ה י ר ה ו ר י ם

Sודית

New member
ה י ר ה ו ר י ם

יושבת לי, בוהה באותיות על המסך קוראת לי ותוהה מה מביא אותי אותך וגם אותה לשבת כאן ממול שעה ועוד שעה לספר על כאב לכתוב על שמחה לפתוח את הלב לפרק את הנשמה ושואלת האם לכולנו אותה סיבה? האם זו בעיה? האם נמצא פה תשובה? סודית בשאלה

ירקרק

New member
אני פה כדי...

להתחמם מאורה של אש לי ירקרק ברגע של פתיחות

זהו, גם אני ברחתי מהעבודה עכשיו

ואין אפחד. ודווקא שסוף סוף הבוסית הרשעית שלי אמרה לי שבמילא אני לא רואה מה שאני עושה ולכן כדאי שאחזור בבוקר ,עם כוחות מחודשים. ואני מקשיבה לבוסית הרשעית, הכפייתית שלי והולכת לשתות מים פיפי ולישון ולא בטוח שזה היה הסדר הנכון של הפעולות.
טוב

פה?

פה תשובות לא נמצא, התשובות נמצאות בתוכינו. פה כן נמצא, חברים, תמיכה, חיבוק, חיזוק, זוית אחרת. פה מצאתי אתכם.
רשפים של תודה

...Blue

New member
כי אולי הדף הלבן מספר?..

מילים דומעות על דף לבן היום היא כואבת.. חדה כתיבתה כסכין משונן ואני חש את ידה הרועדת. היא כותבת מתוך כאב על גרונה שמבכי נחנק, על ההוא שכבר לא אוהב ועל אובדן החיוך שנמחק. מילים מקפצות על דף לבן היום היא צוחקת.. אותיות מבודחות בעיתוי מתוזמן, היא מנפקת. היא כותבת בבדיחות הדעת על קוריוזים בחייה, על ההוא שרצה לגעת ועל הסומק בלחייה. מילים מתנשקות על דף לבן היום היא אוהבת.. פיוטית כתיבתה כשיר ישן והילה את ראשה עוטפת. היא כותבת מתוך הלב על חום, קירבה ורגש, על ההוא שאותה אוהב ועל אהבתם בליל אמש. מילים מרצדות על דף לבן היום היא מאושרת.. טהורה כתיבתה כפרח רענן בפריחה מלבלבת.. היא כותבת בחדוות חיים על הזוהר בעיניה, על חלומות ושמיים תכולים ועל החיוך שחזר לפניה. blue

ירקרק

New member
סתם מתעניין....

מי עושה עבורך את עבודות הבית? ירקרק בפרץ התנדבות

מייקי69

New member
אם אתה כבר מתעניין, אז....

אף אחד. החתול מנסה. אבל מצליח בעיקר במלאכת העיצוב מחדש. דווקא יש לו רעיונות לא רעים. כל בוקר אני מוצאת את הספה במצב צבירה שונה. אגב, אם אתה תתמיד עם אשלי, תגלה שאין לך מה להתנדב אצלה בתחום הזה ! אז הדלת פה פתוחה לרוח התנדבותית לוחמת !!!

ירקרק

New member
להרים את הכפפה?

לא, זו לא נסיגה מתוכננת רק לפני שאני דופק בדלת רציתי לדעת... האם אני אמור להביא איתי משהו מהבית? אגב, קנאת נשים תמיד עשתה לי את זה

מייקי69

New member
חחחחחח - שאני ימות!!!

קנאת נשים!!! פחחחחחחחחחחחחחח אם כבר, אז אני מקנאת ל-אשלי ולא מקנאת ב-אשלי. (תיכף תבוא זותי שחוטפת חררה מעברית שגויה. נו, זותי אמא של מעין) ואתה לא צריך להביא כלום. יש פה 2 מגבים 3 מטאטאים 4 סמרטוטים שאני אספור את בקבוקי חומרי הניקוי??? לא משתמשים - אז יש הרבה!!!! מחר ב - 7:00 בבוקר. קבענו?

ירקרק

New member
בטח שקבענו...

הקפה והסיגריה של לפני... אצלי או אצלך? יש לך עוד שאלות? לי יש המון

מייקי69

New member
פעם מזמן...

הייתי אמונה על העוזרת אצל אמא שלי. התפקיד שלי היה להכין לה קפה, לשמוע אותה מספרת המון סיפורים מצחיקים, ואחר כך אני הייתי מנקה את כל הבית - והיא את המטבח. חחחחחחח. אז קפה אני מבטיחה להכין. סיגריות.... אני מעשנת הרבה אבל.... רק בערב. בבוקר אני אוהבת אויר צח. אני גם שרה בבוקר. מקווה שלא מפריע לך!

ירקרק

New member
להזכירך...

בבוקר יש גם... התפרצות הטסטוסטרון והפרוגסטרון... אז מה כ´פת לי שתשירי לנו גם? אפרופו שירה על הבוקר... את גם מנגנת קלידים או רק מחללת? ירקרק בתחושת רצוי לשם שינוי

למעלה