ה"י ה24

blink282

New member
ה"י ה24

רמה 20 פתחתי דקללס הינה כל הכוכבים ויש לי לרמה 30 sauna 18 luk bwg 11 bss6

TblaGbla

New member
אויי כמה שאני מקנא בך!!!

אני עדיין מסתובב עם MILL ואותם בגדים אני לא מבין איך אפשר להרוויח כאלה סכומים =[

נוב טרייד...

ואם יש חנות אז זה בכלל קל... אחרי שיודעים את המחירים והכל זה ממש פשוט להגיע ל20M (זה נחשב כסף קטן אפילו....)

TheMessyOne

New member
נוב טרייד > אוט ^^

כבר לא עושים כסף בכמויות כמו פעם , הייתי עושה 150מיל ללילה לפני הנפילה של המחירים . ואז הייתה עלייה קטנה שכל סקרול חדש יצא. בדיוק כמו עכשיו helm acc 30 % היה שווה 20מיל עכשיו 3מיל. ולאט לאט לא נוכל לעשות כסף קל מסקרולים , התשובה : סקרולינג ^^ תתפללו למזל :| .

One Minute

New member
../images/Emo45.gif, עכשיו יש כבר פחות נובים וזה קשה למצוא

משהו רווחי

../images/Emo31.gifהתאורייה שלך מוזרה,

המחירים ירדו מהכל, לא רק בסקרולים זאת אומרת שאתה יכולה לקנות נשק\בגדים\וואטאוור -לא מNPC- בפחות כסף ככה שיוצא לך שאתה לא צריך הרבה כסף כמו פעם... ובקשר לסקרולינג, אני אישית מעדיפה למכור את הסקרולים מאשר לנסות אותם...

blink282

New member
כן זה כסף קטן באותו יום בזבזתי את כל הכסף מ70

מיל קניתי את כל הדברים זה מה שנישאר עכשיו שיפרתי קנדאיו לא עבד לי רק 3 של 60% נישאר סלוט אחד ניסתי 30% ועבד@!# 36 att 1 luk

Geanie

New member
../images/Emo110.gifהקלריקית

ב-32. התחלתי לעשות PPQ עם הקוסמת ברמה 72 והיה נחמד, EXP לא משהו. הכובע לא כזה יפה, לדעתי, לא שווה לי לבזבז על זה את הזמן שבו אני יכולה להתאמן.

Geanie

New member
../images/Emo110.gif אה ועוד משהו

לפני יומיים השלמתי את הבסיל טרייד הראשון שלי ^^ Maplemas Tree בשביל 3,800,000 מסוס, לי נראה שווה.

miss_t

New member
באסיל זה שווה../images/Emo70.gif

כל הכבוד ובהצלחה בהמשך הטריידים

למעלה