ה' יעזור לכם...

ה' יעזור לכם...

אל תדרוך על שבלול או נמלה כי תצטרך אותו אי-פעם???? בוא נתחיל מזה שהנמלה והשבלול באו מאת ה'.........התגלות ה' ממש.. ואני חושבת שהמשפט הנכון הוא-אל תדרוך על ה' כי יום אחד אתה תצטרך אותו!!!!!!!!

האמת. אהבתי

קודם כל ברוכה הבאה לפורומנו, ובאמת באמת את רצויה כאן. הדימוי שלך לנמלה ושבלול הוא לא כל כך מוצלח, כי אני כל יום מרסס נמלים, ושבלול שבא אלי הביתה עושה את טעות חייו. אלוהים, את יודעת, אף אחד לא דורך עליו, יש פה כאלו, שמאמינים בו, אבל לא באלוהים כפי שהחרדים מאמינים בו, ויש כאלו שפשוט מאמינים שהוא לא קיים, ויש גם כאלו שזה לא מעניין אותם. אני מתפלל איליו כל פעם שאני צריך משהו, אני מאמין שהוא עוזר לי (וגם הפיות הטובות) יותר ממה שנמלה או שבלול יעזרו לי אי פעם. אגב, (לא בציניות ולא בלגלוג, סתם בהומור) מה דעתך לשנות את הניק שלך לנמלולית (שבלולית כבר יש לנו פה) די חמוד לא? אחלה ערב מני

בן הצבי

New member
שבלולית יקרה, אפשר לשאול שאלה?

למה ואיך נכנסת לפורומנו הקדוש אני יודע, אבל למה את ממשיכה? את מרגישה שייכת?

אל תעצבן אותי!!

אבל מכיון שכבר עצבנת, א. יקרה? אני כבר מחפשת את האסלה הראשונה. ב.אני חיבת להיות קשורה אליך כדי להרגיש שייכת? ג. אל תתערב בענייני האישיים כפי שאיני מתערבת לך. ד. אל תפנה אלי יותר!

מה זה העיצבון הזה ?

עכשיו את באמת מדברת כמו אחת שמסתובבת בשלולית. קל לעצבן אותך מה ?

Sandstorm

New member
לשבלולה

כמביט מן הצד היה נדמה ששאלתו היתה תמימה למדי, מה פגע פה בליבך? אני יכול רק להסיק שכאשר את בכעס, עדיף לא להתגרות בך..

מה שפגע בי..

הפגיעה זה לא העניין ולא רלונטי עכשיו, פשוט אני יודעת על מה הוא חשב בדיוק כאשר הוא שאל אותי שאלה תמימה זו כביכול.. הייתי אומרת שאלה מתנשאת.

אולי מתנשאת

אולי תמימה כביכול, אבל, בכל זאת - שאלה טובה, גמני הייתי שמחה לשמוע את התשובה. >ספל חמאה מקווה שלא פגעה בך (או לפחות - עדיין לא)<

יקירתי..

אין סיכוי בעולם שתיפגעי בי, זה משהו אישי ביני לבינו.ולשאלה.. כן, לכאן אני מרגישה הכי שייכת. אני מרוחקת מהקהילה בגלל שאליהם אני לא מתחברת, ובמשפחה גם אני לא מביעה את דעותיי. בעלי דואג להשתיקני מפאת הפדיחות שאני יוצרת.. ופה אני משוחררת!

בן הצבי

New member
עשית אותי כזה רע ונבזה.

אפילו שאינני כזה רע. ואת יודעת את זה יותר טוב מכ-ו-ל-ם. הצעד שנעשה היה מוכרח להיעשות. גם אם זה היה למגינת לב שנינו.

אתה..

רע ולא בגלל מה שקרה שזה לא ענינו של אף אחד! בגלל השאלה המגעילה המתנשאת והפוגעת כן היא פגעה בי. אל תשחק אותה תמים אני לצערך יודעת לקרוא בין השורות..

בן הצבי

New member
שבלולית יקרה- (כן,עדיין,)

אני יודע גם שבתוך תוכך גם את מבינה שלא היתה ברירה. את פשוט פגועה וכאובה מהמצב, ואני מבין את זה, ובעל לב אבן גם יבין.

Le Fay

New member
ס ל י ח ה ? פורומנו? ../images/Emo12.gif ../images/Emo11.gif

שמעתי נכון? א ת ה שואל את שבלולית אם היא מרגישה שייכת? לא נראה לך הגזמת קצת?

למעלה