ה - ח - י - ד - ה

ה - ח - י - ד - ה ../images/Emo70.gif

בניסיון להחיות את הפורום את פותחת את פינת החידה, שוב. לא, היא לא נסגרה היא פשוט.. לא תפקדה כמו שהיא הייתה אמורה..
התסריט
התסריט של השבוע הוא (וואי, אני מרגישה כמו בחלוקת פרסי האוסקר.. אנד דה ווינר איז..) Dean: So, what book did you bring? Rory: What? Dean: Well, come on, you always bring a book with you and I was just wondering, what´s the three month anniversary book? Rory: Actually, I brought the New Yorker. Dean: A magazine. Really? Rory: It´s the fiction issue. מה שאתם צריכים לעשות זה להיזכר מאיזה פרק לקוח התסריט ולכתוב את שם הפרק (
). לא תיאור ולא לתת את המשך התסריט או משהו.. רק לתת את שם הפרק. בעברית או באנגלית. בבקשה, תשמעו להוראות.
התמונה
נמצאת לה פה משמאל.. אותו דבר לגביה.. זה לא או זה או זה צריך לתת את התשובה של שניהם.
טבלת האלופים
יום שישי 12 אפריל 2002 – z O e I – לירון. יום שישי 19 אפריל 2002 – מסניפה חמץ – רחי. יום שישי 27 אפריל 2002 – z O e I – לירון. יום שישי 03 מאי 2002 - *קליאו* - מאיה.
בהצלחה

Mooa-Numi

New member
הפרק הראשון של העונה הראשונה?

איזה רעה-מה אני זוכרת שמות?

טוב אז אתם לא צריכים לזכור שמות..

ומה שאמרת- זה לא נכון. לא לגבי התמונה ולא לגבי התסריט.

עדי 13

New member
נראה לי שאני יודעת...

אני אף פעם לא שמה לב לשמות הפרקים אבל, אני זוכרת שזה הפרק שבו הם נפרדו, לא??? (כשדין לקח את רורי לשבת במכונית הזאת...) אני צודקת?

*קליאו*

New member
The breakup ../images/Emo105.gif

כמדומני צפרדע. ובקשר לתמונה, את שמה רק מהעונה הקודמת? או גם מהנוכחית? כי אני לא מצליחה לזכור אף סיטואציה שהמתקשרת לפרק זה. מצד שני, הזיכרון שלי הוא לא ע כדי כך טוב..
צדקתי בקשר לפרק?

לעדי ומאיה

שתיכן צדקתן בקשר לתסריט. וקוראים לפרק Star-Crossed Lovers and Other Strangers, נלמד אתכם גם כמה דברים בכל הקטע הזה.. בקשר לתמונה (ותגידו אם אתן מתכוונות לתמונה או לתסריט
), אני שמה לפעמים מהעונה הראשונה ולפעמים מהעונה השניה. תנסו אתן כבר למצוא מה זה.. |טנא
!|

*קליאו*

New member
ובכן, אצלי כתוב דה ברייקאפ.../images/Emo3.gif ../images/Emo105.gif

ובקשר לתמונה, אולי היא מהעונה הנוכחית, שרורי רואה את לורליי וכריסטופר? ~טמטום~ בעע.. טוב, אז זה בטח לא, אבל אני לא מצליחה לחשוב על שום דבר אחר. וגם את העונה הזאת אח שלי {המרושע
} הקליט לי על כל הקלטות מהעונה הזאת שהיו לי כבר, ואין לי אף פרק!!! *ממררת בבכי* עכשיו אני אלך לי. מייזלטוף!

נוווווווווווווווווווווווווווווו../images/Emo70.gif

התשובה של התסריט זה... נו אמרתם.. אבל מה עם התמונה
זה לא הגיוני שהחידה לא תיפתר

וסופסוף החידה פותרה../images/Emo70.gif

כרמל היא המנצחת
מי שזה לא יהיה, להעביר את ה
....

Zoey Z

New member
אנחנו לא חושבות

אנחנו יודעים! סתאאאאם....כפרות כפרות (שירה?)

Gilmore Fan

New member
יש לי תלונה קטנה לגבי הפורמט של

החידון... בפורום הזה עונים ממש ממש ממש מהר, ולא תמיד יש זמן, אז אפילו אם אתה יודע לא תספיק. אני למשל היום לא הייתי ליד המחשב כי למדתי למבחן- והפסדתי 3 נושאים לפחות, כולל את כל השרשור של החידה... עכשיו, אני יודעת שאין הרבה מה לעשות עם זה, אבל אם יש- אפשר לבדוק את זה?

למעלה