
לא יכולה, אחרי שעשיתי CPQ עם בראולר

מהגילד שלי פשוט הייתי חייבת אחת. איזה דמג' במובים!!!
והקלריקית פשוט כיפית בטירוף למרות שהיא נפתחה רק בשביל שתהיה כזה 'גב' לסינית.. ואני ממש אוהבת סינים. בקיצור, זה תלוי במצברוח שלי כי שלושתן ממש שונות.

deisy

New member
את אשכרה משחקת עם כולן?

כל הכבוד! בקושי יש לי זמן לאחת
וכן, הבנתי מהבן שלי שבראולר זה אחלה! קלריקית זה הכי כיף בעולם!
וסינים... מממ.... לא מתה עליהם
אבל אם את אוהבת זה מעולה

ReallyWrong

New member
חחח יש לי תקופות..

בהתחלה הייתי המון על הסינית, למרות שזה היה בעיקר לשבת בFM עם אנשים מהבאדי כי לא היה לי כוח להתאמן.. עד לפני שבוע-שבועיים הייתי על הקלריקית כל הזמן והרצתי לה את 33-45 ועכשיו הייתי קצת על הפיראטית, אבל באמת קצת כי אני בדיוק יוצאת, למזלי, מתקופת מבחנים.. זה תלוי איזה ג'וק נכנס לי לראש.. לפחות אני יודעת שזהו, כי לוחמים אני שונאת [משעממים אותי] ואין לי כוח להשקיע בקשת, אז לקחתי לי אחת נבחרת מכל עבודה שאני אוהבת

icy woman

New member
אתן מזכירות לי

את גלעד- הבן שלי- אין דמות שהוא לא פתח.מכיר את מייפל איילנד כמו את כף ידו. פתח אולי 20 שחקנים.... אם כי, אני חייבת להודות שהוא התמתן וכרגע יש לו 3 דמויות עיקריות: ספירמנית, סין ובראולר ?(רמות 52, 36, 15 בהתאמה)

ReallyWrong

New member
נראה לכם שיש קללה על רמה 52

לאנשים שלא מתמידים? גם אני פרשתי מהסינית שלי ב52, ואני מכירה עוד כמה אנשים עם דמויות נטושות ברמה הזו
ונכון לעכשיו יש לי את הקלריקית ב45, סינית ב34 ובראולרית 21..

P o o f i

New member
מה לעז..

אתמול בערב כשבאתי להתנתק קפצו פתאום Smega's של GM. משום מה זה לא נראה לי כמו GM בגלל האנגלית המוזרה.. חלק מהאנשים חשבו שזה GM שפרצו לו, זה בכלל הגיוני? O_ם

למעלה