ה"י יום שני

לבנדר א

New member
ה"התקדמות" שלי:

הסתובבתי במשך שעה עם מאיה, נתתי לה כמה שיקויים וחפצים ועזרה, אני מקווה. ^^ נהניתי להיות איתך ואני מקווה שתמשיכי להתחזק במשחק. (ואיך לא, עם פורום שלם שרובו בברה ומוכן להרעיף עליך כסף ועצות [סותרות]?
)

הטיZרית

New member
שאלות ושאלות...

מה זה הקווסט הזה עם האבנים המוזרות האלה ואיך עושים אותו?? אתמול בלילה עליתי רמה עם הסיגנוסית שלי ל 51 ועכשיו העלתי אותה ל 70% ועכשיו... אני עפה לישון
אהה... ה BM שלי 130 כבר כמה ימים... חברים.. ליץ'... שעמם במייפל

yonVata

New member
תשובות

הקווסט עם האבנים המוזרות: את צריכה שיהיה לי אישור חפירה (או משו בסגנון) מגאגה לפני שאת מתחילה לאסוף אותן... האישור פג תוקף כל שעתיים או משו כזה, וצריך להביא חדש... אחרי שאת אוספת כמות של 5000 (אם אני לא טועה) את מקבלת כובע, או משקפיים עם סטאטים ל3 ימים. בלי קשר לזה בזמן ה"חפירות" את יכולה למצוא 8 חפצים שאותם את מביאה לארכיאולוגית שברח לי שמה... האבנים עצמן לא נאספות לך לאינוונטורי, אלא רק נספרות, ובשביל שתוכלי אולי לגלות את 8 החפצים את צריכה מקום פנוי בETC. מקווה שעזרתי

GינGית

New member
הקט הגדול שהקווסט הזה היה לא מזמן

וכשאספתי את אחת האבנים נפתח לי הקווסט והראה לי שחסר לי רק חפץ אחד לגמור את הקווסט. הוא זוכר את הקווסט מפעם שעברה אני מקווה שאת זה לא יתקנו בבדיקת שרתים.

yonVata

New member
כן נו...

ככה מקבלים אותו, אחרי שאוספים את האבן הראשונה... אני בנתיים השגתי רק חפץ 1...

GינGית

New member
אז זהו בגלל שלא סיימתי אותו אז

מופיע לי שיש לי כבר 7 פריטים מתוך ה-8 אולי סוף סוף בגילגול הזה אני אסיים אותו

yonVata

New member
האמת...

אחרי בדיקה קצרה מתברר שאצלי המצב זהה... משעשע

הטיZרית

New member
בעסה..

יש לי רק שעון וזה לוקח פוראבר לאסוף אותם בלי המגנט והפאוצ'

הטיZרית

New member
ועוד שאלת פי קיו

בפיקיו של הייטי... באמת כל הרעיון זה לא לפגוע בייטים עם הסימן קריאה בשלט הצהוב? מה הפואנטה שם? הגענו לשלב 5 והכל נראה אותו הדבר.. רק מפלצות משתנות... שפיקיו הזה שווה משהו? או סתם בזבוז של שיקויים וזמן?

לבנדר א

New member
כן, זה הרעיון.

לא לפגוע ביטי אבל כן לשמור על קצב הריגה יציב במפלצות האחרות. אני הצלחתי עם ההיל, הוא פשוט לא פוגע ביטי וכל המפלצות זומביות.
מבחינת האם זה בזבוז זמן, נראה לי שכן. יש אפשרות לפרס מגניב במיוחד אבל אלא אם את ממש יושבת על זה, וזה נראה לי כמו עונש, בטח לא תרוויחי כלום מלבש שיקויים מסכנים לרמות נמוכות... אולי.

למעלה