ה"י 01-02.07 עייף שכזה

ווינגז

New member
ה"י 01-02.07 עייף שכזה

התקדמות יומית, כמובן. well, עליתי ל-lvl 37 וסיימתי כמה קווסטים: Mr. Shim's Request (ותודה לג'ון
ולספיר
על התמיכה והעזרה). Tae Gong's Love For His Wife Kong Ji's Request - Pot With A Hole Lost in the Ocean (כולו) נראה לי שזהו להיום.

ווינגז

New member
לא, אבל הנה סיכום הקווסטים למי שמעוניין

(כי אני לא מצליחה לישון. כשיפתח שרשור קווסטים מתאים בקרוב, אשפר את ההסבר) הראשון - 300 State-held Rice (נופל מ-Ratz ב-Helios Tower) פרס: 5700 exp ו-Storybook on Shim Chung (לקווסט עם הספרים). השני - 20 Shrimp Meat (נופל מ-Krip) פרס: 6000 exp. השלישי - New Pot (ע"י השלמת הקווסט השני שרשמתי יפתח קווסט חדש של אותה הגברת, ובתשלום של 5,000 Mesos תקבלו את השיקוי המדובר) פרס: 15,000 exp. הרביעי - קווסט בכמה שלבים 1) להשיג ולקנות SOS Letter + Pure Water, ולהביא ל-Robinson שנמצא ב-Aqua Road: Two Palm Trees. פרס: 5000 exp ו-Robinson's ID 2) את Robinson's ID נביא ל-Kay ב-Omega Sector. פרס: 10,000, 2 fame ו-Omega Sector Warp Capsule. 3) את Omega Sector Warp Capsule, נביא חזרה ל-Robinson. פרס:| Great Red Helmet/Red Guiltian/Red Distinction/Red Pilfer - תלוי במקצוע. עכשיו באמת לנסות לישון, נראה לי.

לבנדר א

New member
אתמול

יצאתי לטייל במעמקי הדנג'ן בפעם הראשונה. הצטרפה אלי קוסמת ברמה 47 שפגשתי בדרך, והלכנו ביחד. הרגתי קרגו בפעם הראשונה. פגשנו 4 פורצים. -_- הגענו עד למקום עם 2 הדלתות, והשלמתי שם את המשימה של הcold eye. משימת ההמשך הייתה קשה מדי בשבילי, אז עזבתי. עליתי בערך 4%.

xD Shir

New member
לא!

נראה לי שהרבה יותר זה לא בסביבות כמה מיליונים?

miss_t

New member
מגניב../images/Emo70.gif

כיסחת אותה לבד? כמה זמן חיכית? ועם MG או בלי?
בכל מקרה המגילה שווה 600K-1MIL בהצלחה

לבנדר א

New member
את ה2 הראשונות

כמעט כיסחתי למד, אבל לקראת הסוף נכנס מישהו ונתן את המכה הסופית. את האחרונה לגמרי לבד. אני חייבת דחוף MP.

למעלה