ה"י ה27

TheMessyOne

New member
רוב ה100+ שאתה אומר ימותו במכה הראשונה :D

בגלל זה אין הרבה הרמיטים בפיאנוס :p חוץ מ PROS N LAGLESS רוב האנשים בפיאנוס הם WK /SADER /DK ו כל המייג'ים :p *רמה 79 ו30 ומשהו אחוז חח עולה לאט בגלל שאין יותר 2X :D

יש לו גם מזל שיש לו מזל ../images/Emo3.gif

אם לא היה לומזל ורק אינט היה לו קשהלעלות רמות כי לא היה לו דיוק כמו ללוחמים ברמות נמוכות

l a h a v100

New member
רמה 57.. 50%

דיברתי עם שני מהפורום :D קניתי ממישהו 5 סקרולים של אינט לעגילים ב1.2 מיל, ומכרתי ב3.6מיל... הרווחתיי די הרבה וגם עשיתי LMPQ, ומכרתי מגן לרמה 33 שנפל לי לפני כמה זמן ב700KXD ד"א יש לי עוד אחד מי שמעוניין.. בסקניה:] קיצור אחלה יום >< שיהיו הרבה כאלה

XxTherionxX

New member
מגניב לך... ../images/Emo13.gif

מבאס אותי שעדיין אין לי קשת לרמה 80 -_-

Geanie

New member
../images/Emo110.gifבקשר לקשת

דיברתי עם חבר מהגילד שלי והוא אמר שיש לו קשת לרמה 80 למכירה, לא זוכרת אם זה נקי או מסוקרל. תדברי איתו, אני אתן לך את הכינוי במסר.

XxTherionxX

New member
הוא בסקניה?

כי חיפשתי לפי השם שנתת לי וכלום.. כנראה לא מחובר
אני אנסה בערב.. תודה

XxTherionxX

New member
נארף.. כבר לא יודעת מה אני רוצה ../images/Emo13.gif

בנתיים אני מאמנת מידי פעם את הקשתית של רועי... הוא בדיוק עלה לרמה 17 ומתקדם נחמד.. ממש התגעגעתי לשחק ברמה נמוכה... איזה כייף פתאום לעלות רמות כל כך מהר... ולא לחזור על כל הטעויות שעשיתי עם הרנג'רית שלי

blink282

New member
למה אין לך כי זה יקר או כי את לא מוצאת?

אני הייתי מפגר וביזבזתי את כל הכסף על הנשק לרמה 80 כי אף אחד כמעט לא מכר ועד שמצאתי קניתי ב50MIL

XxTherionxX

New member
גם וגם...

בקושי מוצאת.. וגם אלו שיש.. המון המון כסף... זה לא פייר שקשת לרמה 80 עם 87 ATT נקייה תעלה 40MIL פשוט לא נתפס... מה זה הגרידיות הזו.?

..../images/Emo87.gif

תמונה מצורפת. כמה כיף ^_^ אח"כ הלכתי לFM והתאבדתי שם כמה פעמים. ככה זה הכי כיף ^_^

למעלה