ה"י לתאריך 20.7:

619qq619

New member
ה"י לתאריך 20.7:

אני עליתי לבל עם הקלריקית שלי ללבל 60 50% yay

Robinho1

New member
הצטרפתי לגילדה חדשה

אחרי שמהגילדה של הכיתה מתחברים רק שלושה ילדים ובכלל יש רק 6 ילדים בגילד.. אז אני וחבר שלי החלטנו לעזוב והוא דיבר עם משהו שהוא הכיר באיזשהי חתונה והוא צירף אותי ואותו לגילד , הוא אמר לי שהגילדה לרמה 40+ אבל הוא יצרף אותי וכשאני יגיע לרמה 40 אני אהיה ג'וניור מאסטר (חבר שלי כבר ג'וניור מאסטר (קוסם קרח\ברקים רמה 49)).. הוא אמר לי ש70% מהגילד הם ישראלים.. חוץ מזה אני כמעט 80% =]

miss_t

New member
../images/Emo203.gifהתקדמות יומית

אני מתחתנת בקרוב

../images/Emo87.gif אני מקווה שחשבת להזמין אותי לשם../images/Emo9.gif

חסר לך אם לא.

miss_t

New member
חבר ותיק מהבאדי ליסט ../images/Emo9.gif

הוא אביר ברמה 75 וכן, כולכם תקבלו הזמנות

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif רמה 50 עם הקוסמת. ../images/Emo13.gif

סופסוף. ^^ עשיתי המון LPQ וקיבלתי מלאמלאמלא מגילות מגניבות
בערך 8. אני הולכת למכור את הגלימה הזאת לרמה 42, אמרו לי שהיא שווה בערך 4.5 מיליון בסקניה. אחרי שעליתי רמה עשיתי עוד קצת פי קיו ועליתי עוד איזה 23%
גם מתתי היום, אבל זה היה כי זימנו בלרוג בצ'אנל 1, בהתחלה הלכתי לצ'אנל 1 וראיתי בלרוג.. די חשבתי שאני אמות, וכשהוא עבר לידי היה לי מזל (!) וכתב לי MISS אז עמדתי ולא עשיתי כלום כי חשבתי שהלך עלי D: אחרי כמה שניות ראיתי שהוא הולך לכיוון השני, אז החלפתי מהר צ'אנל. חשבתי שלחצתי על פרינט סקרין אבל מתסבר שהוא לא קלט את התמונה, אז חשבתי לנסות שוב והצלחתי לצלם אבל רואים רק את הכנף, ומתתי.
פיספסתי רק 1%. התמונה יצאה באיכות תחת.
רואים את הכנף של הבלרוג, כמה הוא הוריד למישהו, את אותי (קצת) ואת זה שמישהו אומר "אל תהרגו את זה!!! זה מצחיק!".

אוקיי../images/Emo87.gif

נראה לי שהתמונה הזו תעיד את מה שעשיתי היום. אה וכן. רמה 47.

עזוב../images/Emo87.gif

קראתי גם הודעה של מישהי שביקשה BF NOT VIRGIN. כלומר- חבר ולא בתול.

למעלה