ה"י שני , 30.4

ה"י שני , 30.4

קראתי את המאמר שיש פה,ועדיין לא הבנתי כמה

דברים... איך אני משיגה חברי קבוצה? ואיך מגיעים למקום הזה של הPQ..?

ווינגז

New member
ה-PQ שמדברים עליו, הוא הPQ ב-Kerning City.

את צריכה להגיע לשם, לחלק הכי תחתון של העיר. תראי שבד"כ יש שם המון אנשים. חברי PQ הם חברי Party - את פשוט אומרת שאת מעוניינת להצטרף ל-PQ, ובד"כ יפנו אלייך

miss_t

New member
תוספת ב1.99 ש"ח

הלידר של הפארטי מדבר עם lakies- וכאשר אין אף קבוצה אשר מבצעת את הפארטי קווסט- הקבוצה שלך נכנסת לבפנים. השלבים קלילים וכל PQ יכול להעלות לך בערך 10%... בגלל שאת רמה 22, הייתי ממליצה להתחבר לרמות גבוהות 25+, ולהמנע מפארטי שכולם שם רמה 21 (בעייתי בשלב הראשון בו צריך להרוג תנינים בשביל קופונים). כמובן שגם רמה 21 הם בסדר ויודעים מה לעשות- אבל הם כל הקבוצה הם 21- זה אסון
. בהצלחות!! תעלי תמונות מPQ אם תצלמי!

מציעה לך לקרוא מדריך לפני הפעם הראשונה

אני עשיתי פעם ראשונה בלי מדריך ולא הבנתי כלום! וכולם התעצבנו עליי ובסוף העיפו אותי מהפארטי... טראומטי

חוויות מהפארטי הראשונה../images/Emo3.gif

קראתי, וכשהייתי שם בערך הבנתי.. ובמזל יצאתי עם חברי PQ נחמדים שהסבירו ולא התעצבנו (בערך חח...) מאז עשיתי איזה 5-6 פארטי
קיבלתי מגילה, 50 MANA משו..השיקוי שמעלה 300 MP ,אירויים, ו2 זוגות עגילים כאלה של ברק לשלב 30.. בכמה מהפארטי לא קיבלתי כלום כי לא ממש הבנתי.. אבל עכשיו אני כבר מבינה
אההה ועליתי לרמה 24...! פארטי זה כייף.. נראלי מעכשיו אני עושה לפחות 10 פארטי ביום חחח... (כאילו לא כולל את האלה שברצף
)

miss_t

New member
PQ קנרינג זה שווה../images/Emo70.gif

את עולה ככה רמות בכיף, ואני מבינה שגם שאר הפארטי היו סבבה וידעו מה לעשות. בקשר למגילה- יש מצב שהיא שווה מיליון, אם היא overall dex או glove dex הן שוות. אם זה משהו ל Def, זה שווה 50K~. ד"א מה זה אירויים?!?! (אמרת שקיבלת בPQ) בהצלחות

קלריקית לבל 42!

יאי. בא לי לחזור לויקטוריה ולטייל באליניה לנצח. אני מסתכלת במפות באינטרנט ונראה שיש שם מקומות כל כך מגניבים. אני רוצה לעשות קצת שופינג כי יש לי פול כסף (23 מיליון) אבל אני לא מוצאת דברים ששווים.

miss_t

New member
עשירה../images/Emo70.gif

איך זה? יותר עשירה ממני
תותחית!! על מה לבזבז? על בגדים משודרגים ונשק, כפפות וכל מה שיחזק אותך

חחח לול

איך יש לי? לא יודעת, כי אני כמעט לא קונה כלום ומקבלת עוד ועוד סקרולים למכור. אני לא אוהבת להשקיע בדברים שעוד שני לבלים אני אצטרך לקנות חדש, איזה קמצנית יצאתי.. בכול מקרה תכף אני אקנה לאמה סטאף וזאת באמת השקעה לטווח הרחוק. ^_^

למעלה