זה הכי כיף P: הם גם יעשו את זה כשיהיו רמה גבוהה.
ס סוניק הקיפוד New member 13/5/07 #66 XDDD../images/Emo45.gif../images/Emo118.gif גם ברמות נמוכות זה לא נורא למות. [במיוחד אם אתה עדין בגינר O_ם]
XDDD../images/Emo45.gif../images/Emo118.gif גם ברמות נמוכות זה לא נורא למות. [במיוחד אם אתה עדין בגינר O_ם]
L lgmtk New member 13/5/07 #67 נכון, תוך שעה משחק משלימים, בעוד שברמות גבוהות אם מתים אז לוקח חצי שנה להשלים הכל T_T זה ממש מתסכל!!!!
נכון, תוך שעה משחק משלימים, בעוד שברמות גבוהות אם מתים אז לוקח חצי שנה להשלים הכל T_T זה ממש מתסכל!!!!
G Giallorossi New member 12/5/07 #37 חזרתי לשחק השבוע אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי מצאתי בשבוע הזה לאמה סטאפ וקניתי מייפל קאנדיו טוב בגלל שקניתי מלא דברים בזמן האחרון נשאר לי רק 7.5 מיל (והיה לי הרבה-הרבה יותר לפני )
חזרתי לשחק השבוע אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי מצאתי בשבוע הזה לאמה סטאפ וקניתי מייפל קאנדיו טוב בגלל שקניתי מלא דברים בזמן האחרון נשאר לי רק 7.5 מיל (והיה לי הרבה-הרבה יותר לפני )
א איציק ITZIK New member 12/5/07 #43 חחח זה אתה חחח עשיתי איתך לפני חודש+- מלא PQ בלודי חחח איך לא עלית לרמה 50 כבר?!?! אני עוד מעט 56 חחח
חחח זה אתה חחח עשיתי איתך לפני חודש+- מלא PQ בלודי חחח איך לא עלית לרמה 50 כבר?!?! אני עוד מעט 56 חחח
NIR DE LA NOCHE Member 12/5/07 #49 קרח?../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif תמקססי את הקרח עד 30. אח"כ.. ברקים. כמובן.
NIR DE LA NOCHE Member 12/5/07 #56 מה לא?../images/Emo87.gif אבל אני יש לי 50 LUK ואמרת לא להכניס לזה.
M miss_t New member 13/5/07 #58 נכון, כי הוספת יותר מידי.... עד שתגיע לרמה 47, אתה לא צריך להוסיף LUK. הLuk צריך להיות גדול ב 3 מהרמה בה אתה נמצא. הבנת?
נכון, כי הוספת יותר מידי.... עד שתגיע לרמה 47, אתה לא צריך להוסיף LUK. הLuk צריך להיות גדול ב 3 מהרמה בה אתה נמצא. הבנת?