ה"י ברואאי[
]

ווינגז

New member
ה"י ברואאי[../images/Emo3.gif]

30.03.07 ברוא עדיין אוהב אותי
ואני מתחילה לחבב אותו בחזרה, לאלא, זו לא אהבה חד צדדית לחלוטין!
עליתי מ-lvl 21 ל-lvl 23, מצאתי שתי[!] Golden Eggs, סיימתי כמעט את כל הקווסטים של Dr. Betty ועוד בערך עשרה רנדומאליים
, מצאתי 8 Pig Heads בבערך רבע שעה, ובשביל הכיף[!] עשיתי שוב את הג'אמפ קווסט לרמה 15 ב-Sleepy. ווווי, יום נחמד לי. אה, ובלי קשר, העלתי מאמר שכתב Roni93 לפני בערך חודש[
], בנוגע לגילדות. חפשו אותו במאמרי הפורום, תחת "מאמרים כלליים".

galfi

New member
lvl 15

אני שונאת את הבייצים האלה!@#$%&@ פגשתי מישו נחמד משוודיה ואנחנו עושים ביחד את המשימה עם הפטריות הירוקות.

lior732

New member
רמה 54

מומלץ לעשות opq של רשינג עד רמה 61 (עליתי כך רמה ושמונים אחוז ביום על זה)

K o n C h

New member
דרגה 15 בדמות החדשה^^

לא כותב לי בעברית בפורום אז אני מעתיקה מהמסןP: קניתי NX שוב.. וקניתי בזה סקין נורמלי לקוסמת וכתב עם דובים שיש במבצע , ולחדשה שיער נורמלי וכובע בוקרים אדום עם כוכבים שגם היה במבצע... וזהוP:

morosh1234

New member
41 בקוסמת אייס ../images/Emo2.gif../images/Emo47.gif

לא הייתי כאן המון זמן

../images/Emo87.gif הממ

הייתי בPQ שבה הייתי הליידר. הם לא היו נובים כל כך וידעו מה לעשות כך שאני הייתי צריך רק להקליק
יש לי קווסטים חדשים לשלב 25. עם זה אנסה להזיז עניינים עד שלב 30- נהפוך לקוסם קרח/ברקים ונתעופף ללודי. זאת התכנית.

גאד.../images/Emo87.gif

זה מתיש להתקדם ואז להיהרג שלא במכוון 3 פעמיים ואז לגלות שחזרת לאותה נקודת ההתחלה שבה היית לפני 3 שעות. בכל מקרה- JR NECKI יכולים למות על ידי עכשיו. כמובן שלא בקלות רבה. גם CURSE EYE יכולים להיחסל בכיף. גם LIATOR מחוסלים. גם ניסיתי לעשות PQ אבל זה התיש את כל חברי הפארטי וכולם פרשו זה אחרי זה.

Koki Girl1

New member
../images/Emo2.gif 72? מגניב! אני רק 24 ../images/Emo3.gif

אוף ממש בא לי לעשות PQ אף פעם לא עשיתי

אין לי שחקנים ברמות לPQ קרנינג

יש לי אססינית רמה 35 קלריק רמה 31 ופייטרית רמה 48

MR Lordi

New member
70% ../images/Emo13.gif

קיבלתי במשימה באומגה סקטור 3 שקים שמזמנים חייזרים

למעלה