ה"י ה 12.1

ה"י ה 12.1 ../images/Emo168.gif

יום אחרי שסימתי את משימת הסאונה, בא נוב ומוכר לי אתה סאונה ו 30 אבנים כתומות ב70K
עכשיו ש לי 2 סאונות
ראיתי שיש גילד תפוז!!!! באיזה סרבר? גם אני רוצה להצטרף!!

סליחה שלא הגבתי פה מלא זמן... ה"י רבת תוכן.

לאחר שXxtherionxX עלתה לי לרמה 30 ( תודה! ) עבדתי על קווסטים רבים מאוד ( בינהם הריגת איוול אייס, קורס אייס, 999 גרין משרומס וגם כל הקשור לסאונה... ) בקיצור: רמה 31 ו10%
נגמר הkerning pq
זהו... זה היה כזה כיף... אבל זהו. התאמנתי עם אנשים ממש נחמדים, וכאלה פחות. דיווחתי אפילו על האקר ברמה 8, "מסכן"... אבל! הבאסה ומתקפת קניית הסקרולים היא חלק מהנושא הבא. זה התחיל שמצאתי דארק סקרול,def לאובאול, 50% השמדה, 30% אחוז הצלחה ו20% לא קורה כלום. מסתבר שהמזל שלי בסקרולים הוא בכי רע. בהתחלה היתה לי כוונה לסקרל בדארק סקרול את הסאונה. זה היה כזה חמוד
. כל כך התלהבתי ממנו... והוא הושמד. והתחלתי לשדרג את הbamboo הירוק ואת הקשת שלי. היה נחמד. במיוחד שזה 100%
. אבל ניסיתי סקרול שישים אחוז על הקשת ודווקא הצליח. טופי. קיצור, התקדמות נחמדה, ונאחס, הלך הסאונה המתוק, ו... השלמתי מלא קווסטים. איזה גועל של גורל... נ.ב: אני מחפש מקום טוב לאימונים. איפה יש מקום טוב לאימונים?כל הקווסטים בוויקטוריה עומדים להגמר מוחע. אולי צריך לעבור לאונייה אחרת? איזו מגילה!!!!!! אוקי תמו קורות הימים האלה.

miss_t

New member
ה"י שלי- מגילות מקוללות

לומדים לא להשתמש בהם כשמאבדים דברים יקרים.......
בכל מקרה, לי דווקא עבד המגילה השלישית על העגילים לINT ונכון לעכשיו יש לי עגילים עם 3 INT ו6 MATK
עם 2 סולטים! יאי!

TblaGbla

New member
להתאמן המון ברמות האלה בLUDI בדובים

ובעכברושים יש מלאאא משימות לרמות האלה ועולים שם ממש מהר

Elizab3th

New member
הדובים מורידים המון מה-HP ביחוד לאור העובדה

שחייבים להשתמש ב-MP שגם הוא מתמלא אחרי שנה בערך, הדובים כל כך זריזים וכך גם כל המפלצות שמחוץ למגדל איוס. בקיצור, התייאשתי, נראה לי שאעשה פסק זמן מהמשחק, תקועה על רמה 35 כמעט 60%, אין אפשרות להתקדם כי או שהמפלצות חלשות מדיי בויקטוריה, או שהן חזקות מדיי בלודי, הקווסטים שאמורים להיות לרמה שלי רחוקים מלהיות באמת מתאימים לרמה 35 אלא ל-40 לפחות.

deisy

New member
אני ברמות האלה

הייתי הרבה בחתולים.. גם אלה של אורביס וגם אלה של אמורה, שאגב יש לכם דרופים טובים... את הקווסטים עזבתי לרמות הגבוהות יותר.. תנסי את החתולים, אני דווקא אהבתי אותם..

deisy

New member
באורביס

מתחת לפורטל של הרכבת יש פורטל נוסף, כשאת נכנסת אליו את צריכה לעלות למעלה לעוד פורטל - ושם נמצאים החתולים.. באמוריה, אני חושבת שזה הפורטל השני, הם נמצאים למעלה בבלקון האחרון... אם את בברה, אני אוכל להראות לך את אלה של אורביס, אני מתכננת היום/מחר להיות באורביס...

Elizab3th

New member
אשמח אם תוכלי להדראות לי באורביס

לא כל כך בא לי לחזור לויקטוריה עדיין. אגב, אני חושבת שהיום ישביתו את המשחק באיזשהו שלב של היום בגלל הפאץ' החדש. אשמח להצטרף אלייך לאורביס

deisy

New member
סבבה!

כשאתחבר, אנסה לחפש אותך... אצלי זה כרגע בעיקר בערבים... אני אשלח לך מסר!

כשתגיעי לרמה 37 תעשי את המשימות ב...

קוראן פולק טאון הרווחתי כמעת 70אלף אקס פי שם וברמה 37 זה בערך 40% (זה משימות הליכה וזה לא משו מי יודע מה קשה וגם גיליתי שאני הורג את הארנבים בשתי מכות עוד כמה רמות אני ילך לשם כי הם נותנים 110 אקספי כל אחד....) ובאמת כמו שהציעו יש כמה משימות שוות בלודי במיוחד זותי שלא ממש צריך לעשות בה במשו ומקבלים מגילת 60% .... זה אחלה אספי אפילו לרמות 40+

אה ודרך אגב....

המגילות של דארק זה לא עובד כמו שאמרתה הנה הסבר קצר עליהן: 30% שיצליח ואם לא מצליח 50% אם לא הצליח (משמע רק 35%) זה יעלים אותה אותו דבר עם 70% : 50% אם המגילה לא עבדה שהחפץ יעלם (רק 15%)

morosh1234

New member
../images/Emo187.gifה"י, בעיקר בFM

אז בבוקר היה לי חשק להתאמן טיפה, אחרי יותר מחודש של APQ וMPQ. הלכתי עם עוד חברה וניסינו להרוג משהו בPath of time 3, לא כל כך הלך
אבל מה, בטעות ניתקלנו בפאפ המזוייף ועשיתי עליו סולו! D: היה כזה מגניב, שווה כל שיקוי מאנה שהלך לי
והוא גם לא כזה קשה, ובסה"כ בפארטי קיבלתי יותר מ25-30K, אז זה ממש מגניב. הבאסה היא שבדיוק ברגע שסיימתי אותו באה איזו חיה מרושעת והעיפה אותי לעזאזל, כן, הלכו לי אחוזים
אח"כ, אחרי שהיה לי מספיק אקוויפ וסקרולים למכור, הלכתי לתפוס ספוט בFM. טוב, לפחות חשבתי זה מה שהולך לקרות! FM מפוצץ פשוט, עד החדרים האחרונים. לא מספיק שעכשיו זה סופ"ש וכל העולם בערך על מייפל, גם אחרי האיוונט ההוא של המכירות בזול- כל נאב עם 900nx יכול לרכוש לו חנות! מזעזע פשוט
בכל מקרה, איכשהו הסתננתי לFM10, צ'אנל 1. אנשים בקושי מגיעים לשם, אבל הרבה חברים שלי מהגילד והBL עזרו לי לגמור עם כל המיני-מכירת-חיסול שעשיתי שם
הרווחתי לי 2-3mil מהג'אנק שקנו והמשכתי לי בMPQ (שמרגע לרגע נהיה בלתי נסבל
) אחלה יום, לדעתי

זה שאנשים לא יכולים לקנות 20 NX כל חודש../images/Emo108.gif

ומרוויחים את מה שהם יכולים מאיוונטים, לא אומר שהם noobים -_-

morosh1234

New member
../images/Emo187.gifחס וחלילה, אל תתפוס אותי לא נכון../images/Emo3.gif

(זו ממש לא הייתה הכוונה) הכוונה שיש שלבים ממש נמוכים, שלוקחים ספוטים ממש טובים ולא באמת עושים איתם משהו. נו, באמת שלא התכוונתי

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהבעייה היא

שלכל נוב שאת רואה שם שעומד בסו\פוט טוב, כנראה יש שחקן ברמה מאוד גבוהה שבדיוק משחק ממחשב אחר..:p =_= כן זה באמת מעצבן קצת..XD

למעלה