ה"י 10.5

לבנדר א

New member
עידן, מה זה בדיוק המשפט הזה?!

לקוסמים יש המון קשיים ובעיות יחודיות, מה גורם לך לחשוב שקוסם זה חיים קלים?

Don Nirtin

New member
העובדה שאני משתחצן בפניו על הסקילים שלי../images/Emo87.gif

ואז הוא חושב שזה קל
זה לא ><. ואיפה היית בלילה? סמכתי עלייך שתעבירי לי את הזמן של הדאבל. בסוף ויתרתי.

deisy

New member
כי אין לו קוסם ../images/Emo8.gif

חכי נראה אותו פותח קוסם וחוזר על המשפט הזה

Guid

New member
כל עבודה היא קשה לכשעצמה, נכון,

אבל קוסמים לא צריכים לשחק יותר מדי עם הסטאטים, כמו גנבים, קשתים ופיראטים שיש בהם הבדלים בסטאטים בין העבודות השניות שלהם. משמע- למי שרק מתחיל עם מייפל, קל יותר להתעסק עם קוסם~ D: וזה מניסיון, אגב. יש לי קוסם אש/רעל נטוש בקאהיני. רמה 45, אאל``ט...

D amaged R oses

New member
קוסמים הם באמת עבודה נוחה יותר

אבל יש לנו המון חסרונות אני חושבת שאנחנו בין העבודות החלשות יותר, ז"א, אנחנו הכי חלשים.. לעומת זאת אנחנו מפציצים במובים, ואם תשווה NIGHT LORD [סין עבודה רביעית] אלינו, אנחנו יותר טובים מבחינת אימונים ועליית רמות.. הם אמנם יכולים לעשות בוסים, אבל אי אפשר לעשות 50 זאקומים ביום ו20 הורנטייל וכו' וכו'.. כמה פעמים חבר שלי בכיין על הדמג' שלו וכו', אבל הוא 10 רמות מתחתיי וחזק יותר.. וזה לא קשור בכלל לסקילים, אין לי מושג למה דיברתם על זה.. לכל עבודה הסקילים "קלים".. כשיודעים איך לבנות דמות אין מה להסתבך יותר מידי

D amaged R oses

New member
וחוץ מלוחמים

אנחנו סופגים כמות גדולה מאוד של דמג' ;] אני מסוגלת לספוג דמג' [כבר עכשיו] שNL לא יצליח קרוב לוודאי גם ברמה 200 [בלי HB!]

deisy

New member
למי שרק מתחיל מייפל

קשה עם הכל... לכל דמות יתרונות וחסרונות, מי שמתחיל לשחק אם אין לו הדרכה בד"כ הורס את הדמות הראשונה.... צריך פעם לעשות שרשור של פלוסים ומינוסים בכל דמות
ככה ששחקנים חדשים יוכלו להעזר בזה כדי לבחור דמות... קשה עם דמות שלא מתחברים אליה.... זה כן!

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

הייתרון הכי גדול של קוסמים עבור מתחילים [בעיקר, אבל לא רק] הוא שהרבה הרבה יותר קל להעלות אותם רמות.

Guid

New member
וגם הדמג` יציב יחסית,

מה שמאפשר להרוג מפלצות יותר ביעילות...

btekx

New member
לא עליתי בדאבל...

קשה לי לעלות את פיראט בלי בישופ, משום שלבישופ בדיוק כעת נגמר NX כלומר בלי חיה מחמד עם תרופות שממלא לבד... ורציתי לטלפן אבל אני חירש... (אחי אמור לטלפן אבל הוא בצבא עד יום שישי)... במקום לדכאן יצאתי לבלות עם חברים לכבוד חג ל"ג בעומר... עדיין תקוע 121 עם פיראט...

xFade

New member
../images/Emo79.gif וכרגיל יש לי חרא מזל.

שוב ניסיתי שיער EXP בNLC.

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

דוקא חמוד כזה~ אבל אני מניח ש``חמוד`` זה לא מה שרצית... /tapuzforum/images/emo6.gif

לבנדר א

New member
סג

תסתכלי על הצד החיובי, הוא מאוד יוצא דופן! הסיכוי שתיתקלי בעוד מישהי עם שיער כזה הוא נמוך.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאאוצ' ../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

תראי את הצד החיובי, את יכולה להבריח שיקויים מהחנויות בתוך השיער

למעלה