ה"י 10/10

תפוזבל. לא שלח תכן.

רמה17 ו70 אחוז בערך. אתמול איזה פראיירית זרקה לרצפה דברים בשווי של עשרותk ... בעד פיים אחד... ברחתי ומכרתי הכל, ואז היכו הלאגים. בעע.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|מדוזה| עוד לא יצא לי לשחק,

אבל אני מתכננת להגיע לרמה 28 עם הקשתת (עבודה שנייה עוד מעט D:) ולנסות להגיע ל50% עם הקוסמת. בינתיים יש לה 10% ><

הדרוש1992

New member
רמה 20 95%...

עוד קצת והולכים לKPQ חחח הקלריקית נזנחה... עכשיו אני רק מעבירה כסף וחפצים ממנה לחדשה... דרך אגב... החתונה בקרוב :) עם בנדיט רמה 60 :)

TheMessyOne

New member
עוד מעט 50 , יום שישי זאקום הלמט =]

אחרי חרישה לא קטנה XD רמה 49 ו80% היום אני יהיה כבר 50 נתחיל לסקרל את האוברול שלי לרמה 50.. 25דקס בבקשה =] קניתי את הזאקום הלמט ויום שישי אני הולך לקבל ^_^

TheMessyOne

New member
ממ תן לי להסביר ^_^

60מיל עבור ההלמט, 6מיל עבור הקווסטים של הזאקום (זאת בחירה שלי ) 3מיל אולי יותר עבור שיקויים.. בערך 70מיל לחרא הזה 0.ם סליחה על המילה >.<

XxTherionxX

New member
ומאיפה לכל הרוחות כל הכסף הזה??????????

גם אני רוצה להיות מיליונרית!!!!! אפילו עם החנות במחירי זנות אני לא מצליחה למכור כלום... סקניה ממש הופכת להיות על הפנים.... ומסתבר שכל הבלגאן עם המשחק ואינטרנט אצלי היה בגלל וירוס מחורבן.... מזל שתפסתי את זה בזמן... הגילד שלי מתפתח יפה... יש כבר הרבה רמות 70-100 וכולם כל כך נחמדים... רק נחמדים בגילד שלי
17% אחרי שנהרגתי 3 פעמים כי אחותי כל הזמן מפספסת אותי בריפוי עם הפריסטית שלה... וכל הזמן צריכה עזרה מהרנג'רית שלי על דברים שלא חלמתי להרוג לפני רמה 85-90 אחרי הפאצ' אני אלך לחרוש ולעלות רמה ב FOG.. אחר כך לבדוק את הדברים החדשים של הפאטצ'... הלוואי שיסיימו את הקווסט של בוב -_- יום מקסים לכולם..

TheMessyOne

New member
ממ לא קשה =]

התחלתי בתור קלריק, זאת הייתה בתקופה שלא היה אקווה XD הייתי 30רמות בזומבים שזה שווה בערך 28מיל.. התחלתי למכור דברים לאט לאט הגעתי ל800מיל ומאז לאט לאט זה רק יורד חחח :X

MR Lordi

New member
60מיל?! ../images/Emo12.gif

זה זול!!!!!!!!! ראיתי שSalleem מקהיני מוכר ב200מיל -_-

TheMessyOne

New member
ממ ברור.

קי בקהיני יש כולה 1~3 קבוצות שמוכרות הלמטס.. מה שאומר שאין תחרות :) אז אפשר להשתגע במחיר, בברה יש מעל 10 ... בסקניה המחירים הם : 40~50מיל מקווה שהבנת =]

XxTherionxX

New member
והמתנות שחילקתי אתמול בלילה הם :

EVIL WINGS 83 M ATT CLEAN כפפות לרמה 60 של קוסמים.. שחורות... 3 INT עגילי פרחים ורודים לרמה 60 40 DEF עד מתי?? כבר אין לי מקום במיולים...

עכשיו יש...

MapleStory will be going through a patch on Wednesday, October 10th. The patch will last for approximately 7.5 hours, and users will not be able to access the game during that time. <MapleStory Patch> - Server : All Game Servers - Time : Wednesday, October 10th, 10:00 pm ~ 5:30 am PST (Thursday, October 11th, 5:00 am ~ 12:30 pm GMT) The website will be available during the patch. Thank you, and Happy Mapling! -The MapleStory Staff-

TheMessyOne

New member
חג ליל כל הקדושים , איזה מהר חלפה לה שנה? =]

כל מיני אוונטים וכאש שופ חדשה... :X כמעט אותם קוסטים משנה שעברה.

למעלה