ה"י 11.4.07

ווינגז

New member
ה"י 11.4.07

בא לי לשחק, אבל עכשיו מקלחת

Koki Girl1

New member
30 אתמול ועזרהההה ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

לא ידעתי איפה לכתוב . הייתי בלודי ושאלתי שם איפה דר. קים הזה עם המכתב אז אמרו לי לרד במגדל. אז ירדתי במשך שעה
זה היה סיוט. חח בכל מקרה הגעתי למקום כזה עם חייזרים ואני לא מוצאת את דר.קים ! ואני גם לא מצליחה לחזור חזרה למעלה כי נגמרו לי השיקויים ויש שם מפלצות גדולות
מה לעשות?

miss_t

New member
ד"ר קים נמצא בתוך המבנה האמצעי

שבאומגה (הכניסה לשם זה ליד הFM), שם יש לך 3 חדרים ממוספרים ועוד חדר מיוחד שהוא בפינה כזה. ב"חדר המיוחד" נמצא ד"ר קים. ובחזרה ללודי- ממליצה לקנות Eos Rock scroll ולהשתמש. או שד"ר קים נותן לך קפסולות מיוחדות שדאבל קליק עליהן מעבירות אותך ללודי (תשימי לב איך קוראים לקפסולות כי יש גם כאלו שמעבירות לאומגה). בכל מקרה- הFM קרוב לך- את יכולה לקנות שם את הסקרולים(יש צורך ב-3 או 4) או הקפסולה. יודעת איך משתמשים בrock scroll?

Koki Girl1

New member
תודה רבה!

חשבתי שאני אבודה שם לנצח חחח. אמ לא אני לא יודעת אני אשמח להסבר
תודה רבה לך.

miss_t

New member
Rock scrolls

well קיימים שני מגדלים עיקריים שמשתמשים בהם בrock scroll. EOS Tower שנמצא בלודי ומוביל לאומגה סקטור. Orbis Tower שנמצא באורביס ומוביל לEL nath (יש צורך רק בסקרול אחד) במגדל שבלודי יש 4 נקודות ציון בדרך- בקומה 100, בקומה 71, בקומה 41 ובקומה מס' 1. בקומה 1 (איפה שאת נמצאת עכשיו) קיים אבן מוזר ביותר וזוהר טיפה, במפה הקטנה תראי אותו בירוק (הוא כמו NPC), כאשר תעשי עליו דאבל קליק הוא ישאל אותך לאן את רוצה שהוא יקח אותך, במקרה שלך- את רוצה לעלות למעלה- אז תבחרי קומה שמספרה 41 , תוקפצי כמה מפות למעלה (לאותה קומה שביקשת) ותאבדי בדרך ROCK SCROLL אחד. עכשיו לעלות עוד פעם לקומה עליונה יותר, ושוב חוזר התהליך, סה"כ מלמטה למעלה תאבדי 3 סקרולים. שימי לב
- כאשר את בקומה 41, ואת לוחצת על האבן- יש לך שתי ברירות- לעלות או לרדת, תזהרי לא ללחוץ על קומה 1 בטעות ולחזור אחורה, אלא לבחור בקומה 71... כלפי מעלה
וכבר אצרך תמונות של הסקרולים.

miss_t

New member
ניתן להשגה מביצוע הקווסט הבא:

Quest לרמה 30 ומעלה (החייל נמצא בקומה 93)

Koki Girl1

New member
תודה על ההסבר! ונראה לי

שיש לי את זה
יש מצב? יש לי כזה בירוק בטוח.. כי חברה שלי הביאה לי אבל לא הבנתי מה זה חח. נדמה לי שיש לי גם בכחול אבל אני ממש לא בטוחה.

Koki Girl1

New member
אוףף כולם רוצים 50K או 75K

לאחד! אוף אין לי מספיק כסף . מה אני אעשה ? אין דרך אחרת? אין שם חנות עם זה או משהו ?
אני תקועה שם לנצחחחח

miss_t

New member
יש דרך מצויינת לקנות

את קובעת את המחירB> eos rock scroll for 10k eachבעקרון זה המחירים שאני מכירה. מי שיעשה לך טרייד לא יכול להתווכח איתך על המחירתמיד יש את אלו שתוקעים מחירים.אבל זה מה שעשיתי כשתקעו לי מחירים ורציתי לרדת לאומגה, כל CH1 אמרו לי שהמחיר הוא 20K (זה בשרת bera לפני כמה חודשים), ואני התעקשתי לקנות בפחות ורשמתי בדיוק מה שרשום בשורה השנייה בהודעה זו.

miss_t

New member
ניתן להשיג בקווסט הבא

Quest לרמה 30 + והNPC הזקנצ'יק נמצא באמצע המגדל (קומה 10) ממולץ בדרך למטה כבר לאסוף את כל הדברים שצריך לקווסט

למעלה