ה"י 11.11.11

gate11Maccabi

New member
ה"י 11.11.11

מי האמין שדווקא אני אפתח את זה ביום כזה, אבל אחרי שהיום התחיל בשבילי ב4 וחצי בבוקר, ובקושי חצי עבר, הייתה לי שעה חופשית וכמובן ניצלתי אותה בשביל הסולו זאקום היומי :) בקיצור, נתראה עוד פעם, כשאשכרה יהיה לי זמן :) אגב, מלפני 4 שעות אתם יכולים לקרוא לי מר.

MomerS

New member
שאלה והתייעצות

אני רוצה לקנות חייה קבועה אחרת... כמו שאתם יודעים יש לי כלב... ואני לא כ"כ אוהב את איך שהוא נראה יש בו משהו נשי כזה.... אני רוצה לקנות לי חיה אחרת.. אבל! השאלה היא אם אני אוכל לעשות את המשימה של המהירות גם עם החייה השנייה כי אני לא רוצה להתקע עם חייה איטית...

אני לא מבינה משהו עומר...

שני דברים אני לא מבינה- אתה משחק קבוע עם האראן שאתה קונה לו כ"כ הרבה דברים בNX? בכסף אמיתי? ובנוסף, חיה חדשה זה הרבה כסף. יש לך חיה קבועה, עם חפצים קבועים אאל"ט-תנצל את זה. כל המשחק הזה נראה נשי, לא רק הכלב שלך.
חבל להוציא כסף אמיתי על דברים שכבר יש לך-לדעתי תשקיע בדברים אחרים. והקווסט של המהירות לא עובד בכלל לפי מה שאני זוכרת, נקסון אמרו שבאיזה פאטצ' גדול הם יתקנו את זה וכל החיות יהיו מהירות. אני זוכרת במעורפל שקראתי את זה פה ממזמן, לא בטוחה. בכ"א אתה יכול להשקיע את הכסף שלך במה שבא לך, זה הכסף שלך, אבל זאת העצה שלי.
בהצלחה עם החיות

מ י ל ר

New member
מסכים עם לוטן ומוסיף

אם יש לך חיה קבוע, באמת שלדעתי מיותר לקנות עוד אחת. יש אנשים שיש להם קינו קבוע והם לא כזה אוהבים אותו [הוא יצא החיה הראשונה הקבועה אם אני לא טועה] אבל עדיין נשארים איתו, הוא עושה את העבודה. בקשר לקווסט של החיה בפעם הראשונה זה עובד (הבאג) ופעם השנייה זה לא עובד, מה שאומר שהכלב שלך יהיה מהיר, אבל החיה הבאה שלך לא תיהיה מהירה, הגליצ' בקווסט עובד רק פעם אחת. אגב, לאיזה רמה הקווסט הזה אגב?

btekx

New member
אין משימה שמביא לחיה מהירות,

במשימה זה תמיד יש בעיות ולא תיקנו כבר המון זמן (מביג באנג??) אני לא בטוח שיותקן שמייפל שלנו, כי כבר תיקנו במייפל יפני בפאץ הכאוס/קפיצה... ששם כול חיה יהיה במהירות נורמאלי ללא צורך במשימה... הערה שאתה קונה חיה מחמד חדש, לא צריך עוד מאזניים/מגנט/שק ועוד.. ואם רוצה שיהיה לך 2 חיה מחמד (או 3) יסובב יחד איתך, זה צריך עוד NX, שזה לא הרבה (נראה לי 1200, לא בטוח...) ולעשות משימה קטנטן בהנסיס (אזור משימה קפיצה של חיה מחמד....) ותגב, לא חובה שיהיה 2 או 3 חיה שיסובב איתך

Blazefreezer

New member
תודה לכולם על המזל"טים! :)

מטוס זעיר ללא טייס, זה בדיוק מה שרציתי ליומולדת! ;) הולכים היום לסרט החדש של אדי מרפי ובן סטילר ואחרי זה... הולכים לטרוף בשר! P:

צ ל י ל 8

New member
תגידו, נקסון מחקו את CRIMSON BALROGS?

בערך 20 נסיעות עשיתי על הספינה מויקטוריה לאורביס ואף אחד לא הגיע לאן העבירו אותם?

Blazefreezer

New member
ממזמן...הם כרגע בתחנה המרכזית בת"א....

משחקים ששבש ליד הרציפים של אגד בקומה השישית.

btekx

New member
תראה שאת הצליח להפחידי אותם...

הם מופיע בדר"כ כ50%... תנסה עוד פעם ותחכי (ולא לעזוב)

אבישי ר

New member
טוב... אז אחרי הפסקה של איזה שבוע וחצי

אני יחזור לשחק היום במשחק האמיתי והכיפי :) מי רוצה לקחת אותי ל LHC או למגאטיה PQ?

עליתי ל152!

אחרי בערך חודש או יותר שלא עליתי, סופסוף זה קרה, ורק בזכות הגיימרים.
אז ניסיתי ללכת לקנטה פיקיו אבל לא היה אף-אחד, אז הלכתי פשוט לפארטי עם רמות הרבה יותר גבוהות, לא בשביל EXP, רק בשביל הTRAITS. ובסוף יצא שאיבדתי EXP.
ואחרי שעברתי בעוד כמה PQים החלטתי לחפש פארטי בLHC, ומצאתי מפה של בלאד ריינדירס עם גליצ'-ריקה. אז התאמנו שם, וב99% חצי מהפארטי היו צריכים ללכת.
זה תמיד קורה לי! בכ"א עכשיו אני שמחה.
18 נק' בארקיין איים. ועכשיו הגיע הזמן לחפש כרטיסים של פמיליאר, כדי לראות מה זה.

למעלה