ה-י-ד-ע-ת-ם ???

ה-י-ד-ע-ת-ם ???

מייקל ג´קסון הוציא שיר+קליפ הנקרא "חלומות" !!! Dreams למרות שזה לא נראה לי כי לא שמעתי את השיר הזה בחיים ! טוב אז הינה תמונות מהקליפ ! והפעם זה לא שקר כי נכנסתי לאתר וכתוב שם תמונות-->תמונות מקליפים-->חלומות !!! אז הינה לפניכם !! הקליפ הזה זה קליפ נראה לי ישן כי הוא נראה מזה חתיך הקליפ אז הינה לכם החדשות !!! כבר חזרתי ואיתי החדשות...חחח..:) נ.ב -----> אני לא מצליח לעשות "הוספת הודעה" אז אני מצטער

NoodleIsCute

New member
dreams

זה בעצם פרסומת לפפסי (אני כמעט בטוחה* יש לי את זה במחשב אבל אני לא יכולה לבדוק כי יש לי בעיות עם הכרטיס קול וזה לא נפתח, כשיסתדר הכרטיס אני אבוק את זה, אבל כמעט בטוח שזה פרסומת לפפסי) אגב זו רק אני או שלהרבה אנשים יש לאחרונה בעיות עם המחשב ??? NooDle

זה לא יכול להיות

מייקל נראה שונה, זה בטוח מהתקופה של dangerous או משהו...

~orit~

New member
זה פרסומת משולבת לאלבום

dangerous ולפפסי. היתה עוד פרסומת משולבת כזאת שהוא עשה... זה היה כאילו במדבר. אבל אני לא זוכרת למה היתה הפרסומת.. נראה לי שלסוני ולאלבום או משהו כזה...

slish

New member
נכון זאת פירסות של האלבום מסוכן

ושל פפסי ביחד הוא רץ ורוקד ויש את כל הפריטים המדהימים מהעטיפה של האלבום... ואז הוא נכנס למרכז ורוקד שם (החלק שהוא במדבר) ואז הוא שוב יוצא (בזום של מצלמה ואפקטים) פוגש את הבחורה הזאת (אני חושב עם פפסי ביד (באיזה שהוא שלב...) ולסיום עוברת משאית עם כל הציור של מסוכן עם כל מיני אורות... בקיצור פירסומת מדהימה!!!!!!!!! יש עוד פירסומת יפיפיה (ומעלה זכרונות עד כדי בכי - למי שמכיר את הסיפור של מייקל מילדות... האמת היא שגם אם לא!) זאת הפירסומת היפיפיה שמייקל נכנס לחדר גדול שיש בו פסנתר כנף שחור מדהים ומייקל (עם קוקו אסוף - הוא יפה שם- חולצה לבנה ארוכה -הוא מזכיר במראה את IN THE CLOSET) והוא שר את I´LL B THERE (בקול שלו) ואז פתאום נכנס ילד (שחקן -שחור!!!!) ומצטרף אליו והם שרים דואט... מייקל גדול ומייקל קטן וזה יפה מרגש ועצוב ביחד... ואז הילד ניגש ליד הפסנתר ולוקח את הפפסי שמונח שם (הוא כאילו לוקח עוד בקבוק מבהבקבוק הקיים - כדי לתת הרגשה שמייקל הקטן הוא זיכרון... ולא ראליסטי -הוספת המחבר!- כי הבקבוק נשאר במקום שהוא היה ... עזבו... ואז מייקל הקטן נעלם לו לאט *שמתי דגש על ילד "שחור" כי מייקל דיבר ען השמוע (בראיון אצל אופרה) שנאמר כיביכול: שמייקל ביקש שישחק שם ילד לבן ולא שחור! מייקל צודק בהחלט שצריך לשרוף את כול הצהובונים!!! אני מוסיף למדורה גם את מי שכותב אתם!!!

dancing machine

New member
אני מכירה את זה!!!

הוא כזה מתוק........... :) והילד הקטן נראה בול כמוהו כשהוא היה קטן! כיף לו!

למעלה