ה"י 12.10

Robinho1

New member
הרווחתי קצת כסף!

כרגע 8.5Mil עם 7 אטק וורקגלובס 4 דקס BSS ו65 ATT MAPLE WAGNER שמחכה לי ללבל 43 =]

One Minute

New member
עוד 9 רמות ~קופץ משמחה~

ויש לי 9.9M אתמול היה לי 9M בלבדD: אני עומד להרוויח עוד כסף...

XxTherionxX

New member
21% מאמנת נובים משיעמום....

ובהמשך שבוע הבא לא יהייה לי כמעט זמן לשחק.... סוסים סוסים סוסים..... אליפות הארץ של הסוס הערבי בשישי שבת (19-20/10).... המון עבודה -_-

XxTherionxX

New member
מה זה זה???

כשניסיתי לשלוח את ההודעה שמעל ההודעה הזו לפורום... זה מה שקרה.. ~~~~~>>>>>>>>>>>

Robinho1

New member
לבל 35

הצלחתי לעשות 12x 4x למרות שהעליתי קצת לא נכון בסקילים אבל אני אתקן בההמשך יש לי בילד דיי מוזר

רמה 7

פתחתי XBOW בקהיני יש סיכוי לתרומות? אין לי כסף ואני לא יודע איך אני אקנה דברים lHeartArrowl l=L זה ממש מוזר להיות נוב Oo

אבל אני יוסיף לפה משהוא...

הלכתי למושרום שרין לגרין\בלו מושרום כי יש שם מקומות שהם לא מגיעם ובאותו מישור(אל תישאלו מאיפה אני יודע מילה כזאת) והשגתי 3 מהדברים האלו להלווין ולא היה לי כח לאסוף וגם למרות שאני מגיע בקושי לעשרות אלפים ואי רק יורד ויורד אני לא מכרתי בהרבה רק ב- 1 אלף לכולם (הייתי יכול לקבל איזה 100 אלף אבל פשוט לא היה לי כח

כמה צריך לחכות?!?!!?!?!!?!?!!?!!?!!?!? כבר...

4 דקות ועד שאשלח את ההודעה 5 דקות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Robinho1

New member
מה קרה לך?

אנשים ישנים, בנאדם תרגיע או שתפתח בעצמך לא כולם חורשים על הפורום הזה יום וליל.. "כמה צריך לחכות"? מה אנחנו עבדים שלך? תפתח בעצמך.

Robinho1

New member
תחשוב על זה

גם טייגר התחיל מ-0 אתה תתקדם ותמצא דברים ותתעשר

למעלה