ה י א ו ש . . . .

falling angle

New member
ה י א ו ש . . . .

עכשיו באמת , ברצינות.... מישהוא מכיר דרך להשתחרר ממנו? מהדבר הזה שעוטף אותי? שלוקח אותי בשבי ? ששובר אותי לחלוטין? כי על נשמתי הוא כבר השתלט לגמריי. וכל ערב הוא חוזר ומחייך אלי שוב.. ולוחש לתוך ראשי: " לעד תהיה לבד כי לך אני לא שולח אף אחת" תכירו: זהו היאוש שמכיר אותי כל כך מקרוב. או אולי זה אני שלוחש לעצמי: איו, פשוט אין תקווה, לאהבה... אבל! אני מכיר דרך לגרש אותו האהבה מגרשת אותו אבל היא לא באה לעזור לי לא היום בטח גם לא מחר ואני כבר חושב אולי אף פעם

black ross

New member
../images/Emo29.gifמלאך נופל../images/Emo41.gif

מלאך נופל והוא לבד חבול שותת דם ומיואש מלאך נופל צועק לעד ואת אינך עונה מלאך נופל מזיל דמעה שמרעידה את לב האדמה מלאך נופל אל תוך תהום מבקש הוא לחזור למרום מלאך יקר שלי זה סתם משהו קטן בשבילך ... מקווה שאהבת

lifie

New member
יהייה טוב ...

גם אני חשבתי על כמה שורות יצירתיות... היאוש עוטף לא רוצה לעזוב ואני אותו מגרש אבל הוא לכאן רוצה לחזור רוצה שאהבה אותי תחטוף שתבוא האחת ואותי תעטוף תלטף, תנשק, תרגש ואת היאוש ממני תגרש מלאך תוהה, מלאך נופל רוצה להתרומם, רוצה להתאהב מלאך... כל מה שנותר בעולמינו הוא התקווה ואותה אל תאבד אף פעם תדאג לאהוב את אותה תקווה ללטף אותה לנשק אותה והיא תחזיר לך את אותה אהבה

falling angle

New member
../images/Emo39.gif ת ו ד ה ../images/Emo39.gif../images/Emo51.gif

עד כמה שזכור לי , זו המחווה היפה ביותר שקיבלתי אי פעם. שיר , מיוחד בשבילי ? כל כך הרבה מילים עולות לי בראש .... אבל אני יסתפק במילה אחת מלאה בכוונה ורגש : תודה.

black ross

New member
במיוחד בשבילך מכל ה../images/Emo23.gif

מלאך קטן השיר היה במיוחד בשבילך ואין צורך לומר כלום .... ואין על מה להודות לי .... אני תמיד אשמח לשמח אותך

GALI02

New member
מבינה לליבך

הייתי בדיוק באותו המצב המון המון זמן. זה יעזור אם אני אגיד לך שבבת אחת הכל יכול להשתנות? ברגע שהכי פחות תצפה שזה ייקרה? בינתיים אני רק יכולה לשלוח לך
הייאוש תטקף אותנו תמיד כשאנחנו בעמדת חולשה. וזה קורה בדרך כלל שאין תעסוקה ויש יותר מדי זמן לחשוב.(אני לא יודעת אם זה המקרה שלך אבל אני משערת שאולי כן) אז אולי עיצה קטנה ממני אלייך-תעסיק את עצמך וכמה שיותר. כך גם תגדיל את הסיכויים להכיר מישהי חדשה וגם לא יהיה לך זמן לשקוע ברחמים עצמיים וייאוש.
גילי

Queen Of Love

New member
../images/Emo23.gif

האהבה היא מיוחדת במינה, היא באה כשאתה הכי פחות מצפה לה.... לעולם אל תוותר עליה, היא תגיעה

למעלה