ה"י ל - 24.7.08

הטיZרית

New member
ה"י ל - 24.7.08

מזל טוב לי
אחרי שאני כבר יומיים עם 99.70% היום הוד עצלנותה עלתה רמה..... 95

חחח מזל טוב D:

אני עדיין על 47.. 83% וסיימתי משימה אחת של Rowen The Fairy [עלק fairy זאת, השטן בהתגלמותו
] ואני כבר מיואשת. נראה לי אני אמכור עשרות אלפי דגים של פינגווינים\סוליד הורן ואז אקנה לי את הבובות [כמובן אלא אם יש כאן מישהו מאוד מאוד חמוד שרוצה לעזור לי להשיג כאלה] סוף חפירה.

D amaged R oses

New member
מזלטוב!

בפעם האחרונה שהייתי, הייתי בדאבל EXP, הגעתי ל91 אחוז ופשוט הייתי סחוטה, שרפו העיניים וכבר לא יכולתי יותר! למחרת עליתי 9% אחרונים.. התבאסתי שלא ניצלתי את -כל- הדאבל EXP, אבל אין כוח כבר... עכשיו בשרת הפרטי רמה 189 אחרי ריסט 3 או 4 כבר D:

spongbob

New member
../images/Emo110.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo70.gif

אני 41 אחוז רמה 88 אוסף דגים של פינגויים בשביל קאש..

רוצה 20 דגים מתנה?

אני בדיוק פרשתי מהפינגווינים המציקים ועוברת לחתולות אבל אני עדיין בorbis tower.תעשה לי וויספר אם אתה רוצה Axel012

לא הספקתי לומר לכולם, אבל פרשתי מגלובאל סופית

נתתי הכל לtherion. פשוט נמאס לי מהגלובאלי. זה כל כך קשה. מייאש. מעצבן. סוחט.

Guid

New member
האמת שאני גם שוקל לעבור לשרת פרטי.

אני במכללה כל השבוע אז אין לי הרבה זמן על המחשב ככה שאני מתקדם רק בסופ``שים. זה היה אולי בסדר אם לא הייתי דתי, רק שאני כן אז גם שבת ירדה מהפרק... אבל גם אם אני עובר, אני לא פורש מהגלובאל! זה כיף מדי בשביל שאני אוותר על זה! -סוף חפירה- D:

eboy10

New member
עליתי מ-56 ל-58! (עשיתי היום רמה וחצי).

מכרתי כמה סקרולים ב-trade וקניתי אובראול לרמה 60 עם 15 דקס ו- str 1. ב 330 nx שזה זול משמעותית מאובראולים אחרים שהיו שם. והם היו עם אותם סטאטים.. ביחד עם הגלימת 3 דקס, כובע 4 דקס וכפפות 9 דקס, אני עוד להיות ממש חזק ברמה 60! עכשיו רק חסרה לי קשת טובה.. אני לא מוצא.. יש לי את הקשת לרמה 50 עם 75 אטק. (4+ אטק מחיצים אדומים). זה בסדר אם אני אמשוך אותה עד רמה 64-65 או שכדאי להחליף?

למעלה