ה ח י ד ה

ה ח י ד ה ../images/Emo70.gif

ושוב, כמו כל שבוע החידה חוזרת שנית! אז, גלו מאיזה פרק התסריט הבא: Emily: Now you listen to me. I don’t care if she demeans me and looks down on me. I don’t care if she thinks I’ve tarnished the Gilmore name. I don’t care if she thinks I’m the whore of Babylon. I’ve long ago given up any hope of getting into her psychotic good graces, but that woman is horrible and selfish. And she’s not going to get away with it. I won’t let her. Richard: This is my mother you’re talking about. Emily: Yes it is. Your mother, the one who stepped in without being asked and single-handedly wrecked everything! Richard: Emily, what is this about? אני רוצה את שם הפרק, לא תיאור.. אפשר בעברית או באנגלית.. בערבית אני לא מבינה.. והתמונה... אותו דבר לגבי התסריט.. בהצלחה! המנצחת הקודמת- z O e i, לירון. האם היום היא תעביר את הכתר?
שמרית.

אוי ואבוי ../images/Emo5.gif ../images/Emo68.gif

מאיפה לי לדעת שמות של פרקים? כמו שאני מבינה, זה אחד הפרקים (היחידים) שפספסתי. מה שכן- זה הפרק בו אמא של ריצ´רד מגיעה ועושה קצת בלאגן (לא ראיתי את הפרק. רק את הפרומו). דמט.

אההה... והתמונה ../images/Emo68.gif

היא מהפרק של הרמזורים.. לא...
(כבר אמרתי שאני לא יודעת שמות של פרקים
)

טוב, אולי כל הקטע הזה עם השמות קצת

קשה.. אז יש לנו אלופה חדשה! מסניפה חמץ
עכשיו את יכולה להשתמש באייקון
נחכה שלירון תעניק לך את הכתר.. חחחחח
שמרית.

stardust15

New member
היי אני יודעת

היי למה מסניפה חמץ האלופה??? אני יודעת איך קוראים לפרק!!The Third Lorelai נ.ב אני חדשה כאן

יייייפפפיייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo68.gif

אני לשלטוווווווווווווווווהההווווווווון
ואני רק חדשה פה... וויפי... אני מאושרת..
בלונד רולז..

YaLdoNet 4 EveR

New member
התכוונתי LORELAY. והתמונה היא

כמו שניחשתי... מ-ROADTIP TO HARVORD
אבל אני סתם משחקת, אני לא נחשבת

z O e i

New member
אווווווווווף!! לא הייתי פה מלא זמן

ולא ידעתי שיש חידה חדשה!!
ועוד ידעתי את זה..................
כנראה שאני צריכה להעביר את הכתר...
*רצה מפה בבכי קולני* באיזה יום את רושמת את החידה?...

המממ.. ../images/Emo4.gif

החידה מתפרסמת כל יום שישי.. תתני שעה ואני אקבע לה זמן מדויק
שמרית.

למעלה