ה"י וביי

ווינגז

New member
ה"י וביי../images/Emo17.gif

או סתם ה"י. או היי, או high. לישון, יעל, לישון. 27.03.07

באמבוק

New member
../images/Emo42.gif רמה 50..

סוף סוף.. נכנסתי לצ'אנל 4 בבלוקן לפיאנוס והוא פשוט חיכה לי שם. זה היה מאוד מגניב רק שכמובן מתתי תוך שנייה.. התמונה כבדה מדיי
אז תראו חלק ממנה.

K o n C h

New member
../images/Emo191.gifרמה 31, וכמה שאלות..

יש את האיש הזה שאומר איך להכין כל מיני משחקים כמו הקלפים והשני אז בOMOK הוא אמר שצריך 99 חתיכות של משהו מהג'לי ו99 חתיכות מהחזיר [במקרה ובחרתי את שניהם] ואת השולחן עצמו.. אז קיבלתי 2 שולחנות ואני לא מבינה למה הוא התכוון בחתיכות של החזירים והג'לים.. אם למישהו יש מושג.. ומאיפה אני יכולה להשיג את כל אלה: arcon's blood leaves octopus legs granet blue violas pieces of rock from stone golem processed wood blackbull's deed to the land ובכמה אני יכולה למכור את הדבר שבתמונה? סליחה אם זה יותר מדי שאלות-.-" ותודה:]

MoonGirl13

New member
../images/Emo13.gif

arcon's blood- ממישהו ששכחתי איך קוראים לו ונמצא בפינה השמאלית העליונה של פריון. leaves- מהגזעים השרופים שמסתובבים ליד פריון. octopus legs- הדיונונים הסגולים המוזרים האלה, ליד קרנינג. granet- אממ, את יכולה להפוך 10 אבנים אדומות לאחת "משופרת" או משהו כזה אצל מישהו בקרנינג. אני חושבת שאפשר בפריון (אחד מהשניים האלה ליד הפרי מרקט) אבל אני לא בטוחה. ^^" blue violas- ג'אמפ קווסט. לכי לסליפיווד ודברי עם הmysterius statue. בהצלחה, זה קווסט מתיש.
pieces of rock from stone golem- לא יודעת.
processed wood- מ15 ענפים פשוטים אפשר להכין קרש אחד כזה, ומ10 חצאי בולי עץ כאלה שנופלים מהעצים עם הגרזן בתוכם אפשר גם להכין קרש אחד. האנשים שמביאים להם את העצים והם מכינים מהם נמצאים ליד הכניסה לפרי מרקט בפריון, אני לא בטוחה אם זה השמאלי או הימני. (יש גם מישהו בהנסיס ליד הפרי מרקט.) blackbull's deed to the land- לוידעת.

K o n C h

New member
../images/Emo191.gifתודה:]

בקשר לראשון כמה דקות אחרי ששלחתי מצאתי את האישP: והוא נתן לי שיקוי ועכשיו כשסיימתי את המשימה הוא נעלם.. אולי מכרתי אותו בטעות.. אני ינסה לקנות בפרי מרקט ושוב תודה:]

K o n C h

New member
../images/Emo191.gifאה בעצם זה היה עם שאר החפצים

אבל עכשיו זה אומר לי ללכת לMAYA מי זאת?

MoonGirl13

New member
בבקשה. ../images/Emo13.gif

מאיה היא זאת שהתחילה את הקווסט, היא נמצאת בבית פטריה הזה בהנסיס. ^^

Charmed YC

New member
blackbull's deed to the land

blackbull's deed to the land - תראי אני לא מצאתי את זה וישבתי היום שעות על זה. אבל ע"פ כל המדריכים תריך להרוג את המפלצת הירוקה שנרקאת curse eye אני חושב שככה קוריאים לה >< וממנה זה אמור לצאת .

למעלה