ה ח י ד ה

ה ח י ד ה ../images/Emo70.gif

|כוכב|תסריט:
Luke: I´ve heard the speech. I know the speech by heart. Lorelai: Well, I think she means it this time. Luke: You don´t know her like I do. Lorelai: I don´t. But she seems sincere. Luke: How do you know? Lorelai: Her nose didn´t grow. Luke: Why are you taking her side? Lorelai: I´m not taking her side. Luke: Well it sounds like you´re taking her side. Lorelai: Well, wash out your ears, I´m not taking her side. Luke: I mean you´re practically pushing her on me.​
|כוכב|תמונה:
בהצלחה.

rory s

New member
החידה

טוב אין לי שמץ של מושג מאיפה התמונה אבל נראה לי שהקטע הוא מהפרק שריצל מבקשת מלורלי שתדבר עם מקס כלומר לוק מאמין שרייצל תעזוב ולא משנה.....

z O e i

New member
כן. הפרק

לאב דאסיס אנד טרובאדורס ואני עדיין מנסה לקלוט תתמונה....

lily p

New member
באמת שאין לי מושג... ../images/Emo29.gif

הקטע הוא מהפרק שרייצ´ל עזבה, הפרק שלוק התחיל לתקן המון דברים בבית של לורליי... והתמונה... מאיפה לעזאזל הבאת אותה
שמרית, יש לך את הקטע של "אלוהים" על המחשב? זה מהפרק של לורליי גילמור הראשונה... תודה וזה רק אני או שהגירסה החדשה של קאזאא נראת נורא?

אני מחליפה תמונה../images/Emo70.gif

ורק שתדעו שהתמונה הייתה מParis is burning... טוב אז החלפתי את התמונה ל

rotem224

New member
אני יודעת את התשובה../images/Emo60.gif

התמונה היא מהפרק Concert Interruptus נכון????

sweet heart

New member
לפרק של תסריט זה קוראים:

או The Breakup part 2 או Star-Crossed Lovers and Other Strangers אחד מהשניים! נכון שאני צודקת?

z O e i

New member
אההה?? בדקתי עכשיו באתר

וזה מהפרק שכתבתי אז....................

לא לא לא..

התסריט הוא מהפרק Emily in Wonderland. את זוכרת שרורי וליין היו בחדר שלה ואז אמילי התקשרה ושאלה אותה איזה להקות היא אוהבת וזה.. ואז עברו אל לוק´ס ולורליי רצתה קפה ולוק ירד למחסן הזה שלו ולורליי ירדה גם והם דיברו על רייצ´ל.. זוכרת
אז התסריט שכתבתי הוא מהפרק הזה.

למעלה